חטאים קטנים

אייבורי

New member
חטאים קטנים

משום מה, גרושות מטופחות הרבה יותר, כאילו איבדו את הזכות להזניח את עצמן אפילו גרושים פתאום הפכו להיות אשפי מטבח הלבושים בטוב טעם. שלא נדבר על העובדה המשמחת, גירושים זה מרזה בחיי, גירושים זה כמו פסים לאורך, איך שמתגרשים ישר נעלמים כמה קילוגרמים. אחרי הגירושים עשיתי חשבון נפש עם עצמי החלטתי שלא עוד לא עוד סקס עצוב, מעט מידי, חפוז מידי לא עוד שממה תרבותית, לא עוד צפיה בטלוויזיה במקום ספרים. איזה חטאים והנאות קטנות הכנסתם לעולמכם מאז הגירושים ? האם אתם מצליחים להתמיד? בעצם למה לא הכנסתם אותם בזמן הנישואים ?

darling33

New member
מממ...

הנאות...הנאות... החופש לקנות מה שאני רוצה (בגדים, נעליים, תיקים) החופש לתת מתנות לחברים/משפחה באיזה סכום שבא לי. ועוד כל מיני בקטנות...

irit 123

New member
אוו ואו...אני איתך לגמרי

אני לא הטיפוס המשקיען בבגדים, אבל בהחלט החופש לקנות מה שאני רוצה בלי לתת דין וחשבון

irit 123

New member
ששש...אל תקרא למרפי!!

כל עוד הוא לא ביקש חשבונית מס קבלה, הכל בסדר

רק מה שאת אוהבת . . .../images/Emo9.gif

רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב . . . <אין לי קישור ליטיובה בעבודה
> אבל בהחלט השיר הזה משקף הרבה את החיים שלי אחרי הגרושים הדברים הקטנים והגדולים שעושים את החיים להרבה יותר יפים ומאושרים בילויים, מסיבות, הצגות, סרטים, ספרים, חוגים ועוד ועוד נשבעת שניסיתי לעשות את זה גם בזמן הנישואים, איתו כמובן, הבעיה הגדולה שלא היה כל כך עם מי . . . את החשבון נפש עשיתי בתוך הנישואים ולכן עם השנים הבנתי שאין ברירה אלא לפרק את החבילה לא הייתי מוכנה להמשיך ולחיות מבלי להנות מהחיים וכמובן שעדיף לעשות זאת בזוג וכשאין אז מוציאים את הדרכים לעשות זאת לבד ולהנות מכל רגע

אייבורי

New member
חרפה

ככה לא שמים יוטיוב בעבודה [אחלה שיר בחרת] בעצם למה הוא לא היה פרטנר לדברים הללו ?

מכבסת מילים (2).

למה לא לקרוא לילד בשמו ? אתם גרושים\ות=אתם עצמאיים=אתם לבד. כל העולם על הזין שלכם,חזרתם להיות אדון לעצמכם,לגופכם,לכספכם,לאיך לבזבז אותו ועל מה,מה היעד של החופשה הבאה ומה יהיה האופי שלה לפי טעמכם,לאיזה תחביבים תקדישו מעכשיו זמן וכמה, עם מי ומתי תתרועעו בלילות וגם בימים,להזמין את מי שחביב עליכם הביתה מבלי לדאוג שיקבל פרצוף חמוץ עד מריר לכשיעבור את מפתן דלתכם,אתם יכולים לנקות את הבית מחר במקום היום,ולקפל כביסה מול הטלנובלה האהובה עליכם (
...)לקבל בייביסיטר לגיטימי ליום או יומיים בשבוע בלי שום נקיפות מצפון,ואפילו להעביר ביקורת נוקבת על הביצוע,ועדיין הוא ייקח את הזאטוטים לוויקנד ארוך שבו תוכלו להרגיש שוב טעם החופש האבסולוטי מהו.... אז נכון שאנחנו לא בדיוק רווקים פוחזים כמו שהיינו בעבר,אבל אנחנו במקום הכי קרוב לשם שיכול להיות. עם המון בונוסים נלווים,ולא מעט מגבלויות וחובות אחרות. וככאלה יש לנו את כל הלגיטימציה לשוב ולהנות מהחיים כפי שאנו,ורק אנו,נחליט עבורנו. כשיימאס לנו ונחליט כי די,נעבור לשלב ב' של פרק ב'. בפאן האישי,לא מרגיש כלל שאני חוטא,להיפך,משלים המון מצוות אישיות שלא יכולתי לקיים בזמן הנישואים. טיולים,רכיבות,זיונים,בילויים,ביזבוזים,ארוחות,פגישות ועוד ועוד... מתמיד בשמחה ועם מלא אנרגיות.(זוכר שנפלת עליי בגלל האופנוע ומשבר גיל העמידה לפני כשנתיים.אז עדיין עומד לי אחושרמוטה,ועדיין יושב על דו"ג,ועוד משודרג...החיים שלי קרמשניט
) והם לא היו בזמן הנישואים כי שבתות היו נטו עבור הילדים אופנוע לא היה בא בחשבון כי חבל על הכסף\מסוכן\אין זמן\מיותר\אל תמחקו כלום... טיולים ורכיבות אין כפועל יוצא זיונים במשורה ובמרדפים אינסופיים כי היא עייפה\כואב הראש\אין חשק\קיבלה כבר בצהריים ממישהו אחר...\ תמחקו תוסיפו חופשי ביזבוזים היו בעיקר במחלקה שלה והיא דווקא לא קראה להם כך ארוחות בעיקר מנומנמות לבד ומול הטלביזיה ופגישות בעיקר במסגרת העבודה בואנ'ה שאתה עושה לי חשק להישאר לבד......
שנים שלא הייתי ככה ביחד מאז שאני לבד. אני מתאפק שלא להודות לה.

מוסיפה

קצת מרכך שיעבור יותר חלק . . . בדיוק אבל בדיוק בגלל כל הדברים שהבאת כאן הרבה מהגרושים והגרושות אפילו לא חושבים על אופציה לזוגיות נוספת על כל המשתמע מכך, וכל הדברים האלו נחמדים שנה-שנתיים ראשונות ותו לא מגיע שלב מסוים שדי מיצית את כל ההנאות שלא הספקת בנישואין ו/או לא היה לך עם מי לעשות אותם. הבעיה מתעוררת כשאנשים נשאבים לחיים האלו כמו בתוך מלכודת עכברים ולא יודעים אפילו איך יוצאים משם.

נקודה מעניינת

לגבי חיות. צפיתי פעם בתוכנית שבה הצילו כלב מהתעללות נוראית שחווה ע"י "בני אדם...",ברגע שהועבר לידי הווטרינר ובסיום הטיפול הוא קיבל ליטופים וחיבוקים,ואז החל ללקק את ידי הווטרינר. הודגש שם שחיות,בניגוד לבני האדם,לא חיים את העבר ובטח ובטח שלא את העתיד. הם חיים כאן ועכשיו.ומגיבים בהתאם למאורעות . קשה לי להאמין שהעכבר מבין או יודע שהוא במלכודת. וככזה הוא גם לא רוצה או מנסה לצאת ממנה. מזל שאנחנו לא עכברים ?! תגגלי ותבדקי מדוע לא הכניס ה' צבאות היקר את בני ישראל לארץ המובטחת ביציאת מצרים. לא נראה לך מוזר ? כולה מעבר טאבה,ביקור בדיוטי,והם אוטוטו בואכה אום ראשרש... יש סיבה מעניינת מדוע התברברו 40 שנה במדבר בטרם נפתח מעבר הגבול האלוהי.

זה פשוט

הבן שלי היה עונה לך על זה כי ה- GPS שלהם לא היה מסונכרן
ויכולה רק לענות לך על זה באופן אישי מזל שאני לא מינימאוס כעת בהחלט ייתכן שהייתי בעבר ייתכן גם שאהיה בעתיד רוצה להאמין שאדע לזהות זאת שניה לפני . . .

נהנה...? אני...? טפו... גוואלד !!

פעם החיים שלי היו קורקומבוש. עכשיו שידרגתי לקונקורד
ואפילו לא נרשמתי למאסטר שף.

irit 123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

על מה הדיבבר?!

irit 123

New member
אוו-הוו-אוו../images/Emo106.gif

אני מריחה פה את ריח הניצחון
ואני לא רוצה לגרום לך לקנא, אבל זה מריח טוב!

אייבורי

New member
רק לפנק לפנק לפנק

אתה כלכך לא מאמין שאפשר לעשות את אותם דברים אבל ביחד? הרי לרכב על האופנוע אפשר יחד [שמחתי לשמוע שעומד לך זה אכן הוסיף לי בריאות ואריכות ימים]

למעלה