חחח...

גיוRא

New member
חחח...../images/Emo6.gif

בלונדינית עוברת ליד שדה חיטה ופתאום היא מבחינה בבלונדינית אחרת יושבת בתוך סירת משוטים וחותרת. היא אומרת לה, "בגלל מטומטמות כמוך יצא לכל הבלונדיניות שם רע!! מה את עושה שם בכלל???" "אני חותרת לי בים של חיטה", משיבה לה השניה. הבלונדינית הראשונה מתעצבנת ואומרת, "יש לך מזל שאני לא יודעת לשחות, אחרת הייתי מטביעה אותך..."

גיוRא

New member
חחח-2

צייר אחד צייר דוגמנית עירום בסטודיו שבביתו, כאשר סיים לצייר הוא הציע לה לשתות כוס קפה. הדוגמנית נענתה בחיוב. היא לבשה חלוק והלכה אחריו למטבח. כעבור זמן מה נשמע רעש של המנעול בדלת הראשית. הצייר נבהל ואמר לדוגמנית בהיסטריה, "אני לא מאמין, זו אישתי! מהר תתפשטי..."

גיוRא

New member
חחח-3

איש אחד טייל לאורכו של קיר ארוך, כאשר לפתע הוא שומע קול נמוך, "שבע, שבע, שבע..." ככל שהוא המשיך בדרכו, הקול רק הלך והתגבר, "שבע, שבע, שבע..." האיש הסקרן מאוד רצה לדעת מה משמעות העניין, אך הוא המשיך לאורך הקיר והקול ממשיך בשלו, מתגבר ומתגבר. "זהו", הוא אמר לעצמו, "אני חייב לטפס על הקיר כדי לברר מה משמעות הקול המשונה הזה!" במאמצים מרובים הוא עולה לאט לאט עד שהוא הגיע לקצה הקיר, מנסה להביט לעבר הצד השני ו-ט-ר-א-ח, חוטף אבן בראש. בזמן שהוא נפל למטה הוא הספיק לשמוע את הקול משתנה אומר, "שמונה, שמונה, שמונה..

גיוRא

New member
חחח-4

בלונדינית אחת רואה מופע של פיתום (דיבור מהבטן) שכל המופע רק מספר בדיחות על בלונדיניות ומוציא את הנשמה של הקהל מרוב צחוק. באמצע המופע הבלונדינית מתעצבנת וצועקת על הבדרן, "תסלח לי, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר! הבלונדיניות הן מאוד חכמות ולא סתומות!!! וזה לא יפה לצחוק על אנשים רק בגלל צבע השיער שלהם." אז הבדרן שהיה על הבמה התחיל להרגיש לא נוח והתחיל להתנצל בפני הבלונדינית. הבלונדינית הכועסת צעקה לעברו, "אף אחד לא ביקש ממך להתערב, אני מדברת עם האידיוט הזה שיושב לך על הברכיים..."

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קבוצה של 10 בלונדיניות וברונטית אחת נתקעו בזמן טיפוס על האברסט כשהן מחזיקות בחבל מעל צוק וכאשר אחת מהן היתה מוכרחה לעזוב את החבל אחרת הוא יקרע מהעומס. הן היו צריכות לקבל את ההכרעה כקבוצה. הברונטית נשאה נאום בו הסבירה שהיא מוכנה להקריב את עצמה ולעזוב את החבל כדי שכל האחרות תנצלנה. כל הבלונדיניות פרצו במחיאות כפים סוערות אחרי הנאום.

חחחחחחחחחחחחחח

בלונדינית מגיעה למהפנט מומחה ומתלוננת: "יש לי בעיה. כל יום אני יוצאת עם מישהו אחר ובערב אני מוצאת את עצמי במיטה. הבעיה שלאחר מכן תמיד מתעוררים אצלי נקיפות מצפון - אני מרגישה מטומטמת, מנוצלת וזנותית." המהפנט אומר לה: "אין בעיה, אני אהפנט אותך וכשתתעוררי, תהיה לך היכולת לסרב!" הבלונדינית אומרת: "אני לא רוצה לסרב, רק תעלים לי את נקיפות המצפון..."

giulietta

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

אבללללל קראתם בעיתון היום שהבלונדיניות בסכנת הכחדה??!!
אולי כדאי להכניס כמה לשמורת טבע, או להתחיל לשבט "בלונדיניות - דולי" כאלה? בעצם...מ´כפת לי... כשסוף סוף לא יהיו בלונדיניות אולי יגיע התור שלי?
(חבל רק שמדובר בעוד 200 שנה בערך)...

giulietta

New member
האורגינליות, קשוח.

מסתבר שהן מעדיפות להשתדך לאקזוטים והגנים הבלונדיניים הולכים ונחלשים
(איפה קרומבה והמאמרים על גנטיקה?) אז אולי "גברים מעדיפים בלונדיניות", אבל הבלונדיניות מעדיפות, אהמממ...פרענקים?

למעלה