חטאתי

• פותח הנושא Ricca
  • פורסם בתאריך

Ricca

New member
חטאתי

ביקרתי בפורום אחר. נכון יש את הקבועים שלי, עקרות בית, החלפת מפיות, 4 ההסכמות, שמנות ויפות.. אבל היום, נכנסתי לפורום אקראי. אני מרגישה שבגדתי בכם. אפילו לא טרחתי לקפוץ לכאן קודם. זה בעצם אשמתכם. אתם משעממים. אבל אז ראיתי את האור. לפורום ההוא, היו כוכביות. זה משנה הכל הכוכביות. מנהלת פורום יקרה וע"פ השמועה אדמונית, אנא ממך, הכניסי כוכביות גם לכאן, ואז אולי המצב ישתפר.

נץ666

New member
אשמתי

רק לפני יומיים גיליתי שפקצה = פריחה קטנה [ו]צעקנית. רר"ש לענ"ד

קפת

New member
זה בסדר, מותק

את משעממת לא פחות. תביאי לינק לפורום המדובר, שנראה מזה הכוכביות הזה שאת כל כך מתלהבת. אני לא מייבאת חתולים בשק, אלא אם מדובר בחתולים לצלי.

א י ל ה

New member
ואני חשבתי

שכוכבניות יש רק כאן. וקפת, הן די בזול. לכי על זה. ואם את לא מוצאת אחת לרוחך, תמיד אפשר לייצר כוכבנית לפי הטעם, או לפי המכנה המשותף הכי נמוך. ראי לדוגמה את הכוכבנית רוני. כן, זו המכונה רוני סופרסטאר. שזה אוקסימורון יותר משעשע אפילו מ-military intelligence.

Le Fay

New member
נדמה לי שזו טעות. צ"ל פורום B612

ואם כוכבית C620 אצלך אשמח להחליף, כי בכוכבית שלי התקלקל הג'קוזי.

sargon1

New member
אבל יש הבדל

אשה זקוקה לגבר(כמו שדג זקוק לאופניים).-אולי... אבל לדג יש שכל וזה עושה את כל ההבדל

טריפל

New member
מה כוכביות?

רוצה לראות כוכביות? נסי להסניף דבק או שחפשי כאן. זה כמו שמנות ויפות.

יש אולי גם "שממנות ומכוערות"?

ושעירות עם ריח פה וריח גוף? אם מצליפים לי אני לא מדמם? אם קושרים אותי אני לא נהנה?

Le Fay

New member
אופסי. ועוד איך חטאת -

לא הכוכביות האלה! אלה הדרגות של ניצב-העל והתת-ניצב שמחפשים זהות מינית, אסור להפריע עד שהם גומרים.

Ricca

New member
אוף, חסרי מעוף

יש פורומים שבהם יש אפשרות לרשום הודעה כאורח, ואז מקבלים כוכבית. אני לא רוצה להתחיל לפרט את היתרונות של השיטה, אבל ככה לפחות אני לא אצטרך לפתוח יוזר חדש כל פעם שאני רוצה לעשות פרובוקציות.

Le Fay

New member
רוצה לומר - את מבזבזת פרובוקציות

טובות על ניק שאפחד לא יוכל לקשר אותו אחר כך אלייך, אפילו תעמדי על עזריאלי עם מגאפון ותצרחי שזו את?
אויש, נפלאתה אהבתה לי מאהבת נשים <מזכיר לי את ההיא שראיתי מנסה לעשות רוורס בכיכר>

Ricca

New member
זאת לא הייתי אני

אני מבחינה עקרונית לא עושה רוורס. יום אחד אני ארחיב בנושא.

Ricca

New member
אני רואה שחשוב לכם

להבין למה אני לא עושה רוורס, ומעשה שהיה כך היה. ניסיתי לחנות בקניון הנגב. במקום להיכנס לחנייה נכנסתי בעמוד. ניסיתי להציל את המצב עם רוורס, אבל אז נכנסתי באוטו. ערס הסתכל עלי וצחק, אז יצאתי מהאוטו ואמרתי לו שאו שהוא בעצמו מחנה לי את האוטו, או שיתחפף לי מהעינים. הוא החנה ברוורס כדי שאני אוכל לצאת ישר, ומאז כמובן אני לא נוסעת ברוורס, וכמו כן מנסה לחנות במקום שהוא אינו שדה ריק.

Le Fay

New member
את תמיד יכולה להחזיק ערס שיחנה לך,

משתלשל בשרוך מהפגוש מאחור, לא? לכבוד קניון הנגב לא צריך, תמיד יש שם ערסים רזרביים.

למעלה