"חטיפה באלנבי"

erez1400

New member
"חטיפה באלנבי" ../images/Emo46.gif

אתם חייבים לקרוא, לכל מי שיש "העיר" בבית. הכתבה נמצאת בתחילת העיתן ומספרת על תיירת/אמנית מלונדון שנעצרה ע"י משטרת ההגירה כשהוציאה כסף מכספומט באלנבי. השוטרים כמובן לא האמינו לה והיא נאלצה להצטרף אליהם לסיבוב המעצרים שלהם... בו הם עצרו אנשים נוספים ואף אזרחים ישראלים שהשוטרים לא האמינו שתעודת הזהות שלהם אמיתית... הכתבה ממש גורמת לי לרצות לעשות משהו בנושא. אם קראתם ויש לכם רעיונות, אשמח.

אֲבִיב

New member
אוי לעיניים

מזכיר את החטיפות בקולומביה רק שהפעם זה ברשיון הממשלה. יש רגעים שאני מברך על היותי גבר לבן וצעיר, לפחות אני חסין מחטיפות הממשלה
למישהו יש רעיון איך מכסחים אותם?

erez1400

New member
מדינת משטרה !

אפשר להפגין. ובכך גם להביע סולידריות עם נפגעי האלימות המשטרתית. אני זוכר את המקרים הבאים
המסיבה שפוזרה באלימות לאחר מצעד הגאווה האחרון
הסיפור המתואר בכתבה (אלימות משטרת ההגירה)
למישהו יש עוד מקרים שהוא זוכר ? (בצירוף כתבות / עדויות)
לדוגמא: אלימות נגד זוגות הומוסקסואלים.

שפנפן

New member
מישהו יכול להעלות את הכתבה?

או לכתוב כאן יותר פרטים שנראה איך אפשר לפעול בעיניין? אני לא בעד לחבר כל דבר לאלימות משטרתית כלפי הציבור הגאה.

erez1400

New member
צריך רעיון מקורי ../images/Emo22.gif

אני לא מציע לחבר את זה לאלימות נגד הציבור הגאה אני מנסה לחשוב על מחאה מקורית נגד התופעה המוגזמת של האלימות המשטרתית אני יודע שהיתה הפגנה בנושא לפני כמה שבועות, לכן צריך לחשוב על משהו יצירתי/מקורי. אני לא מצאתי דרך להעלות אותה כי לא מצאתי אתר של עיתור "היער" אני יכול לצלם ולהביא למי שירצה.

שפנפן

New member
הממ..

אפשר לעשות הפגנה , ללבוש מדים של המשטרה ולשאול אנשים ברחוב אם מותר לחטוף אותם , בחצי צחוק ולחלק להם פלייר בנושא. :)

שפנפן

New member
המשך...

ולבנות כלוב מקרטון ולקשור כמה פעילים בפנים כשהם צועקים סיסמאות נגד אלימות משטרתית , וכמובן , מי שירצה באמת שנעצור אותו יהיה מוזמן להכנס לכלוב :)

למעלה