חחח... 'שמעו קטע!

LadySnowBlack

New member
חחח... 'שמעו קטע!

אחת מהאחיות שלי של אמא שלי, עשתה עלייה לארץ ואחר כך עברה לארה"ב, לפלורידה. יש לה ידיד קרוב שם, שהוא (כמוה) סוכן נסיעות. לפני כמה שבועות הוא שלח לי מייל ושאל אותי אם אני אוהבת את באסטה ריימס או את 50 סנט. אז אמרתי לו שאני לא מטורפת על בסטה, אבל אוהבת את סנט. ואז הוא סיפר לי... שהוא עושה את חלק מסידורי הנסיעות שלו. (וגם את של באסטה, אבל באסה לא מעניין... חחח...) הקיצר, הוא ישיג לי דיסק חתום וחתימה (הוא פוגש אותו שבוע הבא-כייייף לו) ועל זה נאמר: G-D BLESS AMERICA

my josh

New member
ואוי שווה!!

למרות שבאסטה לא מעניין.. אבל עדיין זה שאווה@@ רגע ואת פיפטי גם הוא פוגש שהוא יחתום לך?

my josh

New member
אה אז עוד יותר שאוהה@@@!!!

ומה הוא מביא לך דיסק חתום גם של באסטה וגם של 50? ואי כיף לך!! הוא בטח יביא לך של ג'י יוניט.. לא?.?

LadySnowBlack

New member
אין לי מושג...

אמרתי לו שבאסטה אני לא אוהבת... חוץ מזה שהוא לא פוגש אותם כל הזמן. זה פשוט במקרה בגלל ש-50 עושה שבוע מנוחה בפלורידה בעיר שבה שדודה שלי והידידים שלה גרים בו. אז הוא והמנהל שלו יבואו למשרד לסדר עניינים או משהו. חחחח... וידיד אחר של דודה שלי, עובד ב"לואי ויטון" (תיקי העור) ויום אחד הוא מכר למיסי אליוט תיק! חחחח.... בקיצור, חיים מעניינים

my josh

New member
חח מה נסגר עם המשפחה שלך..? כל יו

יום פוגשים מפורסם אחר? הלוואי עלי!

Dark SpaWn

New member
סחתיין על החתימה אבל...

על תגידי כלום על באסטה ! שמעת פעם את השיר שלו ברייק יו נאק ? הבן אדם שר כל כך מהר שהוא מקבל קנס על מהירות מוגזמת כל פעם שהוא פותח את הפה

my josh

New member
חח זה לא החתימה שלה היא רק רשמה

את זה כחלק מההודעה..! וכן הוא שר יפה והכול אבל אני לא ממש אוהבת אותו..

k k1

New member
ילדה עם קשרים את....

סחטיין חח בכל מקרה באסטה גדולללללללללללל

my josh

New member
לא דיברת אליי נכון? דיברת ל:

LadySnowBlack ? למה שירשרת אליי? וLadySnowBlack מה השם שלך? כי זה מעצבן לרשום כל פעם את הכינוי בסדר שאת רוצה לשמור אנומנמיות (אוף איך רושמים את זה?!) אבל תרשמי שם פרטי אף אחד לא ידע מי את רק משם.. לא?

k k1

New member
רושמים אנונימיות

וסורי ששירשרתי אלייך,לא שמתי לב....זה היה ל-ladysnowblack

LadySnowBlack

New member
חחח... האמת היא ש...

יש לי שם די מיוחד ואני מכירה רק עוד 2 בנות עם שם כזה. את יכולה לקרוא לי בקיצור LSB או פשוא L. חחח...
קבלי הכל ברוח טובה

my josh

New member
חח איזה רעיונות מקוריים טוב בואי

מהיום כולם קוראים לך lsb חח יצא לך יפה.. אהה והגבתי לך להןדעה בהייד פארק..1

למעלה