חחח מדליק הפורום...!

Mona Ella

New member
חחח מדליק הפורום...!

אממ האמת שאני לא אספנית כבדה או משהו כזה.. פשוט ב6 שנים האחרונות מצאתי את עצמי אוספת חזירים (בובות תמונות הכל..) יש לי בסביבות ה500 ועם כמה שזה נשמע מוזר...אני מגלה שיש עוד המון אנשים שאוספים חזירים

אלה שלום,

ברוכה הבאה. מעניין שיש לא מעט אנשים שאוספים פריטי חיות, וכל אחד בוחר חיה אחרת שהוא אוהב. יש לנו כבר אספני כלבים, צפרדעים, דובים, חתולים, ועכשיו חזירים. מתי נוכל לראות קצת תמונות?

Mona Ella

New member
אני...

אממ תמונות זה קצת בעייתי כי אין לי מצלמה דיגיטלית... אבל יש לי במחשב תמונה שלי מפורים-וכמובן לא קשה לנחש למה התחפשתי

אוינק!! תמונה נחמדה. שאלה:

איך עשית את הרקע הכחול מסביב? רעיון מצויין, כשיש תמונה שלא רוצים להראות את כולה. למדי אותי בבקשה איך עשית את זה.

Mona Ella

New member
אז ככה...

חוץ מחזירים אני מתעניינת בגרפיקה... זו פעולה פשוטה בפוטושופ אני מאמינה שאפשר לעשות זאת בכל תוכנת ציור אחרת... בפוטושופ פשוט מחקתי את רקע התמונה (מה שלא רציתי שתראו) והוספתי שכבה LAYER בצבע כחול (הרקע) בכלל בפוטושופ ניתן ליצור דברים מדהימים..למי שיש זמן פנוי מומלץ בחום

מאמאסאן

New member
גם לי תמיד אומרים- שרגלי צפרדעים

הן מעדן, אבל כאספנית של צפרדעים, לא עולה על דעתי, אפילו לטעום. אתה שמעת על תאילנדי שמגדל כלב, או חתול, כחיית מחמד?

Wing Chan

New member
האמת,

צפרדים זה ממש טעים
ממליץ בחום לכול מי שלא ניסה! והאמת שתתפלאי, אבל ראיתי גם תאילנדים שמגדלים כלבים כחיות מחמד
בשלב מאוחר יותר הם כמובן פיט(ת?)מו אותו ואכלו אותו. אני חובב כלבים, ואכן גם טעמתי בשר כלבים אצל חבורה של עובדים תאילנדים. הם גם מכינים את זה בצורה ממש טעימה. אני ממליץ בחום גם לכול מי שלא טעם את הבאים (אבל לא בטוח שתוכלו לטעום בארץ במקומות רגילים) - צלופחים, נחשים, ג'וקים, וחגבים.

nissim60

New member
לך תעבוד אצל רון

עכשיו שיא העונה של הג'וקים. תוכל לשמור לך גם קצת לחורף.

ke1234

New member
חוות חפצי בה -היום מופיעה כתבה |דוב

מענינת על חוות חפציבה החביבה , בידיעות אחרונות בחוברת "מסלול " עמוד 6 . מומלץ לקרוא , להזכר בעוז ולהשלים פרטים . גיל.

cohen chaim1

New member
הצטערתי

שלא הזכירו בכתבה הארוכה והיפה הזאת ולו במילה אחת את עוז מיודענו.

למעלה