חחח כנסוו

חחח כנסוו

עלק "הדיסק עומד לצאת בפסח" אני בעצמי הלכתי היום למישרד ושאלתי מתי הדיסק עמור לצאת ואבי בעצמו אמר לי שזה יקח להם קצת זמן

שי קרן18

New member
ואז??!! אתה חושב שהם משחקים?

אני ממש לא אוהב את נימה שלך וטון הכתיבה!.. תרגיע ומהר.. עלק ועלק!! כל תאריך שייצא..יהיה מעולה... וחוץ מזה תמוה בעיני שאבי בעצמך אמר לך...אבי מאוד עסוק..ואני לא מאמין שהוא אמר לך את זה.. שיהיה..

לא צריך למהר כנסו בקשר../images/Emo220.gif

הייקר שהדיסק יצא עד קיסריה 2007 ואני יהיה רגוע............... שזה לא יהיה כמו קיסריה 2005 שלא שמענו את השירים ולא ידענו את המילים בהצלחה שרית בדיסק החדש................................ אני בטוח שגם היא כבר רוצה להוציא אותו זה.. פשוט שמוציאים דיסק צריך את הזמן הנכון...................... כדי להצליח בו.. היא לא תוציא את הדיסק ביגלל שאנחנו רוצים ואז זה יהיה זמן לא טוב............... אם זה היה תלוי בנו כל יום היינו מוציאים לה דיסק אבל זה לא ככה............... לא צריך לילחוץ עלייה............................. תנו לה את הזמן שלה ותיראו איזה מלכה ואיזה דיסק פיצוץ........................ כל זמר מוציא דיסק כל 5 שנים היא מוציאה כל שנה ועוד יש תלונות פעם היא הייתה מוציאה כל שנה כי זה היה יותר כל עכשיו זה יותר קשה......... חברה תבינו אותה לא לילחוץ

gilad music

New member
שרית אמרה בגלגלצ בפרוש מתי יצא....

האלבום החדש, "עוד חודשיים בדיוק תחילת מאי...." לא המצאתי את זה, זה נאמר על ידיי שרית בעצמה כשהיא שידרה בגלגלצ ביום ראשון,,, חכו בסבלנות , , ,

סבלנווות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם תיראו הסבלנות תישתלם לכם. שרית אמרה בגלג"צ וגם ביאיר לפיד הדיסק יצא עוד חודשיים !

MISS MUSIC

New member
יצא מתי שיצא העיקר שיצא../images/Emo57.gif

ושהיה להם ים של הצלחה בעזרת ה'
הכי חשוב ששריתי ואבי יהיו שלמים עם התוצאה הסופית...לא חשוב כמה זמן זה יקח
ב
ה
צ
ל
ח
ה
שריתי, אני אוהבת אותך בלי סוף

../images/Emo187.gif מה שבטוח שבסוף הדיסק יצא ..

אנחנו יודעים שביינתים עומדים לצאת כמה שירים , אז אנחנו יכולים להסתפק בכך עד שהדיסק יצא
. והכי טוב שהדיסק יצא הכי מאוחר שהוא יכול , אני בטח שככל שהוא יתעקב הדיסק יהיה יותר מושלם... אז חבל סתם לנג'ס , ולחפור מתי הדיסק יצא... ואילן זה ממש לא יפה מה שאמרת " ששרית אומרת חודשים זה 4 חודשים " , כי שרית עושה את העבודה הזאת רק בישבילנו המעריצים שנהנה מהדיסק .. אז קצת סבלנות חברים , למה למהר כ"כ? תנו לזמן לעבור כי הוא עובר ב צ'יק
אז יאללה ושבת שלום לכולכםםםם

מה דחו עוד פעם?../images/Emo12.gif

אוף עכשיו דחו את זה מפסח למאי חבללל טוב לא נורא העיקר שהאלבום יהיה עוד יותר מקסים ב"ה

אלירן כנס

לא אמרתי את זה בלעג אמרתי את זה כי זה המציאות אני לא מיתלונן אף פעם אני מאמין ששרית יודעת מה שהיא עושה... אני כבר 9 שנים מחכה לשלושה דברים בשנה dvd של קיסריה קיסריה חדש ודיסק חדש אני כבר רגיל לחכות........חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה