חטיפה לחלום

mikamonimi

New member
חטיפה לחלום

חבר שמתאמן בחלימה אמר לי שהוא מנסה "לחטוף אותי" לחלומותיו, הוא ממש חי את דון חואן, ואני חולמת עליו המון הוא טוען שהוא אפילה ואני אור לכן אני מתאימה, רציתי לדעת מה משמעות "החטיפה" ואיך זה משפיע עליי.

kung fu

New member
דיעה אישית.

אולי מה שאכתוב זה שטויות במיץ (וזו גם לא המלצה אלא רק דיעה): מבלי להכיר באמת את חברך ורק על בסיס קריאה של זווית הראייה שלך - נשמע לי שהחבר שלך מתלהב מחלימה, ושהוא רואה חלימה כמשחק כלשהו (אם הוא בכלל מתרגל חלימה. אולי מתרגל דברים אחרים), ואני לא יודעת מה הוא בדיוק עושה שם, אבל תבהירי לו שלא ישחק איתך ושיעשה עם עצמו מה שהוא רוצה, אבל שלא יערב אותך במשחקים שלו.

mikamonimi

New member
נעלם התוכן

בכל אופן האדם שאני מדברת עליו "חברי" איננו משחק, הוא חי את דון חואן שנים, ומתאמן בחלימה זמן ארוך, אינני מכירה אותו לעומק אך יודעת כי הוא אדם רציני מוכשר ולוחם אמיתי. הבנתי שבשער הרביעי יש אפשרות לחלימה משותפת (אני רק התחלתי לקרוא את משנתו לאחרונה). גם אם מקרה זה ספציפי נשמע לך כשעשוע, אשמח עד מאוד לקבל תשובה רצינית לגבי חלימה משותפת או "חטיפה לחלימה" או איך שזה נקרא במונחיו של קסטנדה.

L i z a r d

New member
היי

אין לי באמת מושג מיהו אותו בחור ומה בדיוק הוא עושה, אבל אני במקומך, לא הייתי רוצה שום התעסקות מהסוג הזה, לפני שגוף החלימה מגובש באופן בסיסי. זאת אומרת, די הרבה ניסיון בחלימה (יחסית). אם בכלל.

nivinivini

New member
חלימה זה בהחלט לא משחק אבל אם את

סומכת עליו אז יאללה, למה לא?

kung fu

New member
גם התשובה הקודמת שלי היתה רצינית.

כתבת: חבר שמתאמן בחלימה אמר לי שהוא מנסה "לחטוף אותי" לחלומותיו, הוא ממש חי את דון חואן, ואני חולמת עליו המון הוא טוען שהוא אפילה ואני אור לכן אני מתאימה, רציתי לדעת מה משמעות "החטיפה" ואיך זה משפיע עליי. והנה עוד תשובה: אני לא יודעת מה משמעות "החטיפה". אין לי מושג מה הוא עושה שם עם עצמו. איך אנשים חיצוניים יכולים לדעת מה הוא בדיוק עושה שם עם עצמו ואיתך? כמו כן, אני לא יודעת איך זה משפיע עלייך. איך אפשר לדעת?

mikamonimi

New member
אולי לא ניסחתי נכון, אנסה שוב

באומרי "תשובה רצינית" התכוונתי לכך: נניח שהוא לא משחק והוא מתאמן בחלימה משותפת ומנסה לסנכרן אותי( "לחטוף"), מה המשמעות ואיך זה יכול להשפיע על אדם שאינו מיומן בחלימה , (כמובן שמה שהוא עושה ספציפית ואת ההשפעה המדויקת עליי לא ניתן לדעת) אמורים להרגיש ולחוות ביחד? איך זה עובד ומה התהליך? אם הצלחתי להבהיר את שאלתי אני אשמח לתשובה. תודה , עיגולים של שמחה... אגב, מהי חגורת האסטרואידים?

bertcat

New member
"מתנת הנשר"

עמוד 108, פרק 7 "לחלום ביחד". חטיפה בחלימה היא דבר נדיר ביותר ואל לך לחשוב שאת מעניינת מספיק כדי שגורם רב עוצמה, כגון, סייר, ינסה לחטוף אותך. פיתוי בחלימה נפוץ, כמו בחיים. תחשבי שזה בדיוק כמו שאת פוגשת ברחוב אדם מוכר שמזמין אותך אליו הביתה. לשתות קפה. תלכי? זה תלוי. יש בזה סכנה? כן. את יכולה להרוויח מזה? כן. אני הייתי שואל את עצמי "האם זהו רצוני כאן ועכשיו?".

bertcat

New member
חלימה משותפת

למה לא? חלימה משותפת יכולה להתבצע רק עם את בחלימה, וחברך מגיע אליך ומציע לך להצטרף אליו. לא תרצי, לא תצטרפי. אי אפשר לחטוף אדם בניגוד לרצונו. אפשר לבלבל אותו. להשתמש בטונל המזוהם שלו על מנת לנצל אותו. אבל הכל נעשה בהסכמה. אם חברך אכן עושה שער רביעי, הוא בשתיים שלוש דרגות גבוהה ממך, לכן רשאי ללמד אותך. אז, אם את מרגישה נוח איתו ביום יום, ואם את רוצה להכנס לענייני חלימה (שזה עניין כבר ומחייב) אז זכית בחבר לדרך. ובנוגע לשימוש במילה "להתאמן". אין דבר כזה. לא בחיים ובטח לא בחלימה. ולסיום, חלימה היא לא משחק, אבל גם החיים הם לא משחק.

למעלה