חחח, להקת השנה של עמ"י

M e n s R e a

New member
במיוחד הימני בתמונה הזו

שנראה כמו ילד בן 10 בהופעת המטאל הראשונה שלו. איך שהוא מסמן את ה-M
 

M e n s R e a

New member
ואחרי זה תוהים למה הרוק בארץ מת

כי אם זו הלהקה שבמיינסטרים, אז זה ממש עצוב
 

oneman2

New member
היי! הנה המורה שלי לפיזיקה!

אופס, זה רק הסולן של סינרגיה. איכס.
 

MilkShack

New member
מצפה לשמוע את האלבום השלישי שלהם

אחרי שהם עברו את להיות להקה של ילדות בנות 12 ולהקה שלא הרבה מכירים, מעניין לראות מה האלבום החדש יוציא. אני חושב שהם מסוגלים להרבה, אני מכיר את הגיטריסט אישית... *רק לשם הבהרה - לא שמעתי שום אלבום שלהם*
 
זה נורא בעיניי.

בעיניי זו הדרדרות של המוזיקה הישראלית. מדובר בלהקה כל כך סתמית שמייצרת שירי אהבה עם אין סוף קלישאות או סתם שירים בנאליים,עם חרוזים סתמיים ומוזיקה קליטה. בעיניי הם להקת בנים במסווה של להקת רוק. מאוד עצוב לי שהקהל העדיף אותם על פניי כנסיית השכל ומטרופולין שהם באמת להקות על רמה. אני סבורה שבחרו בסינגריה בנות בגיל 11-15 ש"חולות בטירוף" על "תראי זה אני בוכה אל תלכי"...שיר בכייני ובנאלי...ו"מזילות ריר" על הסולן כי הוא "חתיך בטירוף". אבל הכי עצוב זו העובדה שעידן יניב זכה בזמר השנה. פאק,היו מועמדים באמת טובים כמו יוני בלוך ושלומי שבן. יוני בלוך מוזיקאי בחסד ושלומי שבן באמת כותב ומלחין בצורה מעולה. ועידן יניב הוא מוצר פופ ששר שירי אהבה כמו "את הכי יפה מכולן בלה בלה בלה...חושב עליה עליה בלה בלה בלה". אני גם סבורה שבנות בגיל המצוות בחרו בו בגלל שהוא סופר חתיך ובגלל שהוא שר כאילו סואו מושלם. זמרת השנה לדעתי הייתה צריכה להיות אפרת גוש. אני מאוד אוהבת את השירים שלה. אבל כמובן שהיה צפוי שמירי מסיקה תזכה. אומנם יש לה קול מעולה בלייב אבל גם היא מוצר פופ ומסחרי. השירים שלה מאוד בנאליים. בכלל אני לא אוהבת את יוצאי רימון(חוץ מאפרת גוש..שלא סיימה את לימודיה שם אז אני לא יודעת כמה היא נחשבת). קרן פלס ואריקברמן ואיה כורם(מלבד השיר "אתה זורם אצלי בדם") זמרים מעפנים עם שירים סמתיים. אני מאוד שמחה שמועמדי כוכב נולד למינהם לא היו מועמדים,אני לגמרי מתעבת את התוכנית הזאת(למרות שג'קו היה מועמד...עוד אחד שחש את עצמו "הרוקר הרגיש"..). עכשיו כל מה שנינט עשתה עם השיער שלה זה נוראי בעיניי. אבל עזבו באמת. אני לא רוצה לכללך את עצמי בעוד דיבורים על כמה שהמוזיקה בישראל הפכה להיות נוראית. .
 

Caraya

New member
תראי

בנוגע ללהקת השנה, דווקא אני שמח שסינרגיה זכו ולא כנסיית השכל. זה הרע במיעוטו. ולא בגלל שאני חושב שסינרגיה יותר טובים מכנסיית השכל, ממש ממש לא. אבל אם בתור להקת השנה הייתה זוכה כנסיית השכל, להקה שבעצם לא הוציאה שום חומר חדש השנה אלא בסך הכל דיסק אוסף מלווה בהמון יחסי ציבור- זו באמת הייתה תעודת עניות למוזיקה הישראלית. עידן יניב זמר השנה? נו, בסופו של דבר מדובר בתחרות פופ והמוזיקה של יוני בלוך ושלומי שבן היא קצת יותר אינטליגנטית. אותו כנ"ל לגבי זמרת השנה, אם היה צדק בעולם אני חושב שרונה קינן הייתה צריכה לקחת ובגדול, אבל אין.
 

M e n s R e a

New member
והמוזיקה של יוני בלוך ושלומי שבן היא קצת יותר

אינטיליגנטית אבל ממש ממש קצת חוסר שירה, דקלום במקום שירה (במקרה של שבן) ומלים אינפנטיליות לא ממש מתעלות הרבה מעל סינרגיה
 

M e n s R e a

New member
הכל היה נכון עד לקטע של

"יוני בלוך מוזיקאי בחסד ושלומי שבן באמת כותב ומלחין בצורה מעולה" ????? יוני בלוך קוקסינל ושלומי שבן המציא את הז'אנר ההולך ומתפתח לצערי של דקלמנים, כלומר זמרים שאמורים לשיר, אבל במקום זה מדקלמים מלים, ועוד קוראים לזה שירה (לפחות הראפרים לא מתיימרים להיות זמרים גדולים). הרוק הישראלי מעולם לא היה כ"כ מסריח.
 

epitaph

New member
שלומי שבן בהחלט מדקלם יותר משר...

ככה שתואר של זמר השנה בהחלט לא מתאים לו אבל כמוזיקאי הוא בהחלט מוכשר (גם באלבומי הסולו שלו וגם כשהוא מופיע עם/אצל אחרים). אני לא מבין מה יש לכם נגד יוני בלוך אבל כל אחד והטעם שלו.
 

ringo rulz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני נורא אוהב להסכים איתך בזמן האחרון
 
למעלה