חחחח

א י נ ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים!

אמא משוגעת... הייתי מזה מתפדחת לרשום כזה דבר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח אהבתי את התגובות

שכתבו להודעה... ותשמעו כל אחד עם הסטיות שלו.. אנשים יכולים להגיד שגם לי יש סטייה.. :/

s h u r i k

New member
../images/Emo6.gif אני על הריצפה

זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בחיים הקצרים שלי... חחחחחחחחחחחחחחח...... יותר מצחיק אפילו מפעם אחת שאני ועוד כמה חברים החלטנו לצאת ערב אחד בלי בנות ולהיתמסטל עד כמה שאפשר.... קיצר אנחנו יושבים בחנייה של הקניון ואנחנו בשיא ההיתמסטלות בא כלב אחד לבן מתחיל לזיין את הגב של חבר שלי.... אני כזה רואה את זה, ובשיא העדישות אומר לו "גוגל יש לך כלב על הגב" גוגל עונה לי, בשיא הרצינות.... "4o te blat ba3arew, ja teba ci4as traxnu tak vzad..... eta maja dev4onka luda, a ne kakaita su4ka. ja 3naju wto y lude jest volase naspine, no eta negavaret wto ana su4ka valasataja" ומיד אחר"כ הוא אמר "blat, luda.... xvatet 4esat mne spinu uze sasvaim pelefonam, ato y mena uze mazol na spene" מיד איך ששמענו את זה היינו כולנו על הריצפה חוץ מגוגל..... הבן אדם אשכרה חשב שזאת חברה שלו... אבל זה לא הכל, בזמן שאנחנו צוחקים גוגל ממשיך בשלו... "luda, ja znau wto te rastroina i zanaweva seksa, i ja o4en izvinaus wto y mena ne stait... no izaetava te zube ne4istiw"...חחחחחחח כמו שאמרתי אני על הריצפה, אוסף את כל הליכלוך שהיה בחנייה כמו כל השאר.... יש לו מזל שהכלב גמר לידו ולא על הגב שלו.. אחרי זה שתינו לכבוד הזין של גוגל... שיעמוד לו כמה שיותר מהר... הקטע שגוגל עדיין לא מאמין לנו שזה קרה... והוא מכחיש הכל בקשר לזין שלו והשיערות בגב של לודה... חחחחחחחחחחחחחחחחח... אין, היו ימים

eMiFrEaK

New member
עכשיו אני על הריצפה!!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחח אני בקושי נושמת!!! ואיי זה היה טוב!!! חבל שלא הייתי שם בטח לא הייתי מסוגלת לקום מהריצפה שעה!! נ.ב מסכנה לודה...
גם שערות בגב... וגם לא מסופקת.. =\

eMiFrEaK

New member
../images/Emo4.gif מה אתם צוחקים???

אתם בכלל קולטים מה הולך פה??????. הוא הורג דגים תמימים!

Janem

New member
בסך הכל

הוא שפך את לבבו בפני הדגים... חח, זה נשמע כמו פתגם..

eMiFrEaK

New member
אני בעד להוסיף את זה...

למילון ביטויים של הפסיכומטרי!!

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחח

סליחה!!! אם אני סובלת!! אז כולם הולכים פה לסבול יחד איתי!!

eMiFrEaK

New member
אני יודעת!!

ואני ממליצה לכולם לחיות על פי הגישה שלי!!! זה עובד!!

למעלה