חח כנסו..!

sarit M love 44

New member
חח כנסו..!

סתם בגלל שמשעממם לי החלטתי לעשות משחק כי די יבש פה האמת~ יש לכם רשימה של - שירים אתם צריכים להוציא אחד מהשירים והשיר שנשאר הוא הזוכה יאללה מתחילים - בושם צרפתי - אתה תותח - ניצוץ חיים - אהבה אחרת - כשאני איתך אני כמו דג - מיס מיוזיק - חתיכה מחיי - קצת משוגעת - חגיגה - הקהל שלי יאללה תתחילו אני רק לידע כללי - אותו שיר ש 5 אנשים רוצים שהוא יצא אז הוא יוצא יאללה אני מוציא אהבה אחרת

מישחק ישן - וסורי לא בה לי לשחק../images/Emo128.gif

וכל השירים של שרית מדהימים אז שלא להוציא כלום

אז הינה המשחקק../images/Emo103.gif

טוב אז ככה כול אחדד מחברי הפורום
צריכים לשים תמונה של שרית לפי מה שהחבר שלפני ביקש זאת אומרת אני מתחיל ת'משחק
אני שם תמונה של שרית ואומר לחבר השני (מי שיראה את ההודעה ויגיב מהר) "אני רוצה תמונה של שרית עם חולצה קצרה" אז הוא צריך לשים תמונה של שרית עם חולצה קצרה עכשיו הוא שם ויחד עם התמונה הוא מבקש תמונה אחרת נגיד "שרית עם משקפיים" אז מישהוא צריך לשים תמונה של שרית עם משקפיים משחק די נחמד ככה נעשה שירשור ענקקק של תמונות של שריתתת יאללה מתחילים נ.ב לא לבקש נגיד כמו תמונה של שרית עם כובע שחור ופס לבן בצד או חולצה לבנה עם ציור אדום וכאלוו הבנתתםםם עם לא פנו אליי חחח.. -------->>>> הינה תמונה של שריתת אני רוצה תמונה של שרית עם חולצה ורודה

ועוד משהואאא

עכשיו נגיד חבר אחד מהפורום נגיד כמו שיי ואני רציני נגיד שי ביקש תמונה ומישהוא אחר ביקשש אז שיי לא מהר לרוץץ לשים תן גם לאחרים לשים תן גם להם לענות מהמשחק אחרי 4-5 תמונות אתה יכול לשים נא לישמור על הכללים

Music4Life

New member
חחחחח אני איתך רותם.....

שי, באמת, הבנו שאתה מתלהב והכל...אבל תן גם לאחרים לשחק... תודה

יאאא איזה חצופים אתם ../images/Emo67.gif

אני לא ישים תמונה וגם לא ישחק במיחק שלכם לכו לעזזל מצידי
כל פעם שי ושי חאלס בנתיים אתם אילו שמיתלהבים לא אני. לכו ז****...

Music4Life

New member
לא חצופים, ואין צורך להתעצבן

ולהשתמש במילים לא יפות...תראה משהו, זה נכון כעקרון מה שרותם אומר ואם תהיה כנה (ממש קצת) עם עצמך, תראה שאנו צודקים בעצם.... לא באנו בקטע של להעליב, אלא יותר להגיד לך שתיתן גם לאחרים לשחק זה נאמר מנסיון עבר, שאתה מיד מעלה תמונה, אז אמרנו לך שתעצור רגע ותיתן לאחרים לשים גם תמונות. שי, אין צורך בעצבים ובקללות שלך. ממש לא. אמרנו את זה בשביל שיהיה סבבה לכולם. מבין? אין לנו אינטרס להתחיל לרדת עלייך.

שי מה אתה מתעצבןן

באתי להגיד שתיתן גם לאחרים לשחק לא באתי להליב עם אתה לא רוצה אל תשחק אתה לא עושה טובות

MISS MUSIC

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

אני רוצה תמונה של שרית שהיא לובשת חליפה אדומה

Music4Life

New member
הנה לך רעות -

גם כן בקשות יש לך...חליפה אדומה..חחחח...
זה הכי קרוב לחליפה אדומה שמצאתי (ויש לי פול תמונות של שרה) אם כן, עכשיו, אני מבקשת מהבא תמונה של שרית עם אחד (או אחת) מהמעריצות (הבנות כן?)
שיש לה... (לא משימה קשה בכלל)

eynav16

New member
יש תמונה אחרת ניראה לי שהיא התכוונה

מאיזה הופעה בחו"ל אנערף

למעלה