חחחח ... כנסו רגע לכאן .... לחצו על הלחצן האדום ....חחחחח
ש שָרוֹנִי New member 26/10/03 #1 חחחח ...../images/Emo6.gif כנסו רגע לכאן .... לחצו על הלחצן האדום ....חחחחח
L liat ליאת New member 26/10/03 #2 בפורום הבית שלי... נוהגים לומר לאחת שמביאה כאלו לינקים... זונה! שתזהרי לך מלעשות לי את זה עוד פעם
L liat ליאת New member 26/10/03 #8 אני בעד ../images/Emo45.gif יאללה שרוני, להתפשט!!! נוווווווווווו עוד הרבה זמן אני אחכה? או שיצאת לסיבוב אופנועים?
אני בעד ../images/Emo45.gif יאללה שרוני, להתפשט!!! נוווווווווווו עוד הרבה זמן אני אחכה? או שיצאת לסיבוב אופנועים?
נ נירהמ1 New member 26/10/03 #9 שרוני...../images/Emo39.gif הסקרנות כמובן אכלה אותי ולחצי על הכפתור, האינטרנט באמת כבה. הייתי צריכה לעשות "boot" כדי להתנתק. תזהירי אותנו בפעם הבאה!
שרוני...../images/Emo39.gif הסקרנות כמובן אכלה אותי ולחצי על הכפתור, האינטרנט באמת כבה. הייתי צריכה לעשות "boot" כדי להתנתק. תזהירי אותנו בפעם הבאה!
ש שָרוֹנִי New member 26/10/03 #10 סליחה ....../images/Emo39.gif כל מי שנכנס לקובץ בהודעה הראשונה בשירשור זה על אחריותו .... ראו ....
ל לירוֹני New member 26/10/03 #12 ששרוניייייייייי../images/Emo46.gif מה עשיתתתתתתתתתת השבתת לי את המחשבבבבבבבבבבבבב.