חחחח..תשמעו מה קרה...

rAmikube

New member
חחחח..תשמעו מה קרה...

כולם פשוט מחקים אנשים מהתוכנית הזאת... למשל, מורה אחת לספורט אמרה: "כל בן שם לו משקולת יותר גדולה משני כדי שהוא יצא (והיא עושה פרצוף) גבר גבר" (שאול מופז). עוד דוגמא, למורה רוסיה שאומרת : "'סדר" או מתי שיש מבחן קשה אז פתאום כולם עושים :"קשה...קשה...". קורה לכם גם?..

מלאכית16

New member
המורה לאנגלית שלי..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כשמישהו מבקש ממנה משהו שלא בא לה לעשות היא אומרת- 'צטערת. והמורה לאזרחות כל הזמן אורמת קשה, ואז כל הכיתה אחריה- "קשה, קשה.." וכל פעם שמישהו אומר "עם כל הכבוד" אז כולם אומרים "ויש כבוד"... זו התמכרות...

Kryptonite

New member
אצלנו זה נדוש../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

המורה שלי למתמטיקה אחרי כל תרגיל אומרת "כולם מבינים? בסדדרררר?" ואז כולם "'סדרררר, 'סדדדררר"

../images/Emo6.gif אצלי המורים לא ככה..../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif

חוץ מששבוע שעבר בשיעור אזרחות, המורה אמרה *עשרות פעמים* "אני באמת רוצה להתקדם" (בכל הטייה אפשרית), אבל לא נראה לי שזה בהשראת חלי
.
ניר

או הו

שלובה תלך זדיין היא נמאסה אין תלמיד שעוד לא יצא לו לחקות את לובה ככה מאה- מאתיים פעמים :\ המורות פחות... רק המורה לתושב"ע מחקה כל הזמן את חלי ואת לובה.

S H I L G I

New member
חח כבר אמרתי קודם אבל...

המורה שלי לערבית לימדה אותנו כל מיני דברים שהם אומרים מתורגמים לערבית וכל מיני מורות כל הזמן אומרות סדר וכאלה חח והיות המורה לי אמרה לי אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה (רב"י)

f o x g i r l

New member
אצלי...

המורה לידע הארץ אמרה פעם ביומולדת של עמית: "עם כל הכבוד לעמית, ו...יש כבוד!".
ואין לי מושג אם היא אמרה את זה סתם או בגלל חלי.

Human Nature

New member
טיהי, שרשור משעשע ^^ |טל| †

אצלנו רק המורה לתאטרון חקּתה פעם את חלי. היא עשתה כזה: "עם כל הכבוד ל[נדמה לי שהיא אמרה משהו על הגיל שלה, שלא מאפשר לה לעבוד עם מיקי גורביץ', מעין אלוהים בשבילה], ויש כבוד, כמו שאומרים" והיא צחקקה לה. חוץ ממנה, ומהמורה השולטת שלי לתנ"ך (שאמרה שהיא מתה על אנ"ה
), כל המורים שלי לא סובלים את זה
הם טוענים שזה תת-רמה. המנהל שלי אפילו אמר פעם באמצע החיים על אנ"ה: "איכס, הזבל הזה שמשדרים בימי שישי". שמן :X.

I n n u e n d o

New member
חח כן

המורה שלי לתולדות האומנות כל הזמן ששואלים אותה משהו היא אומרה 'סדר ועושה לנו קטעים[ומנסה להצחיק באותה הזדמנות] מארץ נהדרת

למעלה