חחח משהו נחמד

DDN

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש: שרשור חברתי מישהו?

1. איך נראה שולחן העבודה שלך? - יש ללחוץ על PRTSCR, להיכנס לצייר ולבחור בPASTE. את הקובץ לשמור כJPG ולהעלות לפורום. 2. איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 3. איזה סרט לא תמליץ לאנשים להתקרב אליו? 4. צבע אהוב? 5. ממתק אהוב? 6. דמות אהובה ב"ארץ נהדרת"? 6. אם היית חי בימים בהם מתרחשים משחקי מו"ד, איזה אורח חיים היית מנהל? 8. בעל חיים אהוב? 9. ציטוט שחוזר על עצמו? 10. אם תלחץ על BACK בדפדפן, לאן אתה מגיע? 11. האם שמת לב ש6 מופיע פעמיים? 12. האם חזרת לבדוק שאכן 6 מופיע פעמיים? נגנב מפורום משחקי תפקידים בתפוז.

DDN

New member
אני

1. מצורף - תמונות של קייט בקינסייל מהסרט "מלחמות האופל" 2. מלחמת הכוכבים: נקמת הסית' 3. סרט שהוא מאוד אוברייטד לדעתי זה "ארמגדון", מצאתי את עצמי ממליץ נגדו בשבוע האחרון. 4. כחול כהה. 5. מוס שוקולד. 6. צדי צרפתי (אתה ליד, אתה פשוט מרפרפף, אתה מדבר, אבל לא אומר) 7. סביר שהייתי בעל מלאכה כלשהי, נגר כנראה, ולא מוצלח במיוחד. הרפתקנות זה לא בשבילי. הייתי נועץ מסמרים ביום, ושותה עם החבר'ה בפאב בערב, חולם על חיי הרפתקנות. 8. כלב. 9. "אתה ליד" (צדי צרפתי, אלי פיניש, ארץ נהדרת) 10. פורום משחקי תפקידים בתפוז (353) - ראוי לציין שכשתליתי את זה שם, התשובה לשאלה 10 הייתה "פורום מלחמת הכוכבים בתפוז".

DDN

New member
תחליף לתשובה.

7. אם הייתי חי בעולם "מלחמת הכוכבים", מאוד יכול להיות שהייתי תומך טכני במחשבים של בניין הסנאט (יכל להיות מעניין לחטט להם במסמכים)

DDN

New member
התאמה לשאלה

לפורום הזה יותר יתאים "אם היית חי בתקופת "מלחמת הכוכבים", איזה אורח חיים היית מנהל?

Rockamora

New member
נו מילא..

2. איזה סרט טוב ראית לאחרונה? אמממ..ספרות זולה 3. איזה סרט לא תמליץ לאנשים להתקרב אליו? היום שאחרי מחר 4. צבע אהוב? אדום וכתום 5. ממתק אהוב? כל דבר שעשוי משוקלד ואין פירות 6. דמות אהובה ב"ארץ נהדרת"? מממ.. אין 6. אם היית חי בימים בהם מתרחשים משחקי מו"ד, איזה אורח חיים היית מנהל? מו"ד? מה זה? 8. בעל חיים אהוב? יש כמה 9. ציטוט שחוזר על עצמו? איזה ציטוט? שלי? 10. אם תלחץ על BACK בדפדפן, לאן אתה מגיע? אתר פורנו.. חח סתם.. גוגל 11. האם שמת לב ש6 מופיע פעמיים? כע 12. האם חזרת לבדוק שאכן 6 מופיע פעמיים? לא

Darth Tomer

New member
טוב...

1. אין לי כוח. דמיינו את הרקע של יודה שיש באתר הרשמי של נקמת הסית'. 2. איזה סרט טוב ראית לאחרונה?- נקמת הסית'. 3. איזה סרט לא תמליץ לאנשים להתקרב אליו?- כל הסרטים שמראים בבית ספר, לא יודע שמות. 4. צבע אהוב?- אדום... 5. ממתק אהוב?- לא יודע. 6. דמות אהובה ב"ארץ נהדרת"?- אין. 6. אם היית חי בימים של מלחמת הכוכבים, איזה אורח חיים היית מנהל?- ג'דיי או באונטי האנטר. או סתם משועמם בקנטינה. 8. בעל חיים אהוב?- לא יודע. 9. ציטוט שחוזר על עצמו?- מה? 10. אם תלחץ על BACK בדפדפן, לאן אתה מגיע?- about:blank 11. האם שמת לב ש6 מופיע פעמיים?- כן. 12. האם חזרת לבדוק שאכן 6 מופיע פעמיים?- לא. [ וסרטון נחמד, חחחח.

למעלה