חחחח שיאו איזה קטע

• פותח הנושא Lyme
  • פורסם בתאריך

Lyme

New member
חחחח שיאו איזה קטע

היום בבוקר אני יושבת באוטובוס..והאוטובוס מפוצץ,וכל הזמן עולים עוד אנשים....פתאום עולה בחורה אחת,נראית סטרייטית לחלוטין (שיער ארוך,לבוש נשי וכ'ו),ולא היה דבר שהיה יכול להצביע על נטיותיה (לא קלטתי אותה בוהה בי או בבת אחרת,או משהו כזה)...ובכל זאת ,איך שראיתי אותה משהו צעק בתוכי "היא לסבית!!!היא לסבית!!!היא לסביתתת!!"...ואני בתגובה לעצמי "הא?מאיפה לך?אולי היית רוצה שכולן תהינה לסביות...אבל צר לי ".בעודי ממשיכה את הדיון המרתק עם עצמי על מידת אמינותה של האינטואיציה....האנשים שהסתירו לי חלקית את אותה בחורה זזו ואני קולטת שיש לה צמיד גאווה על הרגל.
מי צדקה?

מה דעכתן?קרה לכן פעם משהו כזה?
יש הסבר?

שבוע טוב לכולן מתוקות שלי

noky87

New member
קרה לי כמה פעמים

בין השאר כשהייתי בפעם הראשונה בהופעה של יעל דקלבאום ולא ידעתי אז שהיא לסבית,
בכל זאת משהו בתוכי שם לב לניואנס לסבי עדין אצלה (שאין לי מושג מהו...)
ואז תוך כדי ההופעה גיליתי שהיא באמת לסבית.

Lyme

New member
ומה היו שאר הפעמים?

חח אין לי מושג מי זאת יעל דקלבאום

noky87

New member
היא זמרת
מהבנות נחמה...

הפעם הראשונה שזכורה לי היתה לפני 10 שנים בערך שממש ידעתי על מישהי שהיא לסבית ודיברתי איתה על זה והיא הכחישה ואמרה שהיא ניסתה בנות וזה לא דיבר אליה
ולאחר כמה שנים היא התוודתה בפני שהיא לסבית ושיש לה בת זוג.
חברות של חברה שלי שגם היתה לי הרגשה חזקה לגביהן (הן לא זוג). חברה שלי אף פעם לא דיברה על זה אבל גיליתי את זה זה לבד. אחת מהן יצאה מהארון וחיה עם בת זוג ואת השניה פשוט יצא לי לשמוע מדברת בטלפון עם בת הזוג שלה. ועוד כמה חברות שלמרות שהיה להן חבר חשתי בניחוח לסבי שעולה מתוכן. ובאמת היה שם משהו. אחת סיפרה לי שהיא מאוהבת בחברה שלה (והיא אגב תמיד התנגדה בתוקף לעניין ההומולסבי), השניה סיפרה שהיא הייתה במערכת יחסים לסבית של כמה שנים לפני החבר הנוכחי והשלישית סיפרה לי שהיא התנסתה עם בחורה והיא עכשיו מתלבטת.
בסופו של דבר זה קשור לאינטואיציה.לאו דוקא לגיירדאר. זה כמו לחשוב על מישהי והיא בדיוק מתקשרת אליך. לפעמים זה קורה ולפעמים ואולי לרוב זה לא קורה...
רק שבעניין זה יש עוד כל מיני ניואנסים התנהגותיים\ חברתיים שמתווספים ותורמים לתחושת הבטן.

Lyme

New member
יעל דקלבאום
(תודה!)

אממ...כמה תסבוכים אופפים את המין הנשי,הא ? :/

ולענייננו-הרבה פעמים הייתה לי הרגשה לגביי בנות שאני מכירה,בלי שהיה בהן משהו לסבי במיוחד (לפעמים אני רואה את זה דרך סוג האינטרקציה של הבחורה עם אנשים-עם גברים ועם נשים).אבל מכמה שניות ראשונות?פשוט לחשוב על מישהי ('וואלה זאת יש לה פרצוף של לסבית')?? (ואני חלילה לא מתכוונת למכוערת או משהו)-זה עוד לא קרה לי ...
טוב,אולי ככל שאת מכירה יותר לסביות מוצהרות את לומדת לזהות את זה יותר מהר.....כמו כל דבר אחר/קב' חברתיות של אנשים שאת מכירה מספיק מהם....Very nice

מכירה כמה מה''מתנגדות בתוקף''

ותמיד, איכשהו, יש להן חברה שהן לא יכולות לנשום בלעדיה. והן משננות לעצמן בתוקף שאין להן כל משיכה אליה.

מוכר

noky87

New member
קצת מזכיר

את עניין ההומופובים.
עשו ניסוי וגילו שדוקא הם (מתוך הסטרייטים כמובן) נמשכים\ מתעוררת אצלם תגובה מינית כשהם צופים בגברים סקסיים.
הפוך על הפוך...

PinkyRaSta

New member
הסבר למה?

כנראה שהגיידאר (שמעולם לא האמנתי בו) גדל ומתפתח בתוכנו כמו חוש קטן..

מעולם לא ידעתי לזהות.. גם לא התעסקתי בזה.. אבל ממש לאחרונה יצא לי להתחיל שיחה עם מישהי (ללא סממנים מיוחדים של גאווה) כי היא ממש מצאה חן בעיניי (ואמרתי לעצמי כל הזמן בלב- 'לא בקטע כזה, לא בקטע כזה' א-הה), אז החמאתי לה (דרך מעולה אגב ולא מסוכנת להתחיל עם בחורה!!) ומשם זה התגלגל.. ובסוף גיליתי ש.... יש מצב. גדול.

Lyme

New member
גייראדר קיים גם קיים

(ואגב-ממחקרים,זו כמעט עובדה מוכחת).

לסביזם זה מאפיין (אחד מיני רבים..) של בחורה מסויימת.כמו כל תכונת אופי/מצב נפשי וכ'ו של בנאדם,היא משתקפת,במידה זו או אחרת, בתשדורת הלא-מילולית של הלסבית.ז"א,שאם נבחן בחורה מסוימת במספיק רגישות ותשומת לב,נוכל גם למצוא רמזים לאוריינטציה המינית שלה (כמו גם לעוד מיליון ואחד דברים אחרים).כמובן שהדיוק בהבחנה רחוק מ100% ,וזאת משום שהרמזים יכולים להיות קלים עד כמעט בלתי מורגשים,ומשום שהיכולת שלנו כבני אדם באמת לקלוט ולהבין אנשים אחרים-היא מוגבלת ביותר (נכון גם לגביי עוד מיליון תחומים אחרים...).
אבל להבנתי אין דבר שלא משתקף לחלוטין (גם אם האדם מנסה להסתיר,וגם אם אחנו לא מכוונים לקלוט את המסר) ולכן יש ראדרים לגייז,לתכונות אופי (לדוג'-רמאות),למצב נפשי (לדוג'-מצוקה),להשתיכות חברתית (לדוג'-כת השטן),להיסטוריה האישית של האדם (אם היו לו חיים קלים/קשים ,לדוג'),ולעוד מיליון ואחד דברים אחרים...כל פעם אני לומדת לזהות משהו אחר (באחוזים יפים,אך לא מושלמים,כמובן)
חידוד הרגישות חיוני להשרדות שלנו...לא סתם אומרים "אינסטינקטים של חיה" וכ'ו.(ואני חושבת שזה ברור למה כשמדובר בגייראדר
).בהמשך חיי אני חושבת אולי על קריירה בתחום טיפולי כלשהו...ואין לי ספק שאי אפשר לעשות את זה בלי מוטיבציה "לקרוא בין השורות",ע"י נקיטת גישה מדעית-טהורה בלבד...

x just me x

New member
ותגידי רגע....

את ועצמך, מנהלות הרבה פעמים שיחות ודו שיח כאלה?

x just me x

New member
להיפך!

הלוואי עליי....

הייתי מנהלת שיחות נפש עם עצמי...
ואז הייתי מתעצבנת על עצמי שאני נרדמת באמצע ולא מקשיבה בכלל.
אחר כך הייתי עושה לעצמי סרטים..

הגיידאר שלי מקולקל כבר שנים...

המון פעמים יש להן סמלי גאווה סתם כי הן גיי פרנדלי, או סתם חושבות שזה מגניב:)
קשת בענן וזה...
אולי צריכים לעשות שיעורים מיוחדים ולתרגל את הגיידאר הזה:)

luna2002

New member
צמיד גאווה אה :)

בשבילי זה סוג של פנטזיה לראות בחורה יפהפיה שנראית סטרייטית לחלוטין ויתברר שהיא לסבית...
עוד לא קרה לי דבר כזה לצערי....
כן קרה לי כמה פעמים שנדלקתי על בחורות שנראו לסביות והתברר שהן סטרייטיות לחלוטין. זה צובט.

Lyme

New member
יש מללאאא כאלה

אני רצינית.
10% מהנשים לסביות,והייתי אומרת שעל *רובן* לא היית מנחשת.ולפתח גייראדר זה עניין של אימון
.

הייתי באיזשהו מקום, חברה גדולה.

ראיתי בחורה, ממוצא ערבי.
כל כך, אבל כל כך לסבית!

החזקתי את עצמי שלא לגשת להתחיל איתה..

למעלה