חחחח

חחחח

אתם יודעים לפתוח שרשורים רק כשמכבי מפסידה. בא נראה אותכם פותחים שרשור עכשיו, אחרי שוויל סולומון הבוגד (מבחינתכם) נתן למכבי סל ניצחון. איזה ניצחון מתוק!

ניצחון בקושי

על קבוצה שנחשבת פחות טובה, בבית. חכה עוד שנה שנתיים... האוהדים של מכבי לא יוכלו לסבול את הנחיתות שתבוא על הקבוצה הזאת.. כמה מהם באמת יעודדו אותה כשהיא לא תקח אליפות? חבל לבנות כזה היכל גדול בשביל מעט אוהדים...

אני שמח שאתם אופטימים..

ראינו ביום שלישי את התבוסה שקיבלתם. נכון זה קבוצה ברמה של יורוליג אבל כזה תבוסה? ומילא התבוסה, אבל אפילו מהלך כדורסל אחד לא ראינו כל המשחק. פשוט בושה שכזאת קבוצה מיצגת את ישראל ביול"ב קאפ..

שiש

New member
איזה חמוד :)

הזמן הכי, אבל ה-כ-י מטופש בשביל "אוהד" מכבי לבוא ולפתוח פה שרשור התנגחות, הוא עכשיו. כאילו... ראית את המשחק?! נצחון מתוק?!?! אני במקומך לא הייתי צוחקת. בכלל. ועוד הערה: את וויל סולומון אף פעם לא אהבתי. מה שמצחיק זה שדווקא עכשיו הוא מצליח לקבל ממני שמץ של סימפטיה (אם כי גם שמחה לאיד, ללא ספק) בשל כל הטררם שעושים סביבו אנשי מכבי ואוהדיה. פשוט מגעילים.

אריאל5

New member
ירושלים הובסה במשחק חלש שלה

על קבוצה מועמדת לגביע יול"ב וקבוצה שעולה יותר ממכבי תל אביב זאת אומרת שביורוליג היא הייתה מגיעה גם לפיינל פור ושוב זה היה משחק חלש של הפועל. מכבי בקושי ניצחה את הקבוצה החלשה בבית שלה. אם מכבי הייתה משחקת כך מול נהריה נהריה היו מנצחים די בקלות. השופט עזר למכבי אתמול בכך שהוא הרחיק שלושה שחקנים למילנו שהיא קבוצה ללא הספסל עמוק. שניים מהם הורחקו שלא בצדק.

חחחח

הרשה לי עוד אחד: פחחחחחחחחחח זהו. אם אתה מכנה את עצמך "אוהד מכבי", כדי שתתחיל לדאוג לקבוצה שלך במקום לבוא לפה להשוויץ. אתם ניצחתם בקושי אחרי 2 הארכות את אחת הקבוצות הכי חלשות ביורוליג.. לגבי הדבר הבא שאמרת על ההפסדים שלנו. אם אתה מבין, אבל זה נראה שאתה רק משחק אותה מבין, אתה יכול לדעת שדינאמו מוסקבה קבוצה הרבה יותר טובה ממילאנו. אז אתם נחלשתם בגדול העונה. ואם אתה קורא לזה ניצחון מתוק - אתם בבעיה. ובקשר לפיינל פור, השנה אני רגוע. אני כבר לא מאמין שתגיעו לשם.

שiש

New member
הכל יחסי ממי

פילזן, למשל, הובסה השבוע לוירטוס רומא, 21 הפרש. רומא היא קבוצה שנמצאת ביורוליג משום שלקחה בשנה שעברה את היול"ב קאפ. והיא גם תשחק נגד מכבי ביום חמישי הקרוב. והיא תלמד אתכם, פעם אחת ולתמיד, מה זה יול"ב קאפ!

חבל באמת לדבר כ"כ הרבה..

על קבוצות אחרות. עדיף שניפגש במחזור השמיני, ואז נראה בדיוק מה זה יול"ב קאפ..

למשל..

שלמכבי שנה שעברה היה 3 שחקנים מתוך החמישיה, שנבחרו בחמשת השחקנים הטובים בארופה.. השנה אין הרבה מה לראות כי העונה בקושי התחילה..

AmiTutiT14

New member
באמת שזה לא ממש משנה לי....

אגב, אם לא היה את וויצ'יץ' אז הסל של סולומון בין כה וכה לא היה עוזר, לא היה סל ניצחון.

למעלה