חחחח.. זה מצחיק

underdog36

New member
מעולה

איזה שרוטים האמריקאים האלה...

Yo-man

New member
עשיתי TEBOW משלי!

ובגלל זה נעשה בכותל, אני די משוכנע שיפרסמו אותו ולמקרה שלא תמצאו אותו שם - הינה הוא פה

bumperz100

New member
ביזיון!

כנראה שרק לי נראה מכעיס בטירוף שמישהו מספיק מטומטם לעשות את השטות הכל כך אמריקאית-ילדותית במקום כמו הכותל. הרי מה זה כבר הכותל? מקום קדוש? שטויות, העיקר שזה מצחיק וזה עלה לרשת. מתנהג כמו כל הפרחחים הצעירים דיעשו הכל כדי להיות ביו-טיוב. חבל, תהיה גיבור אמיתי ותטפס קומה ונראה אותך גבר-יצירתי-מצחיק-תותח שעושה את זה בהר הבית. דור שאין לו כבוד לכלום. העיקר שכולנו מתרכזים בפוטבול, אולי תעשה streaking בכותל, זה בטוח ייתן לך כמה דקות של חשיפה וצחוקים עם החבר׳ה.

Yo-man

New member
אני משער שזה לא מפריע רק לך אלא לכל חובש כיפה

אני מודה שאני לא מאוד קרוב לדת ודווקא לעשות את זה בכותל שיעשע אותי מאוד. בסך הכל זה לא שהאחיין שלי באמת התפלל לישו וגם לא עשה מעשה מגונה. אף אחד מהנוכחים שם לא הרים גבה ואני לא חושב שזה הזיז למישהו דווקא באותו יום היתה כניסה להר-הבית, אבל היינו עם המשפחה באירוע בר-מצווה אז לא יכולתי להעלם למספיק זמן. אם אתה חושב שלא הייתי עושה את זה שם אתה טועה. אני לא חושב שאני "דור שאין לו כבוד לכלום". קודם כל אני דור אחד לפניך ואני לא 'דור'. אני אינדיבידואל לא שגרתי, אז אל תכליל. שלישית אין לי שום זיקה לדת. לא יהודית ולא אחרת אבל חשוב מזה - אני לא מרגיש שפגעתי במישהו בצילום התמונה הזו ואני לא חושב שנהגתי בפחיתות כבוד בצילום הזה. יותר טוב לצלם 1000 אנשים ערומים בים המלח? צר לי שזה מכעיס אותך. אני יכול להבין למה, אבל מעט מאוד אנשים הבינו מה קורה שם. והאחיין שלי, אגב, לא ידע מה זה TEBOWING עד שסיפרתי לו על התופעה באותו בוקר....

JayneCobb

New member
Over Reaction Much???

אנשים עשו,וימשיכו לעשות צחוק הרבה יותר גדול, והרבה יותר נוקב הן מהדת, והן מהכותל , מ"אקט" כזה פשוט, שרק נועד להצחיק אנשים שמודעים ל MEME הספציפי הזה... אף אחד לא הכריח אותך לצחוק, אבל FOR THE LOVE OF GOD, תרד מסוס ההטפה שלך, ותצטרף לעם...שמח איתנו, ויש גם פוטבול...

למעלה