חח אני חייבת לומר

חח אני חייבת לומר

שכל הקטע עם קאסי, עד כמה שהיה נחמה ו"סוחט דמעות", יש לי הרגשה שהוא רוצה להתחבר אליה רק בשביל כסף כדי לקנות לעצמו (ולחברה שלו) קצת חומר חח

חצי בדיחה ובואי לא ניהיה כאלה רציניות

לפחות זו דעתי. כל סצינת הפגישה ביניהם נראתה מתחנפת מידי. מה הוא אמר לה שם בסוף? "אני אוהב אותך אמא"? נו מה אתה רציני? לא יודעת. חלק אותנטי וחלק ממש לא.מה שאהבתי היה שהוא אמר לקאסי בטלפון שלא מתאים לו כל המצלמות ולהיות בטלוויזיה. אני בהחלט מסכימה שיש גבול. כאילו איזה יופי הם התאחדו, עכשיו לכי תפתרי את הבעיות שלך איתו ותשלימו את הפערים באופן יותר דיסקרטי. אגב הסצינה של איאנלה וניאמבי היתה חזקה ומצוינת.

יסמין@

New member
אני לא יודעת מה המניעים שלו

אבל הוא לא יודע מה יש לקאסי. קאסי הופיעה לפגישה לבושה בבגדים יקרים ושידרה אלגנטיות מאופקת, והיתה לה תסרוקת יקרה. היא נראתה כאישה שיש לה כסף, לא כחסרת כסף. מה גם, שהוא יכול לחשוב שכל הפקת מתחילות מחדש מאחוריה. כאמור, אני לא חשבתי בכיוון, אבל השבתי לשאלה.

מסכימה חלקית

לי נראה שזה לא קטע של סמים או ניצול, פשוט - מאיך שהציגו את הדברים לאורך זמן בסדרה, נשמע שהאמא המאמצת לא אישה קלה ולא ממש נחמדה. לכן אולי מה שהבן מחפש אצל קאסי זו מישהי שתאמר "אמן" על כל מילה והחלטה שלו. גם רונדה רמזה לקאסי באחת ההזדמנויות לא לחיות באשליות ואולי כשיתברר לו שהיא לא תגיב כמו שהוא מצפה העניינים לא יסתדרו.

קאסי ובנה

אני רוצה לקוות שהם יימצאו קשר משמעותי לשניהם,מבלי שזה יפגע באם המאמצת. עם כל האמפטיה שיש לנו לקאסי,מדובר באמא שגידלה אותו... כל תוכנית ריאליטי בנויה על יצר המציצנות שלנו,ובודאי שזו לא מלה גסה.השאלה היא במינון,ותוכנית זו לא עושה בכך שימוש ציני כמו הרבה תוכניות ריאליטי אחרות.היא תוכנית רצינית עם הרבה אחריות וכבוד למשתתפים בה. יחד עם זאת היא ממש לא תוכנית בידור,אולי למתבונן השטחי היא כזאת. בשבילי היא תוכנית שווה כמו שרואים בערוץ 8.

יסמין@

New member
מטבע הדברים, כל הנושא מוצג דרך עיניה של קאסי

אימא של דסטין הכירה בחורה אלכוהוליסטית וג'נקית והיו רמזים רבים בסדרה על "גברים רבים" וגם בפרקים האחרונים רונדה הזכירה זאת שוב. אולי היא חוששת שקאסי נשארה אלכוהוליסטית וג'נקית שחיה ברחובות עם גברים וכו'. אנחנו לא יודעים אם היא לא קלה ולא נחמדה באופן כללי. אנחנו יודעים הכל רק דרך המבט של קאסי: כלפי קאסי היא לא היתה נחמדה או קלה.

למעלה