חח שאלה קצת מפגרת

Elfon

New member
חח שאלה קצת מפגרת

יש כזה דבר בית ספר ללימוד מאגיה בארץ?

השאלה היא למה אתה קורא

"בית ספר"? אם אתה מתכוון למינוח המקובל של בית ספר - מקום שבו יש שיעורים על מאגיה, קורסים וכן הלאה - אז לא. מצד שני, בעולם המאגיה, השם "בית ספר" הוא כמעט נרדף לביטוי "מסדר", וכאלו יש בארץ. גם ממערב וגם במזרח. אני לא ממש בקשר עם כאלה, רק ארעי. המשתתף בעל הכינוי "חתול הצשייר" מכיר כמה בתי ספר כאלה (אם איני טועה, כאלו שמוריהם מגיעים מברה"מ לשעבר), יש נציגים למסדר ה-OTO וה-AA (ובפעם האחרונה ששמעתי, זו אותה נציגה לשני המסדרים הללו), יש את אחוות "הבונים החופשיים" (שהשפיעו על המאגיה המערבית ואפילו על הוויקה לא מעט, אם כי אני לא בטוח שאפשר לכנות אותם "מסדר מאגי" פר-סה).

רק הבהרה

ב- AA הכוונה למסדר שהקים קראולי, Astrum Aregntium ("כוכב הכסף"), לא ל-AA המפורסם Alcoholics Anonymous (מסדר גדול בפני עצמו
שהאמת עושה עבודת קודש)

לא אבל אולי יש מסדרים

אני לא שמעתי על כאלה בארץ,רק בחו"ל. אבל תחפש אולי תמצא כמה

gwizard

New member
שאלה בכלל לא מפגרת

ישנם מורים פה ושם שמדי פעם מקבלים תלמידים אם הם ראויים, אך אני הייתי נזהר מהם. ישנם מסדרים, אך אני הייתי נזהר מהם כפליים. ישנם ספרים ללימוד עצמי שבנויים במסגרת של קורס. ישנם קורסים, אך לא במאגיה במובן הטהור של המילה. כמובן שאת יכולה לנסות את הקמפוס אם את ממש רוצה. http://campus.wicca-israel.com

Elfon

New member
אלון...

כפי שאמרתי לך אני כבר רשום למערכת,ואני כרגע בשלבי סיום המבחן המסכם של הקורס "מבוא במאגיה".

gwizard

New member
סורי

אני אחרי 14 שעות עבודה ולא רואה כבר בעיניים

למעלה