חח משהו מצחיקק

cameled

New member
חח משהו מצחיקק

http://music.walla.co.il/?w=/202/770426 עם כל הכבוד שיש לי לאוזי אוסבורן וכמה שאני אוהב אותו מישהו צריך להגיד לאישה הזאת שלא מחבלים בהופעות של איירון מיידן

Manic Subsidal

New member
כמה טיפשי מצידה

מישהו צריך להוציא לאשה הזאת (ולמשפחה ההזויה שלה) את האויר ולבקש מהם לרדת יפה מהעץ שהם טיפסו עליו... כי עד כמה שאני יודע... פריים טיים באמטיוי עדיין לא מקנה לך את הזכות להתנהג כמו פוץ. תקנו אותי אם אני טועה...

Absolut3sbk

New member
אתה ממש לא טועה...

שמעתי על זה כבר לפניי כמה זמן..., היא ניתקה להם ת'חשמל בגלל שהוא אומר דברים לא יפים על המשפחה שלה? חח שתגיד דברים גם לא יפים על המשפחה שלו..., אני שונא אותה, מי היא חושבת שהיא... כל המשפחה הזאת שלה חיה בסרט.

dirty boots

New member
../images/Emo45.gif

ואני מזדהה לגמרי עם ההייפ של השנאה שהצטברה אליהם, ובמיוחד מהתוכנית הזאת. בדיחה עצובה, עוד תחנה בהתדרדרות של אוזי... הם טיפסו ממש גבוה על איזשהו עץ, והנה עוד הוכחה לזה. זה שליכלכו עליה ועל אוזיף זה לא נותן לה זכות באמת להיכנס למגננה ואז למתקפה ילדותית. "אני לא חושבת שהוא מבין עם מי הוא מתעסק" עצוב.

SomebodyElse

New member
זה ממש טיפשי

אוזי אוסבורן ענק, באמת, אבל זה כ"כ טיפשי וילדותי לנתק להם את החשמל כי הוא העליב את המשפחה שלה. גם אם זה לא היה במקום.. נו באמת.

genz

New member
לפרוטוקול...

אוזי עצמו לא ידע מכל הארוע הזה כלום והוא אפילו לא ידע שברוס ירד עליו ככה עד ששרון פתחה את הפה. עכשיו, כדי להיות הוגנים, ברוס באמת די כיסח לאוזי את הצורה והוא כן התנהג קצת כמו ילד קטן ומפונק אבל זה לא תירוץ לחבל בהופעה שלהם. היא הייתה צריכה ליישב את זה בדרך קצת פחות זולה.

TheBeatlesList

New member
כדי לא לפתוח שרשור-לחובבי הביטלס

פורום הביטלס בהייד פארק מארגן בימים אלו רשימה חדשה וייחודית של חובבי הביטלס-בעברית. זוהי רשימת תפוצה שאתם מוזמנים להרשם אליה באם אתם חפצים בעדכונים על הביטלס, הודעות על אירועים הקשורים בהם, והחשוב מכל- מגזין ביטלס הכולל כתבות, טורי דעות, תרגומים, ועוד הרבה דברים חדשים ויחודיים. אם אתם מעוניינים לצרף את עצמכם לרשימת התפוצה, ולקבל מעת לעת אימיל העוסק בביטלס, כל שעליכם לעשות הוא פשוט לשלוח אימיל לכתובת [email protected], ולציין שאתם מעוניינים להכנס לרשימת התפוצה. השירות הוא כמובן חינמי ופתוח לכולם, וניתן להפסיק אותו בכל עת. כותבי התכנים והמפיצים- הם חברי פורום הביטלס בהייד פארק. http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=889 תודה ויום טוב!

למעלה