חחח קשה לי לענות על ...

חחח קשה לי לענות על ...

כל ההודעות פה ( שקשורות אליי ) .... ככה שאם אין תגובות ממני תבינו שלא ראיתי אותה ( הודעה ) ... מה לעשות שאני לא כמו הסינבאד הזה ששורץ פה ימים ולילות ! טוב אפשר להבין אותו ... גם עם אני הייתי נראת כמו סנבאד .. הייתי מוצאת לי עולם וירטואלי משלי ! כי במציאות אני בעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סינבאד מבינה אותך " אוהבת " נשיקותתתתתתתתתתתתתת

sinbad69

New member
קרדון

פלפלת שווה בולבול.? אם אתה ברגע של חולשה ואתה שם אותה על ארבע בתנוחת דוגי זה אפשרי בהחלט. העיקר לא לראות את הפנים. תדמיין את ג'ניפר לופז והכל יסתדר. בהצלחה. רק תיזהר .פלפלת אוהבת בלי קונדום. שלא תגיד אחרי זה מאיפה יש לי ילדה עם אף כזה.חחחחח לא צריך בדיקת רקמות. ישר ידעו למי הילד שייך.חחחח

סינבאד ...ה "בדיחות " שלך מתחילות

לשעמם אותי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ! יאלה סעמק עולם ..אוליי כבר תחדש ? ? ? או שאני פשוט לא יגיב יותר להודעות המשעממות שלך וסתם חבל שתתבאס חחחחחחחחחחחחח על תבכה יהיה בסדר

sinbad69

New member
קרדון ופלפלת

קרדון אם החלטת כבר לתקן את פלפלת אז בטח שמת לב ,שהיא אמרה יגיב במקום אגיב.חחחחחחחחח פלפלת כל פעם שאת רוצה לכתוב את האות י' תכתבי א' זה טיפ שנתתי גם לגרייס.חחחח

sinbad69

New member
פלפלת זה הקסם שבי

שאני כל הזמן מחדש בגלל זה אי אפשר לחקות אותי.חחחח

sinbad69

New member
פלפלת ביום שתתחילי לפרגן לי אני אדע

שאני משעמם אותך.חחחחחחחחחחחחחחחח

danna levi21

New member
פלפלת

אל תתייחסי הקנאה מדברת מגרונם של הסתומים והסתומות פה!וסינבאד...אם לא שמת לב הבדיחות שלך על פלפלת...רק מראות שאתה מנסה להתחיל איתה יא מסכן!לך לך חפש יא משועמם לך לעבוד!בעעעעעעע

danna levi21 -מאמי את לא צריכה ...

להגיד לי ... אני יודעת .. שקנאים לא ימותו ,,, שיחיו ויסבלו טחחחחחחחחחחחחחחחחח

sinbad69

New member
דנה הבדיחות האלה זה הדדי נשמה

קשה להיות אובייקטיבית .חחחחחחחחחחחחח. דנה אם רצית לדבר איתי היית יכולה לעשות זאת בדרך יותר מקובלת ולא במסר הזה. ואני לא ארד לרמה שלך ואקלל אותך.חחחחחחחחחחחחח

danna levi21

New member
סינבאד

המטרה שלי היא להבין מה לעזאזאל קורה פה...מצד אחד אתה מקלל את גרייס ופלפלת ומצד שני אתה מתחנף אליהן כל הזמן...קצת מוזר לא?

למעלה