חחח מישהי נדחפת

1ענתוש

New member
חחח מישהי נדחפת

פשששש כל הכבוד על הפורום, הלוואי ואצלנו בעירוני ה היו ככה מתחשבים, כאן ענתוש חברה של גלוש, הגעתי לפה במקרה, ולירן טוב שאתה לא מציף פה את כל הפורום. בכל אופן בהצלחה במשחק ביום רביעי ואולי אני עוד אפתיע, לשם שינוי!!! אוהבת.

Sagi Pumy

New member
זה כבר לא מצחיק... זה אובססיה

מה שאת עושה! בכל מקום, את נמצאת! הפכת לחלק בלתי נפרד מחיינו...! ל-מ-ה?????????? סתם את יודעת שאני צוחק מותק, ברוכים הבאים לפורום... וככה זה לנו יש פורום, לכן יש בנות...
חחחחחחחח סתם סתם לא בא לי להסתבך! אני חוזר בי אין כמו הבנות של עירוני ג'. ודרך אגב בקשר למשחק... תודה על הבהצלחה ובכל אופן, את צריכה "להפתיע"... כבר הגיע הזמן לא?! דברי עם כל החבורה תבואו.. ובעיקר את, שחבר שלך משחק צריכה לבוא!!! נתראה ברביעי אני מקווה, עד אז תעזבי אותנו בשקט
סתם סתם שלא תהרגי אותי תמשיכי לכתוב בפורום

שוב אתה חופררררררררררררר

יאללה פומי יא חפררררררררןןןןןןןן תפתיעו כבר באיזה ניצחון גדול

Sagi Pumy

New member
חחחחחחחח צודק צודק אני מתנצל...

אני אשתדל יותר פעם הבאה... ובעזרת השם, בעזרתכם... יהיה טוב אנחנו ננצח

IשימיI

New member
מתוקהההה מה המצב זה שימי

איך הגעת לפה חחחחח ענתוש1..... באמת תבואי למשחק? קשה לי להאמין... ד"א זה חבר טוב שלו אני אמסור לו את מה שתכתבי ופומי באמת חלאס יא חפרןןןן!!

1ענתוש

New member
ענתוש חוזרת ובגדול

יווווו שימי אנחנו מכירים טוב אה..... ושגיא ממי אתה באמת רוצה שאני אבוא מותק? כי לי נראה שאתה פשוט רוצה שיעל תבוא ואני סתם תרוץ. בכל אופן אני בעלת רישיון אני יכולה לבוא בלי בעייה... הקטע הוא שאני פוחדת שתאכזבו כי שמעתי שאתם לא משהו, מזל שיש לכם את גלוש שמציל אתכם. ואגב הגעתי לפה כי הפורום שלכם הופיע בפורומים המבוקשים או משהו כזה, לא יודעת.

No 5ive

New member
עד לקבוצה שלי !!!!

אומנם במשחקים האחרונים אנחנו לא מפציצים ....אבל אני מאמין ומקווה שיהיה טוב .....

Sagi Pumy

New member
מממממ למה את כל כך מורידה מערכך???

ברור שאני רוצה שאת תבואי! העלבת אותי...
אני בכל אופן התכוונתי לדבר עם החבורה שתבוא למה לא?! ודבר שני מה זה הזלזול הזה?! מי לא משהו??? חוץ מזה אם את שמעת שגל מציל אותנו את צריכה ללכת לרופא אף אוזן גרון... כי יש לך כנראה בעיות שמיעה, תקבעי תור...! טוב בכל אופן אני עדיין מקווה שיעל... אופס התכוונתי שאת, עדיין תבואי למשחק :)

1ענתוש

New member
חחחחחחח

שגיא ממי כמה שטויות אתה יכול לדבר, תהיה בריא בכל אופן בהצלחה מחר ואם תהיה שביתה אני אבוא.

IשימיI

New member
חחח יא חפרן אני הולך להציל ביום

רביעי כי הרי אי אפשר לסמוך עליך שתקבל :) סתם הפעם כולם צריכים לשחק ולהשתתף ולהרים תראש גם אם אנחנו לא במצב הכי טוב ניצחנו אותם בחוץ נראה לטחונים המגעילים האלה שאפשר לדפוק אותם גם בבית וענתוש ממי תמשיכי לצחוק על שגיא זה מצחיק

1ענתוש

New member
))):

אתם לא שווים כלום בלי הנוכחות שלי הא??. אם הייתי באה הייתם מנצחים... ולירן אפילו מיכל רצתה לבוא:)

למעלה