חחחח.

חחחח.

השופט העליון בדימוס מישאל חשין; "השופט אהרן ברק מוכן שיתפוצצו 30-50 אנשים אבל שיהיו זכויות אדם. אני לא מוכן. הוא חושב כך, אני חושב אחרת. לשמחתי הרבה אני הייתי ברוב". בהארץ: דמגוג! פאשיסט! ברוך שפטרנו! ידיעות אחרונות: אחי, צודק! העם איתך! שמאל סהרורי מנותק מהעם. וברצינות, אתם בעד או נגד שינוי חוק האזרחות? דיסקליימר הודעה זו מופנית רק לסלוניק, ליתיום, נטע, רועי, לשניים-שלושה שפויים שיש בפורום ולשני נציגים בלבד של מחנה המתנחלים-עילגים.

קקטוסץ

New member
אבל למה חחח?

את יודעת שהרבה ח' עושים לי צרבת. ומה פתאום לא רשמת אותי ראשונה? בוגדת! זה מחזיר אותי לפרק של הבית הלבן אתמול. כשג'וש (בפיג'מה הגדולה עליו בשתי מידות) יושב על המדרגות ושואל את טובי: "מה אתה אומר על מדינה שנותנת זכויות גם לאלו שמאיימים להרוס אותה?" (בהקשר של גזענים לבנים) וטובי שולף את "אלוהים ברך את אמריקה". זה אולי נשמע נורא יפה ורומנטי אבל נכון להיום אזרוח פלסטינים נראה לי צעד מאוד לא הגיוני, לא נכון. אולי אני יוצאת גזענית וטיפשה אבל אני כבר רגילה.

God bless americaaaaaa

הבעיה שלי לא עם הפלסטינים, אלא עם אזרוח בגדול, גם עם חוק השבות. יש מספיק אזרחים במדינה. שהפלסטינים יקבלו מעמד של תושב ארעי. לכמה זמן זה בנתיים? לשלוש שנים?

גם לי יש בעיה עם חוק השבות

דווקא אני בעד שיעלו עוד ועוד ועוד יהודים לארץ אבל זה הקטע.. שהם יהיו יהודים!! מצליחים להכנס למדינה כל מיני אנשים שהם בכלל לא יהודים ומקבלים פה אזרחות.. בגלל זה צריך לשנות את החוק ולפני שמעלים מישהו צריך לבדוק טוב שהוא יהודי ולא איזה אנטישמי שמצייר צלבי קרס על בתי כנסת

מי אמר שאת צריכה להיות מעוניינת?

ישראל צריכה להיות מדינה יהודית אם את רוצה או לא

קקטוסץ

New member
ועדיין, מה מפריע לך בחוק השבות?

אם נבטל את החוק המדינה בדרך נס לא תהיה יהודית יותר?

קקטוסץ

New member
אבל ביטול חוק השבות לבדו

לא ישיג זאת. בשביל זה צריך לחוקק חוק אזרחות חדש ואני לא יודעת עד כמה במצב שלנו היום באמת אפשר לעשות את זה. יש לנו שטח מאוד מוגבל בשביל לאכלס בו אזרחים ואיכשהו אני מעדיפה יהודים בארץ מאשר ספרדים או איטלקים (ולא משנה עד כמה חתיכים הם ואיזו לזניה מוצלחת הם עושים).

אני לא.

וכיוון שאני במיעוט עם עוד "שמאלנים" ונטורי-קרתא מאידך, אצטרך לחרוק שיניים ולקבל את זה שהרוב רוצה במדינה יהודית ודמוקרטית עלאק.

iRoNBaLLz

New member
אז מה בעצם מחזיק אותך פה בארץ ומונע

ממך לעזוב? המדינה יהודית ולא דמוקרטית, משהו שלא ישתתנה בעשרות שנים הקרובות, חריקת שיניים היא מצב לא נוח ובהנחה שהמצב לא ישתנה ולא תוכלי לשנות את דעת הרוב המוחלט, אז למה בעצם לחיות פה? אני שואל כי אני באמת רוצה לדעת.

../images/Emo45.gif.../images/Emo3.gif

חסכת לי הקלדה.

למעלה