חחח נכנסתי לפורום DBZ של ערוץ שש וראיתי מישהו מפרסם את הפורום הזה חח מי זה?
G G0nz0 New member 11/1/03 #1 חחח נכנסתי לפורום DBZ של ערוץ שש וראיתי מישהו מפרסם את הפורום הזה חח מי זה?
K king kazabubu New member 11/1/03 #4 I wonder.... *עושה פרצוף תמים* ברור שאני!! אני כל שבועיים מפרסם שם אותנו בערך. כדי למשוך אנשים תמימים ולהציל אותם מהבושה!!1
I wonder.... *עושה פרצוף תמים* ברור שאני!! אני כל שבועיים מפרסם שם אותנו בערך. כדי למשוך אנשים תמימים ולהציל אותם מהבושה!!1
G Goggle Girl New member 11/1/03 #5 "בושה, בושה!" למה להציל אותם מזה? זה אולי המשפט האינטיליגנטי היחיד שתרגמו. לא, סליחה, איך אני יכולה לעשות את זה ל: "אני אעשה ממך קציצות ברוטב עגבניות" או "הוא מפחד מהעוצה הסייאנית, אז אני אראה לו את העוצמה ה...סייאנית!"
"בושה, בושה!" למה להציל אותם מזה? זה אולי המשפט האינטיליגנטי היחיד שתרגמו. לא, סליחה, איך אני יכולה לעשות את זה ל: "אני אעשה ממך קציצות ברוטב עגבניות" או "הוא מפחד מהעוצה הסייאנית, אז אני אראה לו את העוצמה ה...סייאנית!"
G Goggle Girl New member 11/1/03 #7 אבל זה כבר הוכח בכל צורה מתמטית. מחיבור וחיסור לכפל וחילוק ארוך לנגזרת. או, שכמו בפרולוג, ההיגיון היחיד הוא בראש של מי שהמציא את זה
אבל זה כבר הוכח בכל צורה מתמטית. מחיבור וחיסור לכפל וחילוק ארוך לנגזרת. או, שכמו בפרולוג, ההיגיון היחיד הוא בראש של מי שהמציא את זה
ר רייסטלין מאגר New member 11/1/03 #8 תארו לכם איך יקראו לטראנקס, במקרה הטוב זה יהיה טרונקס, אבל במקרה הרע הם פשוט יחליפו את אחת האותיות (כמו שהחליפו את ה-ו´ וה-ג´ בוג´יטה ושמו במקומן מ´ ו-ט´-מקיטה).
תארו לכם איך יקראו לטראנקס, במקרה הטוב זה יהיה טרונקס, אבל במקרה הרע הם פשוט יחליפו את אחת האותיות (כמו שהחליפו את ה-ו´ וה-ג´ בוג´יטה ושמו במקומן מ´ ו-ט´-מקיטה).
G Goggle Girl New member 11/1/03 #10 *חוטפת חררה בלתי נשלטת* *אוספת את המחבת והחרב של טראנקס (טראנקס: לא שוב) ומקפצת על מקל פוגו לאולפני ערוץ הילדים* על גופתי המתה!
*חוטפת חררה בלתי נשלטת* *אוספת את המחבת והחרב של טראנקס (טראנקס: לא שוב) ומקפצת על מקל פוגו לאולפני ערוץ הילדים* על גופתי המתה!
D d dd dd d d New member 11/1/03 #11 חשוב!!!!! אמא שלך פירסמה אותנו יא דביל עכשיו מי שעשה את זה רציני הוא מפגר עכשיו כל האפסים שלא יודעים כלום יבואו לפה תודה רבה
חשוב!!!!! אמא שלך פירסמה אותנו יא דביל עכשיו מי שעשה את זה רציני הוא מפגר עכשיו כל האפסים שלא יודעים כלום יבואו לפה תודה רבה
K king kazabubu New member 11/1/03 #13 אני ברצינות ממליץ לך בחום להרגע. לפני שאני אחסום אותך. מחקתי לך כבר הודעות בלי לחשוב פעמיים. אל תכריח אותי לחסום אותך.
אני ברצינות ממליץ לך בחום להרגע. לפני שאני אחסום אותך. מחקתי לך כבר הודעות בלי לחשוב פעמיים. אל תכריח אותי לחסום אותך.