חח רונדה

פיפיטה

New member
מעניין ש...

לא מטפלים בבעיה של ניצול המיני שהיא חוותה בילדותה. לא מדברים על זה בכלל.

Y. Welis

New member
זה אכן נשכח. אבל אני לא יודע אם זה גורם

משמעותי בהתנהגות שלה. היא לפחות לא תולה בכך את האשם (כמו טס למשל, או במידה מסויימת רנה), כך שקשה לומר אם זה הדבר שעוצר בעדה.

המונשרי

New member
עלית כאן

על נק ' מעניינת. מה שמתי לב המון נשים שהופיעו בבית מתחילות מחדש הוטרדו מינית בילדותן - עד שנדמה שזו ממש מכת מדינה שם. יותר קל לספור את אלה שלא הוטרדו מאלה שהוטרדו.

המונשרי

New member
המדהים בה

היא המודעות ששבה ופוקדת אותה [כשהתבכיינה אודות כמה היא פאטתית בגילה וכו'] אבל היא לא מסיקה מסקנות כלשהן להבא ולא משנה את התנהגותה. ממשיכה לרחף ................................................................................>

פיפיטה

New member
כן, קשה להאמין

שהיא תשנה את גישתה לחיים בתוכנית. היא כאילו אורחת בבית שבאה לראות איך משנים דברים כאילו זה לא נוגע בה.

chenby

New member
אחלה, אז שתפנה את עצמה מהבית

ותיתן את המקום שלה למישהי שזקוקה לשינוי באמת ולא רק אומרת את זה... אם היא רוצה להתחיל מחדש, ולהיות פרזיטית, אחלה שתעשה את זה מחוץ לבית. כל עוד היא בחרה לעבור שינוי, ולהפסיק להיות ילדה של אבא ואמא, שתעמוד במשימות. אחרת למה היא שם?

גלינקה2

New member
זה היה מבחן

לדעתי רונדה העמידה את ליסה במצב בלתי אפשרי כדי לחשוף בפניה את התנהגותה האנוכית. ההתנהגות הזאת נחשפה בכל הרמות, היא ניצלה את החברות שלה, היא התנשאה ודיברה על הקמת עסק עם עובדים כשבסך הכל עזרו לה, הבעיה שלה תמיד הכי חשובה בעיניה, ולמרות צעקותיה של רונדה היא עברה מיד לסדר היום. אבל זה לא משהו שיכול להשתנות בבת אחת כי יש הרגל להתנהג אוטומטית לפי דפוס מסוים ולוקח זמן עד שמנקים את הדפוס הזה, בעיקר כשהדפוס הזה גורם להנאה ולהימנעות מסבל. בעניין ג'יל מסתבר שבאמת ג'יל התקשתה לסחוב את התיקים. אנמיה גורמת לחולשה קשה והגידול הקשה עליה עוד יותר. מזלן של המאמנות שהיא לא התעלפה ולא נפלה. בעניין כריסטינה יש לי הסתייגות מכל דרך ההתייחסות אליה. ייתכן שיש איזושהי כוונה בטיפול שעדיין לא רואים אותה, אבל עד שלב זה מרגיז כל ההתייחסות אליה. נכון שיש לה את הדרך להפוך את עצמה לקורבן אבל למרות שעברתי בתשומת לב על הקליפ לא ראיתי שהיא שקרנית מדופלמת, אולי קצת מפרשת את המציאות כמו שנוח לה שזה דבר שרבה אנשים עושים והם לא נחשבים לשקרנים. וזה שהיא אוהבת תשומת לב וכוח, הרי זה מה שקורה לרבים מאלו שמופיעים לפני קהל ולבעלי מקצועות שמשפיעים על הזולת. ומה קורה היה אם היא היתה רוקדת לבושה אבל בלבוש סקסי? הרי כל הבעיה היא הזנות. אפשר לצאת מתוך גישה דתית שזנות זה רע ולכן כל הזונות הן רעות והלקוחות לא אשמים או אפילו קורבנות. אפשר לצאת מתוך גישה חברתית של נשים מסוימות שגם אם זה לא נכפה עליהן פיזית כמו שזה קורה פעמים רבות, הן נגררות לזה משום שכל שאר האפשרויות כמעט כולן סגורות בפניהן. כריסטינה יכלה למסור את הילד כמו שעשתה קאסי וכפי שאפשר היה להיווכח לא רק שליבה של קאסי נשבר לגמרי אלא שרימו אותה ומנעו ממנה את הגישה אל הילד גם כשהגיע לבגרות. כריסטינה יכלה אולי לזחול בחזרה אל אמה ונדמה לי שהיתה שם בעיה, או ללכת לעזרה סוציאלית שם היו כנראה לוקחים לה את הילד, או לעבוד בעבודה לא מקצועית ואפשר היה לראות מה קורה כמה קשה לאמהות חד-הוריות מהניסיון שלא הצליח של הבחורה השחורה שרצתה לצאת מהעזרה הסוציאלית מהעונה הראשונה, ששכחתי את שמה, בשעה שכבר ממילא בעלה של כריסטינה פיתה אותה להכנס לתוך העולם הזה שקרוב לזנות ושהיה בו כסף וקהל. הבעיה האמיתית של כריטינה בתוך בית "מתחילות מחדש" היא חוסר היכולת שלה להיכנס באמת לתוך קן הנחשים הזה שהוא כל ההשפלה והכאב שהיא עברה. אמנם היא מצליחה להימנע מזה על ידי התחושה שהיא היתה קורבן, התחושה שהיא יכולה להרוויח כסף והיא מושכת בעזרת מין, יופי וצעירות, התחושה שהיא מצליחה לגדל ילד, אבל אילו רק אמצעים של בחורה מסכנה להגן על השפיות שלה. מודעות זאת יכולה להיות נכונה כדי לא ליפול חזרה לזנות. אבל מה שבאמת צריך להראות לה זה שכדי לקיים יחסים כאלו היא היתה צריכה להתעלם בכל פעם מהשפלה שזה אומר לקיים יחסי מין, הדבר הקרוב ביותר ליחסי אהבה ותשוקה, עם ניתוק ממה שהיא מרגישה באמת כאשר היא מקיימת יחסים עם אנשים שדוחים אותה, שזה אומר להיות רובוטית והרובוטיות והניתוק האלו חודרים גם לתוך החיים האמיתיים. בנוסף, תחושת הכאב האמיתי של הזנות יימנעו ממנה בעתיד לעסוק בזנות כי אם היא תזכור רק את הדברים הטובים כביכול היא עלולה שוב להישאב לתוך העולם הזה.

שמיצית

New member
מתחת לפני השטח, איאנלה מאד שוביניסטית,

לדעתי.. לא קונה את כל עניין "העצמה נשית" שהיא מנסה למכור. מוזר בעיני שהיא לא ניגשה דבר ראשון לטפל במצוקות ובצלקות של כריסטינה, שבלי ספק נוצרו לאחר שמכרה את גופה.

13דנה

New member
יובל, יש מצב שאתה מעלה את רונדה הכועסת??

פספסתי את הפרק ואתם מסקרנים אותי רצח!!!! חייבת לראות את רונדה כועסת!!

yaelmaill

New member
אני חייבת לציין משו בקשר לטיג'יי

אני הפסדתי כמה פרקים פה ושם (בגלל העבודה..) ואני זוכרת את טיג'יי בהתחלה ואת קשיי ההתחברות שלה לאנשים..ועכשיו היא פשוט כמו אדם אחר...נהנתי לשמוע אותה מדברת בתוכנית והיא בהחלט משתפרת! =]

Y. Welis

New member
היא גם קיבלה בפרק של רביעי (392) 2 מדרגות

בינתיים היא וג'סיקה מובילות מבין כולן בדרך להשלמת התהליך.

למעלה