חחחח פשוט דפיקה!!!

blubel

New member
חחחח פשוט דפיקה!!!

אני וחברי דניאל... פתחנו חלון תקיפה על 2110 לפני יומיים(כדי שנוכל לתקוף אותו גם אחרי שהוא לא יהיה בעשרייה)! להזכיר אני ודניאל בכוחות שעולים על 200 מיליארד! ו-2110 בכוח של 7 מיליארד! ממש הרגע תקפנו... והנה התוצאות המדהימות: תקיפות שחרר: תקפנו... היו מוקשים... לא משנה זה לא הקטע ואז באו ההשמדים! : דניאל תקף...ניצח בכל הקריטריונים..ולקח רק 58 אדמה!!!! זה הכלללל(ל-2110 היה 6000 אדמה... בהשמד אמורים לקחת 20 אחוז מכלל האדמה) ואז אני תקפתי... אותו דבר אותו הסיפור... ו.. לקחתי 57 אדמה הנה התקיפה שלי סתכלו: תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 0 0 מפציצים שהופלו: 0 0 מסוקי תקיפה שהופלו: 16 0 מסוקים נגד צוללות שהופלו: 45 0 ספינות קרב שטובעו: 0 0 צוללות שהושמדו: 0 0 חיילים שנהרגו: 2,254 692 טנקים שהושמדו: 0 0 רכבים ממוגנים שהושמדו: 0 63 ארטילריה שהושמדה: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 24 אדמה שאבדה: 0 57 סך הכל משאבים שאבדו: 0 עצים 2,592 ברזל 388 נפט 1,699 פחם 544 כסף 403 זהב 363 אורניום 0 יהלומים 6,870 סך הכל שווי משאבים שאבדו: 722,959,500 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 2,421 1,001 סך הכל כוח שאבד: 488,950,000 254,200,000 איזה נחמד הא? ערן...זה פשוט לא בסדר!

werds

New member
../images/Emo45.gif

לבחור אין טנקים יש מעט מאוד רכבים מוגנים עם רמה נמוכה ויש לו סך הכל אדמה פנויה: 5,690 משהו פה לא בסדר

ירחאפל

New member
גם לי קרה , זה מכתב ששלחתי לו

הייתי זקוק לאדמה במשחק על כן ביצעתי מתקפת השמד על שתי המדינות האלו (ועל עוד אחת ביום שבת שעבר) לפי ההוראות של המשחק המתקפה הזאת אמורה לכבוש אדמה ציטוט: שלב 7 – כל הטנקים שלך יפנו לעבר האזור התעשייתי של האויב, כאשר טורי הטנקים של האויב ינסו לעצור את הטנקים שלך מלהגיע ליעדם. אם הטנקים שלך יצליחו להגיע למטרה, אז 0-50% מהמשאבים של האויב יושמדו + 0-20% מהאדמה הפנויה של האויב תיכבש. אבל בפועל למרות שהיה לי יתרון ברור מבחינת הטנקים ובאחת התקיפות לא היו למדינה המותקפת כלל טנקים, כמות האדמה שנלקחה על ידי הייתה זעומה בצורה שלא מצדיקה תקיפה נרחבת שמביאה סנקציות על המדינה. כאשר תקיפה רגילה של בעיטה מהירה מביאה יותר אדמה השאלה אם זאת אכן זאת הכוונה שלמרות ניצחון גורף בטנקים נגמשים וחיילים הכיבוש יהיה מועט או שיש כאן טעות בחישובי האדמה מצורפות שתי תמונות שמראות את התקיפות על שתי מדינות אחרונות

ירחאפל

New member
התגובה שלו

[email protected] אפשרויות נוספות 15 ספטמבר (לפני 2 ימים) שלום רב, תקרא טוב שזה יכול להתחיל מ-0% ועד 20% זה תלוי במזל...כמו בחיים. בברכה, ערן

ירחאפל

New member
תגובה שלי

מסכים שמדובר על 0-20 אחוז אבל מדובר על שלושה פעמים שתקפתי השמד ובכל הפעמים לקחתי אחוז אחד ומטה אם מדובר על מזל אז הסבירות שככה זה יצא היא מאוד נמוכה אין לי בעיה לא לקבל את האדמה הזאת וזה לא נורא, אבל לדעתי כדאי לבדוק מחדש את החישובים של המתקפה בתודה מראש

ירחאפל

New member
תגובה אחרונה של ערן

זה תלוי כמה אדמה יש לאויב וגם בכמות אחוזים שיצא.

ירחאפל

New member
בקיצור

למרות שבחוקים רשום 0-20 אחוז בשלושה תקיפות השמד שעשיתי לקחתי רק אחוז אחד כל פעם מהאדמה הפנויה

werds

New member
ערן לעוד אחד מהברית שלי זה קרה

וגם הוא לקח אחוז אחד בבקשה תתייחס

למעלה