חח מה דעתכם?

yosef 30

New member
הם חמודים לאללה...

אתה יודע מה הבעיה בתוכנית כזו, שהיו מביאים כל מיני צעקנים וצעקניות למיניהם רק בשביל הרייטינג. וגם אני חושב שצריכה להיות תוכנית שתהיה קצת יותר בוגרת ולא כמו לנערות בנות 16 מתלהבות. בלי כל המגניבות הזאת, הלקקנות הזאת..... היה חסר לי גבריות
לא אוהב.

כמי שהיה שם ב-3 מתוך 4 תוכניות

אפשר רק לומר שמי שיזם וניהל את הרעיון פישל ביג טיים. אבל ממש פישל. הקונספט של הבימאי מלכתחילה היה "תוכנית רדודה, שטחית ושום דבר לא כבד.." וזה גם מה שיצא. חוסר ארגון, חוסר ענין ופספוס של הזדמנות נפלאה בשביל הקהילה לעשות מגזין שיכול היה לצאת טוב, מענין, מקורי ובכלל ליצור עבורנו במה קצת יותר משמעותית.

שני דברים מצאו חן בעיני בתוכנית

לא מצא חן בעיני שלא נתנו לזוג הצעיר לדבר כמעט. שני הדברים היפים שאיתם אני בהחלט מסכים: מה שעמית ברקת הציע, ללכת ולהכשל בכוונה בפנייה אל עשרה אנשים במועדון, מצא חן בעיני. כבר הזכרתי שזה מחסן אותנו בפני דחיה, ופותח סיכויים נוספים למציאת בן זוג. ההעזה משתלמת. האפשרות להסכמים מיוחדים גם היא מצאה חן בעיניי (הסכמים כגון גיוון הסקס עם עוד אדם). זה מראה על על פתיחות, מעוף ומקוריות. גם בנושא זה דברתי בעבר, על היצמדות מיותרת לנורמות של סטרייטים.

deja vu 23

New member
חחח

מצחיק אותי מה שכתבת "ללכת להכשל בכוונה בפנייה אל אנשים".. זה מזכיר לי משהו שקרה אתמול. באחד המקומות המיועדים למפגשים של "הקהילה", ניגש אליי בחור צעיר, ילדון, ושואל אותי "אפשר לתת לך נשיקה?" הסתכלתי עליו כולי במבוכה, אמרתי לא. ואז הוא שואל "אפשר לתת לך משהו אחר?" אמרתי לא, ואמרתי לו שהוא לא יכול סתם ככה ללכת לאנשים שהוא לא מכיר ולבקש לנשק אותם. איזה צורה יש לזה? אולי הוא ניסה לקבל דחייה בכוונה. חחח

איך אפשר לומר "לא" ??

במצב כזה? היית אומר לו, "כן, בלחי". והייתה עושה את הילדון מאושר...ומה היית אתה מפסיד מזה? לא נורא... יהיה טוב. מצד שני, אולי היית מקלקל לו את הכישלון

למעלה