**סופוקלס
Z Zeppelin in veins New member 7/1/06 #1 חח. מצאתי אתר מגניב. מעצבים שם דמויות לפי סאות'פארק.. הנה עשיתי כמה: אחת ג'ניס ג'ופלין
A AeroTom New member 7/1/06 #6 ../images/Emo13.gif ג'ניס משעשעת אני מכיר את האתר. עשיתי שם פעם כל מיני בפורום אירו. אולי אחזור לזה ואעשה גם לפה.
../images/Emo13.gif ג'ניס משעשעת אני מכיר את האתר. עשיתי שם פעם כל מיני בפורום אירו. אולי אחזור לזה ואעשה גם לפה.
A AeroSlash New member 7/1/06 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif היה לי את הקישור פעם, אבל מחקתי. אז עכשיו שמזכירים את זה, מישהו יכול לתת אותו?
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif היה לי את הקישור פעם, אבל מחקתי. אז עכשיו שמזכירים את זה, מישהו יכול לתת אותו?
H hodaya17 New member 8/1/06 #13 חחח גם אני אהבתי אנטיגונה!../images/Emo9.gif הכל עדיף על בעל זבוב!!!
A AeroSlash New member 8/1/06 #14 אנטיגונה זה באמת מאוד מעניין... וגם אני לא מדברת בציניות. לקרוא את - מאוד מעניין. אבל לקרוא ניתוחים פלצפנים של פרופ' מתוסכלים לספרות על היצירה זה הרבה פחות מעניין. אני די בטוחה שסופולק מתפהך בקבר ככה בקטנה אחרי איזה ניתוח לקריאון שקראתי למגן הקרוב שלי...
אנטיגונה זה באמת מאוד מעניין... וגם אני לא מדברת בציניות. לקרוא את - מאוד מעניין. אבל לקרוא ניתוחים פלצפנים של פרופ' מתוסכלים לספרות על היצירה זה הרבה פחות מעניין. אני די בטוחה שסופולק מתפהך בקבר ככה בקטנה אחרי איזה ניתוח לקריאון שקראתי למגן הקרוב שלי...
Z Zeppelin in veins New member 8/1/06 #17 זה סלאש?? ובאמת אנטיגונה זה אחלה מחזה. ספרות זה מקצוע מדהים גם..