אני הייתי מגלח את הראש כל שבוע.... אם הפרס היה P800.
M MaD-d0g New member 18/1/03 #22 בשביל P 800 הייתי עושה שעווה בעצם... לא בטוח, זה נשמע אחושרמוטה כואבב !!!!
B BullsDuDe New member 18/1/03 #25 ../images/Emo6.gifאיזה מצחיק זה יכל להיות.... אם הם היו באים למישהו אם ראש מגולח ואומרים על תגלח את הראש חודש ותקבל את בחינם
../images/Emo6.gifאיזה מצחיק זה יכל להיות.... אם הם היו באים למישהו אם ראש מגולח ואומרים על תגלח את הראש חודש ותקבל את בחינם
א אמא גרוז New member 18/1/03 #28 ברווווווווווווווווווור שהייתי מגלח! חוצמזה שאני כבר מת להחליף תסרוקת בשביל פלאפון הייתי... לא הייתי משתמש בו רק הייתי מוכר אותו (כי הוא לא ג´י אס אמ....)
ברווווווווווווווווווור שהייתי מגלח! חוצמזה שאני כבר מת להחליף תסרוקת בשביל פלאפון הייתי... לא הייתי משתמש בו רק הייתי מוכר אותו (כי הוא לא ג´י אס אמ....)
S shklar1 New member 18/1/03 #27 חשיפה בפורום סלולארי../images/Emo70.gif אנשים מוכנים להוריד שערות מיותרות במקומות בגוף על מנת לקבל מכשירים .. מה אתם חולי נפש טוב נו, אם זה היה כרוך בקבלת P800 הייתי מגלח את השערות ב***...
חשיפה בפורום סלולארי../images/Emo70.gif אנשים מוכנים להוריד שערות מיותרות במקומות בגוף על מנת לקבל מכשירים .. מה אתם חולי נפש טוב נו, אם זה היה כרוך בקבלת P800 הייתי מגלח את השערות ב***...
א אמא גרוז New member 18/1/03 #29 מה אתה בסדר??? הייתי מגלח אפילו את השערות בכל הגוף בשביל פלאפון ששוה את זה... (הם עוד יגדלו שוב...)
M MaD-d0g New member 18/1/03 #30 אתם סתומים לגמרי, הא ../images/Emo35.gif זה לא שאני מפחד להוריד שערות בשעווה כי אז אני אהיה חלק, אלא בגלל שזה כואב כמו בעיטה בביצים ע"י רוטווליר
אתם סתומים לגמרי, הא ../images/Emo35.gif זה לא שאני מפחד להוריד שערות בשעווה כי אז אני אהיה חלק, אלא בגלל שזה כואב כמו בעיטה בביצים ע"י רוטווליר