חחחח פרסומת חזקה כנסו ותראו :)
M matt hensley New member 12/8/07 #5 לעולם לא נעלמתי פשוט התעלתי מעל לכתוב בפורום קקי הזה... אבל שוב הידרדרתי נסעתי כל הזמן הזה בסופ"שים ובכל רגע פנוי כשהיו אנרגיות מה איתך? ציפור אדומה מויצו אמרה לי שאתה פצוע..
לעולם לא נעלמתי פשוט התעלתי מעל לכתוב בפורום קקי הזה... אבל שוב הידרדרתי נסעתי כל הזמן הזה בסופ"שים ובכל רגע פנוי כשהיו אנרגיות מה איתך? ציפור אדומה מויצו אמרה לי שאתה פצוע..
E elimotherfucker New member 12/8/07 #6 כן מי שכותב בפורום הזה כל כך חסר חיים אני לא מבין מה כולכם עושים פה דניייייייייי להזכירךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הייית המנהל פעם בעעעעעע פחחחחחחחח
כן מי שכותב בפורום הזה כל כך חסר חיים אני לא מבין מה כולכם עושים פה דניייייייייי להזכירךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הייית המנהל פעם בעעעעעע פחחחחחחחח
M matt hensley New member 13/8/07 #7 כי פעם אשכרה היה אכפת לי היום מצידי שכל גיבורי המקלדת פה יחטפו שבץ חחח פעם אשכרה היה לי אכפת מהמצב של הסקייט בארץ, היום לא. מספיק פשוט בשבילך?
כי פעם אשכרה היה אכפת לי היום מצידי שכל גיבורי המקלדת פה יחטפו שבץ חחח פעם אשכרה היה לי אכפת מהמצב של הסקייט בארץ, היום לא. מספיק פשוט בשבילך?
C CKYbeer7 New member 19/8/07 #12 ציפור אדומה מויצו? על מה אתה מדבר דני? אני בצבא אבל כרגע פצוע כן .. היום סשן חזרה בטקנה נלמד פליפ מחדש ונמשיך משם.
ציפור אדומה מויצו? על מה אתה מדבר דני? אני בצבא אבל כרגע פצוע כן .. היום סשן חזרה בטקנה נלמד פליפ מחדש ונמשיך משם.