חחח
חחחח

חחח../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo6.gif

ברבע שעה אחרונה אני לא מפסיקה לצחוק.. חברה שלי צילצלה אליי אחרי שחזרה מבליינד דייט שהיה לה הערב. היא חזרה לפני חצי שעה ומייד התקשרה לעדכן: הבחור ניראה נחמד מאוד ודיי מעניין..אבל!! מרגע הפגישה עד סופה..הוא לא חדל לשחרר נפיחות..(מצטערת על המילה) מה דעתכם על מצב כזה? קרה לכם פעם? זהו..לפחות היא פתחה לי את השבוע עם צחוק רב.. שבוע טוב.

תגובה

אדם מבוגר צריך לדעת לשלוט בצרכיו הגופניים. אדם שלא יודע לשלוט בגופו, יש סבה להתרחק ממנו. אם שחרר נפיחות בגלל בעיה רפואית, צריך להבינו ולקבלו.

צודק ואדם לא מסוגל לשלוט בצרכיו

וביצריו זהו טבעו אבל אהבתי את החשיבה שלך אדם אוהב וחושב...

לא כזה מצחיק לדעתי...

אין לי מושג מה הוביל אותו מבחינה בריאותית לעשות את זה כל כך הרבה מרגע הפגישה ועד סופה, אבל לדעתי מתוך כבוד היה צריך לבקש סליחה או משהו על החוסר נימוס... נו ואיך היא הגיבה- היא תתן לו צ'אנס

לא , יא מגעילה אחת ...

איך חשבת על זה בכלל ? הוא הביא המון בלונים ולא הפסיק לנפח אותם כל הזמן . זה למה היא מבואסת , לא יצא להם לדבר יותר מדיי . הפה שלו תמיד היה עסוק בבלון . ניפח ניפח ניפח , כלומר נפיחות .

נ ט ע 9 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
טוב נו, אחד השירשורים היותר מצחיקים של השנה... וואלה זה אחד הדברים הכי טובים שקראתי פה, אז מסתבר שזה לא הדבר הכי נורא להעביר את הוולנטיין דיי עם ידיד וחברה כי יש כאלה שיקבלו אותו דווקא עם נפיחות.. חחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק, אגב זו הפעם השנייה שאני קוראת את השירשור.. אבל הוא הצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש, לדעתי כמו שאדם אוהב וחושב אומר, אם יש לו בעיה רפואית, ובלבד אם הציג אישור רפואי יש להתחשב בנסיבות ולתת לו צ'אנס לדייט נוסף, חחחחחחחחחחח סתםםם סתםםם.. התגובות לשירשור גם הצליחו להוציא ממני איזה הפלצה קלה.. כלומר הלצה (..!!...צחוק) קל.. חחחחח

ובכן,

קודם כל אני שמחה שפתחתי לכם את השבוע בצחוק רם-זו הייתה המטרה
היום שוב צחקנו על זה..והיא עידכנה ש"המעשים" הללו לא נעשו ברחש..אלה בקולי קולות וצילצולים..פשוט נורא! היא אמרה שתישקול אם לתת לו צאנס..ומניחה שהוא לא התנצל רק כי התבייש במעשיו ולא רצה להזכירם..

לא כדאי לפסול אותו

אולי הוא נמשך לחברתך נורא בגלל זה הוא היה לחוץ שתתן לו עוד הזדמניות לא להחליט ממפגש ראשון את האמת ממש מצחיק

האדם יותר גרוע מהבהמה ...

כי בעזרת שכלו הוא עושה מניפולציות על מנת ולספק את היצרים שלו בצורה "עדינה" ...

למעלה