חטיפי חמניות

חטיפי חמניות

אני רוצה להכין חטיפי גריעיני חמניות מישהו יודע אולי איך מכינים במוכנים כתוב שהרכיבים הם : גרעינים,מלטיטול (?) ונילין. ואני חשבתי שזה עם דבש אולי מישהו יודע? תודה
 
חטיפי שיבולת שועל וחמאת בוטנים

חטיפי שיבולת שועל וחמאת בוטנים חטיפים טעימים טעימים ובריאים בריאים שגם מבוגרים אוהבים: 1 כוס חמאת בוטנים חצי כוס סוכר חום חצי כוס סירופ סוכר שליש כוס חמאה 2 כפיות תמצית וניל 3 כוסות שיבולת שועל חצי כוס קוקוס חצי כוס גרעיני חמניות שלושת רבעי כוס צימוקים חצי כוס שוקולד צ'יפס + מחממים תנור ל-180 מעלות + בקערה גדולה מערבבים חמאת בונטים, חמאה, סוכר חום, סירופ סוכר ווניל לתערובת חלקה. + מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. + מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית משומנת. + אופים 20-25 דקות. + מקררים על רשת. + חותכים לריבועיות או חטיפים מלבניים. החטיפים יישארו פריכים בצנצנת בערך שבועיים אבל ייגמרו הרבה לפני. באחריות
 

ההוגה

New member
../images/Emo207.gif קונוסים מבצק עלים../images/Emo53.gif

קודם כל סליחה על הניצלו"ש - יש לי בעיה בעבודה ואני לא יכול להוסיף הודעות חדשות אלא רק תגובות מהירות. טעמתי קונוס עשוי מבצעק עלים במילוי קרם. אשמח לקבל מתכון לזה עם אפשר ואיפה ניתן לקנות את מכשיר הקונוס. בתודה מראש !
 

clcl

New member
יש לקנות קונוסים (אריזה של 6) לצורך

כך.... מוצר די זמין כך שלדעתי לא תהיה בעיה למצוא אף בסופר מרקטים הגדולים. אפשר להכין הקונוסים לאו דוקא מבצק עלים: לבצק הקונוסים: 1 כוס מים 1 כוס שמן ½ כפית אבקת אפייה 5 כוסות קמח הכנה: 1. מערבבים את חומרי הבצק במיקסר ומאפשרים לחומרים להתלכד לכמה דקות. מתקבל בצק רך ונעים לעבודה. 2. אחרי שהבצק התגבש, מחלקים אותו לשניים (מטעמי נוחות), מרדדים דק וחותכים ממנו רצועות דקות. 3. מלפפים את הרצועות על גבי קונוס אפייה מנירוסטה. הליפוף צריך להתבצע בצורה סיבובית מהשפיץ לכיוון הפתח הרחב. 4. יש להדק את הבצק לקונוס למניעת סדקים במהלך האפייה. אופים (עם הקונוסים) למשך 15 עד 20 דקות בחום של 180 מעלות. אחרי שהקונוסים מתקררים מוציאים מהם את מיכלי הנירוסטה. לגבי המילוי את יכולה להכין איזה מילוי מתוק שאת חושקת בו... אם זה קרם אזי תעבירי אותו למזרק/שקית זילוף ותמלאי את החלל.... אם זו למשל קונפיטורה טובה מעורבות עם אגוזים למשל אזי עם כפית... והכנת קונוסים בבצק עלים ע"פ פסקל פרץ-רובין: מצרכים חומרים ל- 20-18 יחידות: 1 חבילת בצק עלים מרודד (של 400 גרם) 1 כוס חלב 1 מיכל שמנת להקצפה 1 אינסטנט פודינג וניל אסם 1 כף פתיתי קוקוס 4 –3 כפות קרם קוקוס 1-1/2 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ 20-18 קונוסי מתכת לקישוט: פתיתי קוסקוס ג'ינג'ר מסוכר מקלות קינמון אופן ההכנה 1. פותחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים לרצועות ברוחב 2-1.5 ס"מ, נוטלים רצועה ומלפפים על קונוס מתכת משומן היטב, מניחים על תבנית אפייה משומנת ומרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני- גבוה ( 180-190 מעלות ) 10-8 דקות. 2. מקציפים במערבל חשמלי את השמנת המתוקה, האינסטנט וניל, והחלב עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פתיתי הקוקוס, קרם הקוקוס והג'ינג'ר ומבליעים בקצפת. 3. ממלאים בכף או בשקית זילוף את קונכיות הבצק האפויות בקצפת המוכנה ומאחסנים במקרר.
 
למעלה