אממ האמת שאני לא אספנית כבדה או משהו כזה.. פשוט ב6 שנים האחרונות מצאתי את עצמי אוספת חזירים (בובות תמונות הכל..) יש לי בסביבות ה500 ועם כמה שזה נשמע מוזר...אני מגלה שיש עוד המון אנשים שאוספים חזירים
ברוכה הבאה. מעניין שיש לא מעט אנשים שאוספים פריטי חיות, וכל אחד בוחר חיה אחרת שהוא אוהב. יש לנו כבר אספני כלבים, צפרדעים, דובים, חתולים, ועכשיו חזירים. מתי נוכל לראות קצת תמונות?
חוץ מחזירים אני מתעניינת בגרפיקה... זו פעולה פשוטה בפוטושופ אני מאמינה שאפשר לעשות זאת בכל תוכנת ציור אחרת... בפוטושופ פשוט מחקתי את רקע התמונה (מה שלא רציתי שתראו) והוספתי שכבה LAYER בצבע כחול (הרקע) בכלל בפוטושופ ניתן ליצור דברים מדהימים..למי שיש זמן פנוי מומלץ בחום
ממליץ בחום לכול מי שלא ניסה! והאמת שתתפלאי, אבל ראיתי גם תאילנדים שמגדלים כלבים כחיות מחמד
בשלב מאוחר יותר הם כמובן פיט(ת?)מו אותו ואכלו אותו. אני חובב כלבים, ואכן גם טעמתי בשר כלבים אצל חבורה של עובדים תאילנדים. הם גם מכינים את זה בצורה ממש טעימה. אני ממליץ בחום גם לכול מי שלא טעם את הבאים (אבל לא בטוח שתוכלו לטעום בארץ במקומות רגילים) - צלופחים, נחשים, ג'וקים, וחגבים.