חחח

שלוימי 1

New member
חחח

רפרפתי עכשיו במקרה בקומונה חרדים חושבים יש שם כמה שרשורים מבדחים בענין הפורום כנסו לקומונת ``חרדים חושבים`` בתפוז ולא תפסיקו לצחוק עד הבוקר

justchip

New member
../images/Emo207.gif בקשת עזרה מוזרה-אולי מסלסרו

אני מנסה למצוא את שירי המקור של country yossi וגם שירים של country yossi עצמו אז אם מישהו מכיר ויודע מהם השירים המקוריים או הכוונה לגבי איפה אפשר לקנות או לשמוע שירים של country yossi אשמח לעזרה. אגב לכל התוהים country yossi הוא זמר חסידי (ניתן להגיד) שלקח שירי קונטרי וסתם שירים פופולרים ושם להם מילות קודש (כביכול, הם עדיין היו מרדנים כיאה לקאו-בוי חסידי למשל I walk the line של ג'וני קאש נהיה cause i'm a jew) מה שאפשר לי להינות מהם בילדותי. אני עדיין נהינית לשמוע את השירים שלו ועוד יותר כשאני מגלה את המקור ומעריכה את האדפטציה המשעשעת במקרים רבים כך שכל עזרה תתקבל בברכה.

אליזד

New member
גוגל?

חיפוש קצרצר בגוגל יביא אותך מלבד לאתר הרשמי שלו, גם לעוד אתרים בהם תוכלי לקנות את כל הדיסקים במחיר די זול למען האמת... פשוט תכתבי country yossi אגב, גם אני נורא אהבתי אותם!

justchip

New member
כן זה היה הניסיון הראשון

אבל זה לא עזר לי עם שירי המקור וגם נראה שהאתר הרשמי שלו כבר לא פעיל .

justchip

New member
תודה!

קוראים להם קונטרי יוסי והשטיבל הופרס, אני פשוט מנסה למצוא את שירי המקור חלקם אני כבר מכירה אם יש כאלה שאתה מכיר את שירי המקור שלהם אשמח לשמות.

It was a one-eyed one-horned

flying luchshin kugel eater what a sight to see נשמע לי כמו מחקר ארוך ומייגע. פשוט צריך לקחת את כל השירים המודפסים בקלטות, ולעבור אחד אחד ולחפש את המילים השונות באינטרנט. רובם די קלים למצוא (כגון people eater שציטטתי, It went beep beep, וכדומה). אולי תציין את אלה שאת לא מוצאת, ואנסה לעזור.

justchip

New member
ניסיתי, מיגע, לכן אני צריכה עזרה

ניסיתי לחפש מילים במאגרי מוזיקה באינטרנט זה לקח הרבה זמן והרבה לא מצאתי לכן חשבתי שבפורום הזה יהיו אנשים ששמעו את השירים האלו וגם מבינים במוזיקה כללית ונתקלו בשירי המקור ויוכלו לציין כאלו שהם זיהו. כשאחזור מהעבודה אוכל לציין שירים שלא מצאתי בינתיים ממה שזעור לי באמת לא הצלחתי למצוא את beep beep, seven little kids זכור לי ששמעתי את המקור ברדיו (היה משהו על שבע בחורות) אבל לא הצלחתי לאתר אותו. מה שזכור לי שכן זה big bad moish/Jack a boy called sue/ zlatha יש עוד שאני לא זוכרת עכשיו ויש גם כאלו שאין קשר במילים כמו walking the line and i'm a jew

ephi79

New member
יש לי קלטת שלהם, הם חמודים

לאללה. נזכרתי בזה: I know something about love you've got to understand We are all the children of Hashem in heaven and - If you want him to be, always on our side If you want him to bring Maxhiach now, we need shalom, bein adam lachaveiro, shalom shalom no more sinas chinam shalom, shalom shalom shalom right now (המקור: Tell Him / Vonda Sheperd, היה באלי מקביל)

rigoletto111

New member
נצל"ש-אם אני מסכים עם שולמית אלוני

זה אומר שימות המשיח הגיעו? מאמר יפה . בייחוד כאשר היא לא מהססת לשים דברים על השולחן, ולהגיד מה שכולם יודעים ומתביישים להגיד, שפרשנות גורפת וחסרת גבולות של "הטרדה מינית" תגרום לפגיעה בקבלת נשים לעבודה.

rigoletto111

New member
ומה שנחמד במאמר זה שהיא מהדור הישן

של המנהיגים שלא עבר "משפטיזציה". מנסה לנשק אותך? תעיפי לו סטירה אנד מוב און. לא מקרה שבן-גוריון, חיים וייצמן , רפול ורבין לא היו עורכי דין ואילו אולמרט, ציפי לבני, כל סיעת שינוי ז"ל, וכו' הם עורכי דין

למעלה