חטיבת 900 ע"פ הבן של SIM26

sim26

New member
חטיבת 900 ע"פ הבן של SIM26

היי, זה לא SIM26, זה הבן המשוחרר שלה, בתור לוחם משוחרר מחטיבת 900 (דוכיפת) רציתי להגיד לכם שנכון להיום עוקץ ולוט"ר גם בחטיבה, ונכון לגיוס נוב' 05 "גיבוש עוקץ" הוא גיבוש "עוקץ/לוט"ר.רשימה מעודכנת של הגדודים בחטיבה: 1. דוכיפת (כבוד!) 2. נחשון 3. שמשון 4. חרוב 5. לביא 6. נצח יהודה (נח"ל החרדי) * עוקץ * לוט"ר כל שאלה שיש לכם, אני כאן.

poli55

New member
בבהצלחה לבן של SIME26../images/Emo13.gif

שאלה קטנה יחידות עוקץ ולוטר עוברים לחטיבה כולל מעבר פיסי שלהם ואו שהם נשארים במתקן אדם תודה

sim26

New member
עוקץ/לוט"ר

שניהם נשארים במתקן אדם, ההשווה הכי טובה ל900-עוקץ/לוט"ר היא, צנחנים-דובדבן. בשני המקרים הדרך היחידה להגיע לגיבוש ליחידות (למאת נופלי סיירות שיכולים גם להגיע ללוט"ר-רק להדרכה) היא דרך חטיבת 900 / גיבוש דובדבן דרך גיבוש צנחנים. מבחינה רשמית ומנהלתית עוקץ/לוט"ר=900 דובדבן=צנחנים אבל מבחינה מבצעית היחידות עובדות בנפרד בצורה עצמאית.

י רדן

New member
חטיבה 900 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כאמא של חיילת שמשרתת בחטיבה, כמובן כל פעם שעולה שמה עיני נפקחות...

סמדר בנ

New member
הבוקר כתבה במעריב

על קצין מדוכיפת שהתאבד עקב לחץ הפרקליטות שיסגיר חברים שלו מהיחידה - לא הספקתי לקרוא את כל הפרטים. הקצין היה מסתבר קצין מצטיין ולא עמד בלחץ שהפעילו עליו. איזה אסון

סמדר בנ

New member
תודה, עכשיו אני מבינה

למה לא מצאתי את הקישור... ההודעה שלי נשלחה ב-8:18 והכתבה פורסמה ב-8:19... עכשיו קראתי את הכתבה עד הסוף, ממש מזעזע.

אימשל2

New member
רק עכשיו קראתי

סיפור נורא. מה שמלמד אותנו ההורים להיות ערנים לעובר עלי ילדנו גם כשהם אינם משתפים ולעודד אותם כן להביא בפנינו ארועים או דילמות אליהם נחשפו ושהם לא יודעים כיצד להתמודד איתם. עבודתנו כהורים לא הסתיימה בתום הלימודים בתיכון. היד על הדופק והעמידה על המשמר צריכים להמשך. שוב הוכח שהסכנות האורבות לילדנו אינן רק מצד האויב אלא במידה רבה גם מצד המערכת ולכך אנחנו צריכים להיות מוכנים. צריך לפמפם לילדנו שאסור להם להסתיר מצוקות כאלו מפנינו, בדיוק כמו שעשינו בילדותם לגבי החשפותם להתעללות וכד'.

למעלה