חחח אמג מי מתנדב לקרוא?
י יוצרת עננים New member 30/11/07 #3 חחחחח אוף רק יהוני יצחק מזה מחברת טוב במיטה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש מצחיק
S shiray New member 30/11/07 #5 חחחחח התחלתי לקרוא את זה האמת כשהחלפתי פלק"שית לאיזה שעתיים והיא הביאה את הספר... חוץ מזה שבמקביל שרתי לעצמי בלופים את השיר, לא היה מן הסתם שום קשר. ספר קליל וחמוד שכזה
חחחחח התחלתי לקרוא את זה האמת כשהחלפתי פלק"שית לאיזה שעתיים והיא הביאה את הספר... חוץ מזה שבמקביל שרתי לעצמי בלופים את השיר, לא היה מן הסתם שום קשר. ספר קליל וחמוד שכזה
N noosh New member 1/12/07 #17 האמת שפשוט סימסתי לגל והייתי משועשעת. וכמו רינת, חיפשתי קרדיטים, או לפחות שהספר יהיה קשור להפלה או אונס או משהו. אבל הוא לא, אז לא שווה.
האמת שפשוט סימסתי לגל והייתי משועשעת. וכמו רינת, חיפשתי קרדיטים, או לפחות שהספר יהיה קשור להפלה או אונס או משהו. אבל הוא לא, אז לא שווה.
R rfranko New member 30/11/07 #10 ואפילו תורגם לעברית ושראיתי את זה ישר חיפשתי קשר בתקציר או בתודות לטורי וכמובן שלא היה מוזר חשבתי שהכל סובב סביבה
ואפילו תורגם לעברית ושראיתי את זה ישר חיפשתי קשר בתקציר או בתודות לטורי וכמובן שלא היה מוזר חשבתי שהכל סובב סביבה
י יוצרת עננים New member 30/11/07 #12 גוגל אמר לי ששאלו בראיון את הסופרת על השם של הספר, והיא אמרה שהיא מעריצה של חורי.
י ירגזי כחול New member 1/12/07 #15 ואני האחרונה שתתכוון ../images/Emo6.gif אוי חאלאס ../images/Emo67.gif
י ירגזי כחול New member 1/12/07 #16 לפחות שמישהו יגיב בשרשורזיהוישירימים! כאילו, יש פה אנשים שמתיימרים להכיר שירים לא מזוהים, לא? ללטובבבב [רעות, הצפתי את הקומונה של פיונה כי לא היית מוכנה להקשיב להתבכיינויותיי. מותי!]
לפחות שמישהו יגיב בשרשורזיהוישירימים! כאילו, יש פה אנשים שמתיימרים להכיר שירים לא מזוהים, לא? ללטובבבב [רעות, הצפתי את הקומונה של פיונה כי לא היית מוכנה להקשיב להתבכיינויותיי. מותי!]
ק קלמנטינה מיכל New member 3/12/07 #18 חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif וכמו ששירה אמרה, קראתי את "בנעליה" (כי אני תרבותית ואני קודם קוראת ספרים ואז רואה את הסרטים ), וזה ספר קליל כזה, אז בטח זה יהיה באותו סגנון...
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif וכמו ששירה אמרה, קראתי את "בנעליה" (כי אני תרבותית ואני קודם קוראת ספרים ואז רואה את הסרטים ), וזה ספר קליל כזה, אז בטח זה יהיה באותו סגנון...
B behappy New member 3/12/07 #19 חחחחחחח מחברת "טוב במיטה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בטח כזה זבל שחבל על העצים