חחח

יעיש התימני

Well-known member
לא מצליח למצוא ענין.
שתי סדרות של גברים-נשים מאותו פס יצור ישראלי.
כמו עשו אותם בבית חרושת לקן ולברבי.
פותחים את הפה - הזוועה אוחזת בי.
אז
הצצתי באתר של ערוץ 13
קורא רכילות בדש האחורי של מעריב
זהו

מאוהב ברעיון

Well-known member
יצא לי קצת לעקוב , אימלא כל שריטה נהיית סלב משפענית וכו
בשביל מיליון שח הייתי מוכן להיות שם , נו טוב כולם על כדורים שם ומעקב פסיכאטר במעבדה הזאת

כל כך הרבה שנים, ועדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה האם אתה באמת כזה, או משתעשע איתנו בניק הזה.
הייתי בודק אבל זה לא כזה מעניין.
העיקר הבריאות.

דורון-55

Well-known member
יצא לי קצת לעקוב , אימלא כל שריטה נהיית סלב משפענית וכו
בשביל מיליון שח הייתי מוכן להיות שם , נו טוב כולם על כדורים שם ומעקב פסיכאטר במעבדה הזאת

ראיתי את העונה הראשונה מעדיף לראות סדרה יותר איכותית
יקיר נראה לי תסתדר שם בלי בעיה

doriangray011

Well-known member
האח הגדול. פעם התהדר תחת הכותרת ניסוי אנתרפולוגי אבל גלש מהר מאד להיות המיץ של הזבל של הריאלטי.
לא צפיתי לא אצפה פשוט דוחה.
תנו לי סדרה בריטית טובה מרתקת בלי יותר מדי מהומה. קניתם אותי.

Yakir4179

Well-known member
האח הגדול. פעם התהדר תחת הכותרת ניסוי אנתרפולוגי אבל גלש מהר מאד להיות המיץ של הזבל של הריאלטי.
תשמע למי שאלמוני רוצה פרסום מהיר זה שווה גם כלכלית ופותח דלתות עם יחצנות טובה!
ברגע שאתה נחשף או שאתה נפגע או שאתה על הגל, להבדיל שורד שבי עם כל המענקים וכו , החליט לפתוח גיוס המונים , הוא טוען שאין לו כלל כסף , ביום אחד 3 מיליון שח שזה אומר דירה להשקעה ועם כל הקצבאות וכו והטבות יש ויהיה לו שיקום נוח עוד לפני שמרויח כסף מהעבודה כלשהיא.אתה יכול להגיד מוצר לו וכו 20 אלף תרמו 200 שח , ותחשוב מה שורד שבי או שורדת שבי רואה את זה ומה עובר לה בראש!
יש לי 2 אחים בשכירות מעיקה גם אני רוצה לפתוח בקמפיין המונים לעזרה כי קשה כאן יוקר המחיה!

זה מסקרן אנשים עדיין הפלטפורמה של האח הגדול , בחול מראים סקס וכו , מיחיון שח שווה להכנס לבית האח הגדול , וגם אם לא זכית יש הטבות כמו ארוחות חינם במסעדות , מתנות ממותגים , כניסה למסיבות וכו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
האח הגדול,צפיתי לפני 7,8 שנים אולי כשעוד קצת היה עומק,,,עד שנהיה זוועה.

Yakir4179

Well-known member
ערוצי טבע והיסטוריה זה מה שאני רואה בטלויזיה ולפעמים כדורגל

למעלה