חח, תראו מה קלטתי..

Pidimenopolis

New member
חח, תראו מה קלטתי..

אתמול בערב כשהחלטתי לעשות שימוש יעיל במערכת שלי (עוד אין לה שם, אבל אני עובדת על זה), ושמעתי את סיילנס, שכמו כל אלבום, יש לי נטייה לדלג על שירים שלא מתחשק לי לשמוע אותם. אז החלטתי לשמוע את כל האלבום בלי ללחוץ אפילו פעם אחת על הכפתור שמעביר לשיר הבא. בכל מקרה, פתאום קלטתי עד כמה The end of this Chapter הוא שיר מעולה. פשוט הקטעים עם ה tell me that past times won't die..tell me that old lies are alive.. עושים לי חשק לשבור את המערכת או משהו, אבל כל השאר דווקא נהדר. וגם - תהיתי, מי כבר קנה את האלבום החדש שלהם? שמעתי שאפשר להשיג גם בישראל..(למי שתוהה, כן, אני בחו"ל).

ברור שזה שיר יפה!

אני תמיד פסלתי אותו כי לא הבנתי מה לעזאזל השיחת טלפון בהתחלה קשורה, אז זה עיצבן אותי... אבל כשהבנתי את ההקשר לשיר.. אז בסדר. זה שיר מקסים... ומה רע בשורות tell me that past times won't die..tell me that old lies are alive?... אני אישית אוהבת נורא את החלק: I'm sorry I am here I don't sure if it should bring you fear I whisper in your ear why is he here? וגם את הסולו שלפני.... ואל תעביר שירים... לפחות לא בדיסקים של סונטה.... חבל. לפעמים יש שירים שהם יפים, אבל לא תמיד מבינים את זה עד ש"לומדים" אותם, כלומר, שומעים אותם יותר טוב ומכירים אותם. אז תן להן צ'אנס. סונטה שווים את זה (
). .... לי יש את האלבום החדש, ולדעתי הוא מעולה....... סונטה שומרים על המוניטין שלהם
..... אם אהבת את הקודמים תאהב גם את זה, מאה אחוז. ואל תדלג על שירים, הא?

Pidimenopolis

New member
אלימות!!../images/Emo122.gif

אני נקבה ככל שידוע לי. נאממ, אני יודעת..אבל אחרי אובססיה בלתי מוסברת (ואולי בעצם כן
) לאקליפטיקה, הייתי חייבת לציין שאוכזבתי קצת מהשני. רר, יש בי צורך משונה לקטלג שירים באלבומים ולפי זה להחליט מה כן או לא מתחשק לי לשמוע..

Aviad1987

New member
את יכולה אולי להאיר את עיניו

של מישהו (אני) שלא הבין את הקשר בין שיחת הטלפון לבין תוכן השיר? תודה מראש

היי

תקרא את המילים של השיר (יש קישור לlyrics בטאג-ליינס) ואז תבין.. השיר הוא על אחד שרודף את חברה שלו שנפרדה ממנו ולא ממש נותן לה להפרד ממנו בשקט, מחכה ליד הבית שלה, מרגל אחריה ושטויות כאלה. תראה, אני לא יודעת בדיוק מה קורה בעלילה של השיר, אבל אם קוראים את המילים אז מבינים שבהחלט יש קשר לשיחה..

כן, באמצע

הוא מתחיל דיי שקט, אבל תנסו לשמוע אותו פעם באמת על פול ווליום, והוא ממש לא כזה שקט. לסונטה יש סקאלה של איטי יחסית (letter to dana, shy) דברים איטי אבל הרבה יותר קצבי (the end of this chapter, tallulah,last drop falls), ודברים מהירים יותר, בסגנון the cage, broken וכאלה.... וכמובן שיש עוד הרבה תחנות ביניים

למרות ש...

ששמעתי עכשיו את letter to Dana והוא בעצם לא כזה שקט.. אז אני כבר לא יודעת

לא הייתי מכניס את broken

לקטגוריית המהירים... הייתי דוחף לשם את Respect The Wilderness. אולי השיר הכי מהיר שלהם, אחרי The Cage.

meiritamir

New member
שכחנו קצת את Wolf & Raven

שהוא די המהיר ביותר שלהם לטעמי. הוא ו-8th Commandment

meiritamir

New member
הצעיר קם עכשיו...

ואני קמתי להשלמות בפיזיקה... אינעל המורה שלי המזדקן... אמר לנו לבוא ב-8, בסוף הפושטק בא ב-8 וחצי. מורה לספרות התאבדה אצלנו בבי"ס - כן, זו זו שכתוב עליה בעיתון. איזה באסה. כל הבי"ס בדאון...

למעלה