השם גורם לי לרצות לאכול אבל אני צימחונית :X
ס סבתא יש רק אחת New member 14/7/05 #21 חחח אז תאכלי שניצל תירס../images/Emo3.gif או טבעול או סויה סתם נו מי שואל אותי בכלל???????????????????????????????????
חחח אז תאכלי שניצל תירס../images/Emo3.gif או טבעול או סויה סתם נו מי שואל אותי בכלל???????????????????????????????????
ס סבתא יש רק אחת New member 14/7/05 #23 את מתכוונת לשניצל?../images/Emo2.gif לא נראה לי שטעמתי אי פעם כמו שאומרים חור בהשכלה או במקרה הזה חור בקיבה... האמת שלא נראה לי שטעמתי אי פעם בכלל תרד באמת חור בקיבה...
את מתכוונת לשניצל?../images/Emo2.gif לא נראה לי שטעמתי אי פעם כמו שאומרים חור בהשכלה או במקרה הזה חור בקיבה... האמת שלא נראה לי שטעמתי אי פעם בכלל תרד באמת חור בקיבה...
נ ניקול (גין גריי) New member 14/7/05 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן שניצל תרד זה טעים הסטייה שלי זה לחתוך אותו לקוביות קטנות ולאכול :>
ס סבתא יש רק אחת New member 14/7/05 #26 למה סטייה../images/Emo3.gif אני אוכלת שניצל עם הידיים שאני לבד אני אוכלת כל דבר עם הידיים שאני לבד שאני רק יכולה מה הקשר? לא יודעת... נו כל אחד והסטיות שלו
למה סטייה../images/Emo3.gif אני אוכלת שניצל עם הידיים שאני לבד אני אוכלת כל דבר עם הידיים שאני לבד שאני רק יכולה מה הקשר? לא יודעת... נו כל אחד והסטיות שלו
S Stansfield New member 15/7/05 #29 תרד!! אההההההה *בורחת בצרחות* שונאת תרד!! דנה גם את שונאת תרד, נכון? אני זוכרת במסעדה האיטלקית הזאת באנגליה שהביאו לנו תרד וכולנו פחדנו לגעת בו! חח
תרד!! אההההההה *בורחת בצרחות* שונאת תרד!! דנה גם את שונאת תרד, נכון? אני זוכרת במסעדה האיטלקית הזאת באנגליה שהביאו לנו תרד וכולנו פחדנו לגעת בו! חח
E Eowyn of Rohan New member 15/7/05 #32 כן.. לא מתה על זה:S אני זוכרת אבל שיפעת אהבה את זה . ברוקולי ופטריות רולז .
S Stansfield New member 15/7/05 #33 אכן!! וואי שכחתי שיפעת הייתה איתנו וחולה על ברוקולי ופטריות הכי הכי שניצי המפורסם שוכב פה על הפרקט שלי ושואל אם את רוצה חתימה
אכן!! וואי שכחתי שיפעת הייתה איתנו וחולה על ברוקולי ופטריות הכי הכי שניצי המפורסם שוכב פה על הפרקט שלי ושואל אם את רוצה חתימה
H headless horseman New member 17/7/05 #35 אוי, ../images/Emo54.gif עשינו על זה עבודה באנגלית אני צריכה לראותא ת הסרט הזה...דחוף!