חחחח קלטו:

TetiBETTY

New member
../images/Emo3.gif,תגובה 1. ../images/Emo2.gif תגובה 2. ../images/Emo24.gif

תגובה 3. |צומי| תגובה 4 ואחרונה....

dor302

New member
../images/Emo4.gifממש מעניין.... לא פלא שקוראים...

לפורום פורום רכילות

העיקר שנהנתה

אני לא מבינה. ילדים בימינו עושים סקס בגיל 12 ומזה כולם מתרגשים?! גאד..

960milibarNOW

New member
סעמק! ההודעות לא נתפסות

רציתי להגיד לך תודה, פרה שרוטה, תודה שהוכחת את הטיעון המרכזי שלי, שבגללו אני לא סובל את בריטני והפופ: היא גורמת לכם לחשוב שילדים בני 12 שעושים סקס זה בסדר. אין לכם גבולות?! צריך לרסן אתכם ומהר! אולי עוד מעט יפסיקו לעצור פדופילים כי ילדות בנות 8 יתחילו ללכת עם מיני? את יודעת, 8 ו-12 זה לא כזה רחוק.

ממש ממש ממש ממש, אבל ממש לא!!!!

זה חמור מאוד מאוד שילדים קטנים עושים סקס או בכלל חושבים על זה.. זה רחוק מלהיות בסדר!!! מה שפרה שרוטה רצתה לומר *נראה לי* זה שבריטני כבר בת 21, וחיי המין שלה, ובכלל החיים שלה זה העסק שלה.. ובכלל, בכללי, נערה בת 21 יכולה להרשות לעצמה מה שבא לה..

בנות 8 הולכות עם מיני

בכל מצב...עם או בלי בריטני. אבל...החלטה שלך אם אתה לא אוהב אותה..אני לא יתחיל בכלל להתווכח על זה. כי זה סתם יהיה לשווא. מי שאוהב אותה-יפה. מי שלא...שיהיה לו לבריאות. כל אחד והטעם שלו..

960milibarNOW

New member
זה לא מסתכם בזה.

זה הרבה יותר רחב. זה שבנות 8 הולכות עם מיני עם או בלי בריטני, זה לא בסדר! ולמה את חושבת שהן הולכות עם מיני בגיל כזה?! כי לימדו אותן?! לא! כי הפופ הממוסחר מארה"ב ואירופה הצליח להטמיע בחברה הזאת, שלהתלבש חשוף בגיל צעיר זה בסדר! הילדות האלה נהרסות בגיל צעיר, מתוך גיבוי מלא של המסחור מחו"ל! משדרים להן את המסר שלהתבגר מהר זה טוב, לכן בנות רבות מנסות להראות נשים כבר בגיל 10, כאשר את הפעם הראשונה שלהן הן חוות בגיל 11-12! זה לא בסדר, ואני חושב שיש לי את הזכות למחות על כך! למה? כי אני לא אתן שזה יגיע למשפחה שלי! לשמור על המשפחה שלי מותר לי?... תודה. זה לא מסתכם בטעם שונה של האנשים, זה מגיע להשפעות שלא חלמנו עליהן. נשמע יותר מדיי דרמטי? וולקאם טו דה ריל וורלד.

אני מודה שאתה צודק

אבל מה לעשות? זה משפיע עליהן לפחות. חוץ מזה..בנות 8 הולכות עם "מיני" לא מיני אמיתי. אלה חצאית קצרה...ביג דיל. זה לא עכשיו הם ילכו חצי ערומות... אבל יש בדבריך משהו

MooGirl

New member
זה לא הקטע

הקטע עם בריטני שהיא כל המן מכחישה את זה אם היא לא הייתה מכחישה לכ הזמן אז לאף אחד לא היה אכפת מה היא עושה בחייה הפרטים כמו שלאף אחד לא איכפת אם כריסטינה בתולה או מריה קארי או ג´ניפר לופז או כל מפורסם אחר!

אבל מאוד מתעניינים בחיי המין

של כריסטינה (אמא שלה התלוננה שזה מעצבן אותה ששואלים אותה אם הבת שלה תולה, ואז הוסיפה ואמרה: "התלמידים של פרופסורים לא שואלים על חיי המין שלהם") ומריה קארי נוהגת לספר על איך אמינם במיטה, אז אי אי אי... בריטני אפשר לחשוב.

למעלה