חחחח ענק !

HyperNovA

New member
חחחח ענק ! ../images/Emo6.gif

ראיתי עכשיו פרודיה על רובין הוד - רובין הוד גברים בגטקס, או משהו כזה
... בקיצור את מי אני רואה בסוף הסרט ? מי אם לא פטריק סטיוארט ! ששיחק את המלך ריצ'ארד שחזר ממסעות הצלב. תפקיד לא ממש ארוך אבל הוא ממש מצחיק עם המבטא הבריטי הכבד הזה שהוא עושה ! חחחח מומלץ בחום לאוהבי פיקארד !! היה כאן דיון מה פיקארד היה עושה בימינו... אני יודע שבמאה ה-12 הוא היה מלך בריטי די מוזר...

tivol man

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

בטח הוא מושתל של איזה ספינת זמן של הפדרציה.

CaptainOok

New member
בוקר טוב!

הגיע הזמן שתראה
אחד הקלאסיים של מל ברוקס! I am Robin of Lawxly, and these are my merry men. Fagalech? No no! Just merry!

deathcaster

New member
זה אחד הקלאסיים ?!

זה אחד המאוחרים של ברוקס , אחריו היה את "החיים בזבל" אבל הקלאסיים הישנים הם ללא ספק הטובים ביותר ! "המפיקים" - פארודיה על הנאצים - מצויין "מתח גבוה " - פארודיה על פחדים ומחלות נפשיות - מבריק וחכם " שגעון בחלל " - פארודיה על מדע בדיוני ( שוחט מלא פרות קדושות ) חובה לחובבי מדע בדיוני !!!! והטוב מכולם : " אוכפים לוהטים " - פארודיה על המערב הפרוע - חובה לכל אדם !

אתה מבייש את המשפחה...

שכחת את "ההיסטוריה המטורפת של העולם"... זה ענקקקקקקקקקקקקקקקק קלאסיקה חובה של מל ברוקס... אני חושב ששם הוא התחיל עם: ITS GOOD TO BE A KING

Bones McCoy

New member
רק תיקון סמנטי

"מתח גבוה" - היה פארודיה על סרטי אימה סטייל היצ'קוק. המפיקים - זה מחזה בברודווי שעובד לקולנוע. במקרה זה ברוקס רק ביים (לא הופיע). שיחקו ג'ין ווילדר ההיסטרי וזירו מוסטל ז"ל. אפרופו ההיסטוריה המטורפת של העולם (כמובן במקור באנגלית) משה יורד מהר סיני: "בני ישראל...הנה 15 הדיב (לוח אחד נופל ונשבר)....אופס...10 הדיברות". ובל נשכח את האינדיאנים דוברי האידיש באוכפים לוהטים

Bones McCoy

New member
רק תיקון סמנטי

"מתח גבוה" - היה פארודיה על סרטי אימה סטייל היצ'קוק. המפיקים - זה מחזה בברודווי שעובד לקולנוע. במקרה זה ברוקס רק ביים (לא הופיע). שיחקו ג'ין ווילדר ההיסטרי וזירו מוסטל ז"ל. אפרופו ההיסטוריה המטורפת של העולם (כמובן במקור באנגלית) משה יורד מהר סיני: "בני ישראל...הנה 15 הדיב (לוח אחד נופל ונשבר)....אופס...10 הדיברות". ובל נשכח את האינדיאנים דוברי האידיש באוכפים לוהטים

Bones McCoy

New member
רק תיקון סמנטי

HyperNovA

New member
כן !!

זה בכלל היה סרט גאוני... ראיתי אותו לפני שנים ואני לא אשכח אותו ! אחד הפרודיות המצחיקות ביותר שראיתי בחיים שלי ! אהבתי את השיר של האינקוויזיציה הספרדית

למעלה