חח מישהו ראה פרק 34?

pusher

New member
חח מישהו ראה פרק 34?../images/Emo2.gif

יואו חח אני זוכרת ת'פרק הזה ממזמןןן והנשיקה בין הרובוט לווייד היתה גדולה

Elizabell

New member
איך ייתכן...

שהבנאדם חיי 7 שנים בגוף של רובוט ולא גילה את זה עד למותו? מה הוא לא מתגלח ולא נחתך? לא נפל או קיבל מכה, לא נפצע? איך לא הרגיש שהוא מכונה? ד"א, שמתם לב שהשחקן שגילם אותו שיחק את פרדי קרוגר? :]

Lord VoIdemort

New member
ליפול?

הוא משותק ועל כיסא גלגלים, איך ליפול >< להתגלח- משום מה לא נראה לי שיכולות לצמוח לרובוט שערות,א בל שיהיה, בטח הוא עשה ניתוח.

Elizabell

New member
הכבנה היא שמוח של בן אדם היה מרגיש

שהוא שוכן בתוך המכונה.הוא היה גם זוכר שאמור ליהות לא דם,ליגדול שער, ועוד אלף דברים אחרים שמיותר אפילו להזכיר אותם.

LonelyCoyote

New member
שאלה יותר מעניינת >>

איך זה שתמיד אנשים גדולים תמיד מוצגים כנכים או בעלי מוגבלויות: הפרופ' מאקס-מן, סטיבן הוקינג, כריסטופר ריב וכד'

Fairywitch

New member
כריסטופר ריב לא הוצג ככה-

וגם לא סטיבן הוקינג. הם באמת נכים...

nick at noon

New member
אז לא ברורה השאלה

יש אנשים גדולים שהם בעלי נכויות: סטיבן הוקינג, פרנקלין רוזבלט (נשיא ארה"ב לשעבר), כריסטופר ריב (לא ממש איש גדול, אבל נגיד). זה לא כאילו אלו האנשים הכי חשובים שחיו במאה האחרונה. היו מספיק פיזיקאים, נשיאים אמריקאים ושחקנים שלא היו מוגבלים. מה שאולי מעניין הוא איך מציגים אנשים נכים במדיה. האמת היא שהדוגמא היחידה שעולה לי לראש כרגע חוץ מפרופסור X היא הילד הנכה ממלקולם באמצע. המשותף לשניהם ברור: שניהם חכמים. אולי זה נהוג במדיה שאם יש דמות עם מגבלה גופנית לתת לה יתרון שכלי. אפשר לבדוק את זה יותר לעומק.

The Quickening

New member
גם...

גם אייזיק הייז ששיחק את שף בסאות'פארק שיחק בסדרה כאורקל הראשי. גם מל תורמה עכשיו שאני חושב על זה... המון אנשים מוכרים שיחקו בסליידרס....

Fairywitch

New member
מסכימה. ומה פתאום הוא אכל?

ממתי רובוטים אוכלים? הרי אין להם מערכת עיכול! והוא לא שם לב שאין לו צרכים בסיסיים כמו עייפות, צמא ורעב? ושלא צומח לו זקן והוא לא צריך להתגלח? ושהוא לא צריך ללכת לשירותים? ומה- הוא לא התרחץ במשך 7 שניםן?| פרק בכלל לא אמין

pusher

New member
אבל הם מיוחדים ויכולים לחקות תכונות

אדם!
יואו חולה על החתימה שלך מירי מסיקה פשוט גרר

Fairywitch

New member
תכונות אדם כן-

אבל לא צרכים בסיסיים של יצורים חיים- כמו רעב, עייפות, וכו'. ומירי מסיקה ברגע זה בערוץ 2.

nick at noon

New member
הרעב והעייפות במוח

המוח שלו ייצר את ההרגשות האלו ולכן הוא הרגיש אותם ופעל לפיהן. לגבי אכילה זה פשוט: לרובוט יש מערכת עיקול שלא עושה דבר: כלומר הוא אוכל, האוכל נכנס לגוף שלו מפורק בחומצות ואז יוצא. המוח שלו משדר לו שהוא מרגיש שובע אחרי שהוא אכל והמוח שלו משדר לו שהוא צריך לחרבן למרות שאין לו באמת את ההרגשה הזאת. ואין שום בעיה לרובוט להתרחץ אם אין לו חיבור חשמלי חיצוני. לא שזה באמת אמין במיוחד אבל אפשר למצוא הסברים לכמעט הכל.

Fairywitch

New member
המממ, בדוחק.

מערכת עיכול ממוחשבת זה לא כמו קיבה אמיתית. היה משהו לא אמין בפרק הזה, בסופו של דבר. אבל ניחא, לא נורא. יש פרקים יותר גרועים (והרבה
).

למעלה