חחח

Rock and MetaL

New member
חחח

כידוע לכם פלי הוא שחקן והוא משחק בהרבה סרטים(ביל גלובובסקי(תקנו אותי אם אני טועה בשם),חזרה לעתיד 1 ו2 ועוד)אבל היום גיליתי שהוא....מדובב בסדרת ילדים בניקולודיון והוא מדובב שם(כמה שזה מתאים לו)ילד פרא שלא מדבר רק מחרבש מילים וקופץ כל הזמן,לסדרה קוראים משפחת ת'ורנברי או משהו כזה חח

lollapalooza

New member
הא מגניב, ידעתי את זה.

חברה שלי הייתי רואה את זה בארה"ב או משהו כזה, אז היא סיפרה לי די מזמן. מתאים לו.

DAN1EL

New member
לא עובד, כנראה ארוך מדי בשביל לינק.

http://www.imdb.com/name/nm0281359/?fr=c2l0ZT1kZnxzZz0xfHR0PW9ufHBuPTB8cT1mbGVhfG14PTIwfGxtPTIwMHxodG1sPTF8bm09b24_;fc=1;ft=21;fm=1

itayagmon

New member
אתה קצת בדיליי

בתורנברי הוא דיבב כבר לפני יותר משנה וחצי (!!!!!) ובביג ליבובסקי, הוא שיחק לפני המון המון שנים וחוץ מזה הוא שיחק בעוד הרבה כמו למשל ברייק פוינט עם אנתוני, בחזרה לעתיד (2,3), פחד ותיעוב בלאס וגאס ועוד רבים. תתעדכן.

Rock and MetaL

New member
גם אני ידעתי את זה ממזמן

פשוט שגיליתי היום שהוא מדובב בסידרת ילדים מטופשת החלטתי כבר לכתוב על זה כאן..בביג ליבובסקי הוא שיחק אחד מכנופיה אבל בסוף הורגים אותו שזורקים עליו איזה שק עם כסף...אה כן והוא איים לחתוך לביג את הביג(
)

Eloola

New member
ממ... מוכר לי..

יול להיות ששמעתי על זה פעם... ממש מזמן, ככה שלא נראה לי שזה משהו חדש... שמעתי פעם שאנטוני שיחק ב'המרדף' [the chase]
ככה כותבים..
לא משנה.. אז זה נכון
ושמעתי שבלאקי-אבא של.. קיבל רגע של תהילה ב'נשק קטלני', בתור סוחר סמים. מישהו יכול לאמת לי את הדברים הללו

תוםתום19

New member
את אנושית..

90% מזהמן הוא מברבר אז מה הסיכויים שתצליחי לגלות שזה הוא?

חחחח, אני רואה את הסדרה רק בגללו

טוב נו אני מכורה לסדרה הזאת, אני לא יכולה לשמור את זה בבטן יותר! משפחת תורנברי עושה לי את זה!

אילתושי

New member
הוא משחק גם באיידהו שלי

my own private idaho סרט הזוי וקצת קשה לצפייה, אבל סרט טוב. בתפקיד קטן ומצחיק (איך לא).

kalista

New member
אני גם ראיתי את אנטוני

משחק באיזה סרט כאחד מכנופיה... זה היה ממש מצחיק!! היה קטע שהוא הלך מכות עם כמה ואפילו ירו לו ברגל באותו סרט וזה היה ממש מצחיק איך שהוא צרח!! אני לא זוכרת איך קראו לסרט אבל זה היה משהו עם קיאנו ריבס. גם ראיתי את פלי בחזרה לעתיד והוא ממש מצחיק שם, וכשהתחלתי לאהוב את רד הוט וראיתי תמונה של פלי אני כבר קישרתי. והכי מצחיק ראיתי אותו איזה שניה באיזה סרט עם ג'וני דפ... והראו שג'וני לקח אל אס די בשירותים ופלי נכנס עם כובע מצחיק צבעוני כזה וצמות ארוכות והיה כזה מסומם.. ואז הוא התחיל ללקק לו את האל אס די שנשפך לו על השרוול!!! זה היה כזה קורע!! חחח

vigiman

New member
חח מגניב ראיתי פעם תסדרה הזאת

אי אפשר לנחש שזה הוא חח

למעלה