תקשיבו אנשים, אנחנו חייבים להתחיל לשרשר... יש מקום העמוד הראשון רק ל15 הודעות חדשות...אם בשביל ל דבר פשוט שיכול להישתרשר בקלות למקום אחר נפתח שרשור, אז אולי הודעות חשובות ירדו לדף הבא ומשם כבר אי אפשר להקפיץ אותן.. |חוצמזה, הפורום ניראה יותר חיי אם יש שרשורים מסודרים
אני חושבת שלא כדאי לשרשר להודעות של תפוז, לי זה נראה כמו "ספאם", פעם קראתי שאם לא משרשרים להודעות האלה, אז הן נעלמות אחרי שבוע או משהו כזה. אתם צריכים להחליט אם יש לכם הודעה חדשה ומעניינת, אז אל תפחדו לפתוח שירשור חדש
, גם ככה אין כ"כ הרבה הודעות, ואם זה משהו שקשור לקולדפליי ובא לכם ל"נצלש", אז "תנצלשו" לשרשור של קולדפליי ולא להודעות של תפוז. אם אתם רוצים לדבר על דברים שלא קשורים לקולדפליי, אפשר כל שבוע לפתוח שירשור off, או לפתוח שרשור בנושא כלשהו, כמו שרשור המלצות וכו' ולא לשרשר להודעות של תפוז
אם זה קשור לקולדפליי ולא בטוחים אם לפתוח שרשור חדש, אז אפשר לנצלש, ואם זה לא קשור לקולדפליי אז אפשר לפתוח שרשור off (אם אין כזה בעמוד הראשון). לי זה מפריע בעיניים שמשרשרים להודעות של תפוז, ואם היה קיפול שירשור, אז היינו רואים את ההודעה של תפוז כהודעה ראשונה, וזה מטעה.
את פתחת בטעות הודעה חדשה במקום לשרשר תגובה.. בעמוד של פורום בתפוז יש רק מקום ל-15 הודעות חדשות- אנחנו רוצים ליצור כמה שפחות הודעות חדשות ויותר תגובות בתוך תגובות של ההודעה... שירשור- אם את רוצה להגיב להודעה החדשה עצמה תלחצי עליה ואז תגובה מהירה ואם את רוצה להגיב לאחת ההתגובות (ניצלושים וחולי.. ) תלחצי על אותה תגובה ואז 'תגובה מהירה'.. סתם בשביל שיהיה ברור
.. חשוב לכל האנשים בפורום.. תשדלו לא לפתוח סתם הודעות אלא לעשות ניצלושים.. נגיד הודעות