חחחח שיעמם לי נורא ומצאתי אחת דתייה שזה הניק שלה. כנראה שאין לה מושג מה זה אומר באמת אומר...
N Nogmor New member 30/1/06 #1 חחחח שיעמם לי נורא ומצאתי אחת דתייה שזה הניק שלה. כנראה שאין לה מושג מה זה אומר באמת אומר...
T TheBursar New member 30/1/06 #2 הזמנת אותה לקרוא את הספר החדש הנושא את אותו השם? ולפורום שלנו כמובן?
N Nogmor New member 31/1/06 #11 דווקא לא, שאלתי שאלה בפורום דתיים בקשר לאיזה שאלה ששאלו אותי פעם, וראיתי את הניק שלה שם. איזה מוזר, לא?
דווקא לא, שאלתי שאלה בפורום דתיים בקשר לאיזה שאלה ששאלו אותי פעם, וראיתי את הניק שלה שם. איזה מוזר, לא?
פ פנחסון New member 30/1/06 #4 argh! אני חושש שרחל תמחה על ההכללה במילה "דתיה". אולי ברסלבית משוגעת תהיה הגדרה יותר טוב
A Athaclena New member 30/1/06 #5 אני לא הדתיה היחידה השפויה (או שמא לא שפויה) בעולם, וגם לא נראה לי שבפורום... דתיות העולם התאחדו! (קודם שכחתי את ה-ח' וכמעט יצא התאדו )
אני לא הדתיה היחידה השפויה (או שמא לא שפויה) בעולם, וגם לא נראה לי שבפורום... דתיות העולם התאחדו! (קודם שכחתי את ה-ח' וכמעט יצא התאדו )
T TheBursar New member 5/2/06 #17 התכוונת בבבבבבבבבבבווווווווווווווווווננננננזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!