חחח... נזכרתי במשהו...

במחץ האחרון..

אני והדס אם השבט עבדנו על ויקי שהמנדרה נאבדה ואמרנו לו שזה מין נוזל חומצי שחוסך כסף בשביל הכלבי גז...ועל עוד מדריך מהשבט אמרנו לו (היתי צוות מחסן) שחניכה שלו לקחה מקודם ציפלינגים ועדין לא החזירה והוא חייב לנו ציפלינגים והוא האמין ונכנס לפאניקה..גם עשינו מין נוזל מיוחד ועבדנו על חטניקים שזה אבקת חשמל

חחח... נזכרתי במשהו...

נזכרתי במשהו שעשו לי במחנה קיץ (שנקרא אצלנו "מחנה גדול") היתה לגדוד שלי (ז' בקיץ) פעילות ליד שבט גבעתיים, ופתאום היתה הפסקת חשמל "הנהגתית". למרות שאני דווקא ידועה בתור צופיפניקית שיודעת הרבה, הראשג"ד שלי (גיל'וש!!!) אמר לי כזה "שירה בואי איתי לשבט סביון
(שיש להם בשירותים מטהר אוויר!!!!) ונביא אבקת חשמל" אני כזה "טוב סבבה אבל שמישהו יבוא איתי" לא ברור איך אבל כל הגדוד ידע שעובדים עלי,וילדה אחת הצטרפה אלי. טוב הגענו לסביון, גיל ביקש אבקת חשמל (אני יכולה להישבע שזה מה שהוא ביקש) מהמחסנאים, והביאו לו כאלה חוטים אדומים חציזוהרים. אני בתמימותי שואלת "גיל למה זה נוזל ולא אבקה?" וגיל עונה "נו, שירה, זה סביון הם עשירים... יש להם אבקה בצורת נוזל" כל הדרך החזקתי את האבקת-נוזל בשיא הזהירות (גיל כל הזמן צורח עלי "שירה תזהרי שזה לא יתפוצץ!
") אני מגיעה לגדוד, וכולם כזה מתנפלים עלי, ואני צועקת "תיזהרו שזה לא יתפוצץ עליכם!!!" בירור קצר עם מי שהגדרתי "חברים" שלי, העלה שאלו היו סטיק לייטים... יום לפני זה גם אמרו לי להביא דבק סנדות, אבל ידעתי שזה לא הגיוני (למרות שכולם דווקא מאמינים לזה) למה? נו כי זה לא צופי... LOL

פרה גאה

New member
נראה לי שזאת היתה אמורה להיות תגובה

אבל לא משנה...חחח בכלל כולכם מופרעים... שמתם לויקי חומר משלשל ואז יוני אכל את זה חחחחח

Nirvana Forever

New member
אם אני לא טועה זה היה אור קשת...

לא? אני פשוט זוכרת שהוא ביקש שנחפש ציפלינגים מיותרים... (ויכול להיות שלא... קורה לפעמים שאני זוכרת דברים שלא קרו... במיוחד במח"צ)

פרה גאה

New member
איזה חמוד אווורררררר

אני מכור אני גמור אבל אהיה נכון הצופים עושים לי טוב מאאאאאאאאאאאוווווווד...חחח

keren14

New member
חחחח... יש מ-ל-א כאלה...

יש גם "מרכך כפיתות"- שה יעזור שמפרקים.... ובאבקת חשמל סיפרו לי שבדרך כלל אומרים ללכת 3 שניות לעצור כזה "להרביץ" לאדמה איזה 3/4 פעמים ולהמשיך ואז שוב אחרי 3 שניות אותו דבר... לי לא עשו כלום, וגם השנה אצלנו במחנה לא זכור לי שעשו אצלנו משהו כזה וחבל זה יכול להיות מזה מצחיק!!!

גרר....

בעוד חודש מתחיל לנו הקורס (אצלנו זה חצי שנה מפסח ועד ספטמבר) ואני אדאג שבמחנה הבא אבוי למי שינסה לעבוד עלי ולהגיד לי להביא אבקת חשמל! מרכך כפיתות... נשמע מגניב ודווקא די הגיוני...

יש גם מכשיר בלי שם שעושה מקרמה

אין לו שם עדיין אבל על החניכים זה עובד לא רע

גם לי יש סיפור...

שנה שעברה במחנ"ק כמה מהשיכבה שלי עבדו על ילד אחד עם מטען לורדים. הם לקחו מטען פלאפון חיברו לחשמל והדביקו לזה לורד, ואז הילד המיסכן ישב איזה שעה והחזיק את זה (עם כפפה, שחס וחלילה לא ייתחשמל) וחיכה שהלורד ייטען, זה היה אחד המצחיקים...!!! והיה גם שעזרנו לד'לדים במיבנה שלהם, ולא היה להם כוח ליכפות אז אחד מהשיכבה שלי בא ו"הידביק" שתי סנדות עם דבק פלסטי ואתם קולטים חניכים עומדים ומחזיקים את זה עד שזה ייתייבש...
אבל בסוף באה הראשגדית שלהם, אמרה להם לעזוב והרסה הכל!!! אצלנו יש גם מסדר שבילים... זה שוס לא נורמלי!!! מקל כזה עם מחושים כסופים... וחניכים לקחו את זה, עברו איתו בשבילים והיתעצבנו שהם לא מיסתדרים...
נועה.

פרה גאה

New member
יש מלאאאאאאאא

דבק סנדות, אבקת חשמל, בד רומני ועוד הרבההההה אבל אני הכי אוהבת ... בונזו לכלב גז למרות שחניכים מבינים את זה

Nirvana Forever

New member
בד רומני זה...

כמו שיש בד ערבי אז יש בד רומני ואומרים שזה כאילו נורא נדיר ובגלל זה שבטים מתקמצנים לתת לשבטים אחרים כי זה ממש ממש יקר (הבנת קמצנים?!), קיצר, חברה שלי ואני הלכנו לאקונומיה וביקשנו ושלחו אותנו לאיזה מאתיים שבטים... היו כאלה שהלכנו יותר מפעם אחת... וממש ממש התעצבנו ואיזה אמא אחת אמרה לנו שבטח עובדים עלינו ולא האמנו לה וככה רצנו איזה שעה - שעה וחצי כדי לחפש בד שלא קיים עד שפשוט החלטנו ללכת לשבט ולהגיד למדריכות שלנו שאין באקונומיה ושלא נותנים לנו... היה מצחיק חבל"ז אהה.. וגם יש דוק שחור... מזגנים של ההנהגה או משהו כזה... חיסון לכלב גז שזה ממש ממש ברור...

פרה גאה

New member
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאת ואלונ

+ה חושבת שהסיפור הזה ממש מצחיק... ממני ומחברה שלי ביקשו להביא חיסון לכלב גז ולא הבנו שעובדים עלינו... זה היה השנה הראשונה (כיתה ז'.. שבט חדש) אז אף אחד לא הכיר את זה ופשוט שלחו מלא אנשים כל אחד הביא משהו אחר .. אז הלכנו ואמרו לנו שאין אז המדריכה שלנו אמרה לנו ללכת עוד פעם והביאו לנו בקבוק ספרייט (?!) ואני אומרת לדנה (החברה שהייתה איתי) שהם סתם משגעים אותנו כי זה אפילו לא חיסון ואז באנו למרכז שלנו עם זה והוא ניסה להגיד לנו שזה מסוכן ואסור לנו לגעת בזה והוא רצה שהמדריכות שלנו ייקחו את זה מאיתנו שלא נקבל סרטן(?) אבל הוא בקושי הצליח להגיד את זה כי הוא ממש התפוצץ מצחוק אז אני ודנה שכבר הבנו את זה די בהתחלה פשוט שמנו את הבקבוק על האדמה והלכנו... זהו, זה לא ממש מצחיק

למעלה