חחחח קלטו משהו מצחיק שמצאתי

LonelyCoyote

New member
זאת תוכנה שבניתי חחחח

משם מצאתי את כל ההשוואות שאת רואה למטה בחתימה שלי :)

Fairywitch

New member
ישו=אלטרנטיבה../images/Emo6.gif

גבר = אימפוטנט
הורדת קבצים = לא שווה גרוש
גדול!! אתה יכול לבדוק לי מה הגימטריה של "חומריו האפלים"?

LonelyCoyote

New member
חומריו האפלים?

לא יצא כלום.. למה זה קשור? ניסיתי >> חומרים אפלים = ערוץ הילדים = פשיעה

Fairywitch

New member
אני מנהלת את הפורום (חומריו האפלים)

אז רציתי לספר לחברי הפורום מה הגימטריה של הפורום שלנו

LonelyCoyote

New member
../images/Emo26.gif

יש לי כרגע 1391 ערכים (מילים, צמדי מילים, ביטויים וכו') במאגר התוכנה.. אשמח לרעיונות של מילים להכניס למאגר.. :)

The Quickening

New member
איך?

איך בנית את מאגר המילים? יצרת אותו לבד והכנסת ערכים לבד או שהורדת מאגר מילים קיים?

LonelyCoyote

New member
בניתי בVB

כן, את המאגר יצרתי והוספתי את הערכים בהדרגה.. כל פעם הוספתי משהו, מילים, צמדי מילים, ביטויים וכו'.. וגם בהתאם לאקטואליה.. זה תוכנה שבניתי בערך לפני 4-5 שנים.. ועם הזמן הצטבר.. זה ממש לא הרבה מילים, כי יש תוכנות אחרות עם הרבה יותר מילים, אבל אני לא הולך להוסיף לשם את כל המילון אבן שושן.. רק מילים שאני מעוניין. אם יש לך דברים שאתה חושב שכדאי להוסיף אני אשמח! :) אני כרגע עובד על יצירת שם משתמש ייחודי ומספר סידורי לתוכנה, ולמכור אותה במחיר סמלי (כ- 10$).

The Quickening

New member
עשר דולר??????

כדאי לך לחפש שימושים נוספים לתוכנה הזאת לא? כל מקרה, אין איזשהו מאגר נתונים קיים שאפשר להוריד מאיזה אתר של Open Source-ים? במקום להכניס ערכים אחד אחד. היה לי רעיון לעשות אתר שבו משתמשים נכנסים ומוסיפים מילים וזה מתווסף למאגר נתונים שאפשר להוריד למחשב ולבסס עליה תוכנה. הקצב גדילה של זה יכול להיות מאוד מהיר אבל איך תסנן את הזבל?

LonelyCoyote

New member
הממ..

אפשר לחשוב על משהו אני מניח... כרגע הוצאתי את הגרסה האחרונה של התוכנה. 10$- לא אמרתי שזה סופי.. למרות שזה כלום במיוחד עכשיו שהדולר צונח.

LonelyCoyote

New member
ממש לא..

את התוכנה בניתי מאז שהייתי בכיתה יא', כשהתחלתי ללמוד VB. עם הזמן הוספתי עוד מילים ועוד תכונות. ובסה"כ למדתי המון דברים, כי את רוב הדברים שעשיתי- בכלל לא היה לי שמץ של מושג איך עושים.. אבל למדתי. זה עובד.

LonelyCoyote

New member
מה זה שם קבוע? לא יצא כלום

חנה = נביא שוש = עבודה שחורה שושנה = שירלי בוגנים = מוסר השכל וולדמורט = אש = מאסר

למעלה