חטוף שלישי?

vinney

Well-known member
זה רביעי כבר

השלישי מת בבית קברות בראשון. ואם זה נכון אני לא אתפלא אם זה עוד טרמפיסט דפוק.

אשרת

New member
השלישי לא נחטף.

עדין לא יודעים את סיבת מותו. חושדים שהפלסטינים פשוט הקשיבו לחדשות ודלו משם את הפרטים של הנפטר. יכול להיות --- שהכל מלחמה פסיכולוגית. הרי אין בעיה לזייף ת"ז.

vinney

Well-known member
זה בדיוק מה שאמרתי

ציניות זה לא הצד החזק שלך בלילה
לפי YNET זה גם כנראה מה שקרה עם הרביעי.

אשרת

New member
תריב אתה עם אנדרי

שיסדר את הבגדים שלו ותגיד לי אם ישאר לך ציניות
ואנשים נופלים עכשיו מהר מאוד לתוך המלכודות שלהם.

vinney

Well-known member
למה את רבה עם אנדרי?

שלא יסדר, מה איכפת לך? מה את, אישתו?

vinney

Well-known member
כאילו שאני לא יודע....

הורס בדיחות שכמוך...

vinney

Well-known member
אגב, מתי אתה מוסיף לחתימה שלך

שמי שלא סירב להשתתף במבצע "גשמי קיץ" גם הוא מבצע פשע כלפי האנושות?

ערב רב

New member
ראה, אני לא חושב שאפשר לומר

שהתבצע בפועל גירוש של תושבי בית-חנון, א. משום שהם עדיין שם. ב. הכרוז לא תבע מהם במפגיע לעזוב אלא ציין בפניהם את הסיכונים הטבעיים שייגרמו מלוחמה לגיטימית של צג"ל בשטח כנגד המחבלים, לכן אני לא חושב שמדובר בגירוש אוכלוסין שהוא פשע נגד האנושות. זה, כמובן, נכון לרגע זה.

vinney

Well-known member
כן כן...

אפשר לחשוב שהם חיים בחו"ל ומדינה זרה צריכה לכבוש שטח בשביל לאבטח אותם... מה פתאום, הם יכולים להשאר בבית, אז מה שמפציצים להם הכל בפגזי 155 מילימטר, זה כלום, זה בסדר, להפציץ שכונות אזרחיות זה עניין שבשגרה הרי. למה שזה יהיה פשע נגד אנושות...

ערב רב

New member
יש הפצצות ויש הפצצות

יש הפצצות כבדרזדן ולונדון שמטרתן לגרום נזק מקסימלי לרכוש ובני-אדם, שהן בלי ספק פשע נגד האנושות, לבין הפצצות צג"ל.

vinney

Well-known member
כמו הפצצת תחת הממסר של החשמל?

להשאיר 200 אלף איש בלי חשמל סתם כי בא לנו שיהיה חושך לילה אחד, זה בסדר?

snift

New member
ולהפציץ את שדרות ככה שישארו בלי

חשמל זה בסדר? או שאולי תגיד לי שגם זה עוד לא קרה? ומשדרות לא ירו אפילו כדור אחד מסכן לתוך בית חנון, להבדיל כמובן ממבית חנון לשדרות..

vinney

Well-known member
משדרות לא נורה שום כדור?

אתה יודע כמה כדורים אני והגדוד שלי ירינו מפאתי שדרות, נחל עוז, ארז, מפלסים ושאר הישובים מוכי הקסאמים? חופשי, לא פחות ממספר הקסאמים מבית חנון. אם אתה מפעיל את אותו ההגיון שאנחנו מפעילים עליהם, חזרה אז כן, להפציץ את שדרות זה בסדר. הרי חיילים גרים שם וישנים שם => זה מקום שנותן מקלט לחיילים. חיילים מסתפקים על הספקה משדרות כשהם פועלים באזור => מקום שנותן תמיכה לפעילות צבא. מה שאנחנו אומרים על בית חנון הם יכולים באותה מידה של צדק להגיד על כל ישוב ישראלי. כל עוד הדו שיח הוא על מי יורה ולאן יורה - זה לא יפתר. אנחנו יורים חזק יותר, אבל פרט לזה אין ממש הבדל.

ערב רב

New member
למיטב ידיעתי, פגיעה באיכות החיים

של אוכלוסייה אזרחית כמטרה אינה פשע מלחמה או נגד האנושות, ועל אחת כמה וכמה כשהמטרה הייתה כמובן פגיעה בחוטפים.

vinney

Well-known member
אתה טועה

הרי גם עם מתנחבלים זה היה סך הכל פגיעה באיכות חיים. אז לא תהיה להם וילה עם נוף לים, לא? זה לא שגירשו אותם ממקום מושבם, הם היו במושבה בלתי חוקית מלכתחילה במקום שלא שייך לא להם ולא למדינתם שנתנה להם אישור להתיישב שם בלי שום זכות. אבל חשמל, בניגוד לנוף לים, כבר מזמן הפך לשירות בסיסי לכל אזרח, שפגיעה בו היא פגיעה בתנאי מחיהה הבסיסיים של אזרחים. מכיוון שהפגיעה לא ממש הייתה מוצדקת (ועובדה היא שגלעד שליט לא נמצא עד היום, ואם ימצא זה לא יהיה הודות לחוסר חשמל), מדובר בפגיעה מתוך נקמה וענישה קולקטיבית, שלחלוטין חרגה מכל הפרופורציות.

ערב רב

New member
הכוונה היא לפגיעה כשלעצמה

ברור שפציעה של אוכלוסייה פוגעת באיכות חייה וגם גירושה, אבל אלה סעיפים שכבר קיימים בחוק הבינ"ל. אני התכוונתי לסעיף נפרד של פגיעה באיכות חיים, מעבר לסעיפים המוכרים. למיטב ידיעתי לא קיים סעיף כזה, וגם לא סעיף ספציפי של ניתוק חשמל. לשאר דברי ההבל הקנטרניים והגדפניים שלך שלכך נועדו, לא אתייחס.

vinney

Well-known member
כרגיל, לאמת לא צריך להתייחס

חוק בינלאומי לא חל על תושבי גוש קטיף, כי עצם הנוכחות שלהם שם הייתה מנוגדת לחוק הבינלאומי, לכן הדבר היחיד שהם יכולים לטעון להגנתו זה החוק הישראלי שעשה אותם מליונרים. הלוואי עליי. לגבי הפלשטינאים, לעומת זאת, חוק בינלאומי אכן מגן עליהם, גם בניתוק חשמל. למה? כי על מדינת ישראל במלחמתה נגד החמאס אסור לפגוע באזרחים חפים מפשע, ואילו פגיעה בחשמל פוגעת ישירות באזרחים כאלה, ולמעשה זאת הייתה המטרה.

למעלה