יש לקנות קונוסים (אריזה של 6) לצורך
כך.... מוצר די זמין כך שלדעתי לא תהיה בעיה למצוא אף בסופר מרקטים הגדולים. אפשר להכין הקונוסים לאו דוקא מבצק עלים: לבצק הקונוסים: 1 כוס מים 1 כוס שמן ½ כפית אבקת אפייה 5 כוסות קמח הכנה: 1. מערבבים את חומרי הבצק במיקסר ומאפשרים לחומרים להתלכד לכמה דקות. מתקבל בצק רך ונעים לעבודה. 2. אחרי שהבצק התגבש, מחלקים אותו לשניים (מטעמי נוחות), מרדדים דק וחותכים ממנו רצועות דקות. 3. מלפפים את הרצועות על גבי קונוס אפייה מנירוסטה. הליפוף צריך להתבצע בצורה סיבובית מהשפיץ לכיוון הפתח הרחב. 4. יש להדק את הבצק לקונוס למניעת סדקים במהלך האפייה. אופים (עם הקונוסים) למשך 15 עד 20 דקות בחום של 180 מעלות. אחרי שהקונוסים מתקררים מוציאים מהם את מיכלי הנירוסטה. לגבי המילוי את יכולה להכין איזה מילוי מתוק שאת חושקת בו... אם זה קרם אזי תעבירי אותו למזרק/שקית זילוף ותמלאי את החלל.... אם זו למשל קונפיטורה טובה מעורבות עם אגוזים למשל אזי עם כפית... והכנת קונוסים בבצק עלים ע"פ פסקל פרץ-רובין: מצרכים חומרים ל- 20-18 יחידות: 1 חבילת בצק עלים מרודד (של 400 גרם) 1 כוס חלב 1 מיכל שמנת להקצפה 1 אינסטנט פודינג וניל אסם 1 כף פתיתי קוקוס 4 –3 כפות קרם קוקוס 1-1/2 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ 20-18 קונוסי מתכת לקישוט: פתיתי קוסקוס ג'ינג'ר מסוכר מקלות קינמון אופן ההכנה 1. פותחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים לרצועות ברוחב 2-1.5 ס"מ, נוטלים רצועה ומלפפים על קונוס מתכת משומן היטב, מניחים על תבנית אפייה משומנת ומרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני- גבוה ( 180-190 מעלות ) 10-8 דקות. 2. מקציפים במערבל חשמלי את השמנת המתוקה, האינסטנט וניל, והחלב עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פתיתי הקוקוס, קרם הקוקוס והג'ינג'ר ומבליעים בקצפת. 3. ממלאים בכף או בשקית זילוף את קונכיות הבצק האפויות בקצפת המוכנה ומאחסנים במקרר.