חחח איזה כיף לי !!

מונה4

New member
חחח איזה כיף לי !!

מה כולכם שמחיםםם???!!!! אני מהמשפחה של אליוט המתמודד באמריקן איידול!!! לכל המעיצות שלו!!!!

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, מונה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני לא יכולה לדעת אם מה שאמרת נכון או לא, אבל ברוכה הבאה- תישארי איתנו

In Circles

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש

קראתי הרגע משהו לא ברור על ההצעה של פיול (הלהקה) לכריס. מישהו יודע מה היא בכלל?

SHTRUDIDI

New member
כן...

אתמול בתוכנית רדיו של ריאן הוא ראיין את כריס ואמר לו שיש הצעה מלהקה מפורסמת שהופיעה בתוכנית והוא אוהב אותם להצטרף אליהם כסולן,ההצעה תתגלה לו בערב בלייב בתוכנית אקסטרה. בקיצור,כולם חיכו וציפו ובערב באקסטרה הופיעו פיול והציעו לו להצטרף אליהם. לא ידוע עדיין אם הוא לקח את ההצעה או לא.

MeetLofe

New member
סחטיין על הבחור

הוא אשכרה חושב על זה?P: חחח לא סתם..בטח יהיה לו קשה עם הלהקה שלו וזה מה אתם חושבים הוא יסכים או לא? אני אישית ממש לא יודע

In Circles

New member
תודה.

אני אישית מקווה שהוא יסרב וימשיך עם הלהקה שלו(יש להם שירים מצוינים!!), ונראה לי שזה גם מה שהוא יעשה כי הם ממש תומכים ומגבים אותו בכל הזדמנות אפשרית, אני לא חושבת שהוא יסתחרר מההצלחה וכבר יפנה להם את הגב.

SHTRUDIDI

New member
אני גם בעד שימשיך עם הלהקה

או שייצא לקריירת סולו. אני קצת מרחמת על הלהקה שלו כי הם יהיו ידועים כלהקה של כריס,וחבל עליהם כי הם גם אנשים ומוזיקאים מוכשרים עם שמות. מצד שני,הוא איתם הרבה זמן,הם יודעים לעשות מוזיקה שמתאימה לצליל הייחודי שלהם ועכשיו זו ההזדמנות לעשות את זה בגדול. שמעתי שגם בזמן שכריס היה באיידול הלהקה הוחתמה בחברת תקליטים גדולה,אבל זו באמת רק שמועה. בכל מקרה לא הייתי בעד ללכת לפיול כי הם פשוט כבר להקה מבוססת עם סגנון משלה ואולי הוא יאבד את עצמו ואת הסגנון שלו שם.מעניין מה הוא יעשה.

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה!

אני מקווה שתהיה לך הסתגלות נעימה,בטוחה שתהני כאן בפורום
.

הודיה100

New member
ברוכה הבאה!! ושאלה-

אם את מהמשפחה שלו אז את בטח יודעת- אליוט יהודי??? (כי ימין זה שם משפחה יהודי..)

למעלה