חחחח איזה מזל נאחס!!

EshedI

New member
חחחח איזה מזל נאחס!!

אתמול בלילה אני מכוון לי את שעון היד שיצלצל אחרי 5 שעות ו-50 דקות, שם אותו לידי והולך לישון. היום בבוקר שעשיתי סקירה של החלום האחרון מה גיליתי? חלמתי שאני נוסע עם אמא שלי לאיזה מקום, ופתאום איזה טלפון מתחיל לצלצל. (הצלצול של שעון היד!!) היתה לי התעוררות כוזבת, ושם חלמתי שאני רץ לטלפון ומנסה לענות, אבל לא קורה כלום!! אני כבר מטר מחלום צלול!! פתאום אני רואה לידי טלפון ענק וגם הוא מתחיל לצלצל!! ומה זה היה?? השעון המעורר שלי שרצה שאני אקום לעבודה
איזה קקה
אבל לפחות אני בטוח שהשיטה עובדת

LucidGuess

New member
מגניב! ../images/Emo13.gif אני עובד על משהו דומה!

מגניב! אני עובד על משהו מאד דומה, מכשיר ליצירת חלום צלול! הוצאתי מתוך כרטיס ברכה מנגן את הרמקול הקטנצ´יק שיש בפנים ( הוא נראה כמו דיסקה עגולה קטנה עם שני חוטים לחיבור מתח ) אני מתכוון לחבר אותו בעזרת שני חוטים ארוכים במקום הרמקול הפנימי של המחשב ( זה שצמוד לדופן של המחשב ומשמיע ציפצופים ואפילו מנגינות דרך תוכנת בייסיק ) , אני מתכוון לשים את הרמקול הזה מתחת למיזרון שלי ככה שרק אני אוכל לישמוע אותו, אני אכתוב תוכנת בייסיק קטנה שלפי תיכנות מראש תשמיע קטע קצר מנגינה של של כמה שניות בשעות שאני רוצה לפנות בוקר, וגם לפני השינה אני מתכוון להתאמן עם המנגינה הזאת ולהתרגל לעשות בדיקות מציאות בכל פעם שאני שומע את המנגינה הספציפית הזאת. אני חושב שזה יהיה הרבה יותר יעיל מאשר סתם ציפצוף של שעון או אורות כמו ב NovaDreamer שגורמים לך לראות בחלום משהו זוהר כמו שמש או אש, כי שעון מצפצף או אור מהבהב יכול להיות בחלום המון דברים אחרים שמצפצפים או עושים אור, אבל אם יש מנגינה קצרה שאני יודע שקשורה רק לבדיקות מציאות אז כשאני אשמע אותה בזמן חלום אני לא תחשוב שזה משהו אחר אלא מיד אני אדע שזה סימן לעשות בדיקות מציאות! אני עובד על זה, נראה לי שגיא יתעניין בזה גם! ( גיא מה אתה אומר על הרעיון? )
Lucid

LucidGuess

New member
אוופס הקפצה, סליחה... ../images/Emo3.gif

רק רציתי לעדכן אתכם שבינתיים המכשיר עובד לי בול לפי התיכנון, ניתקתי את הרמקול הפנימי של המחשב ( שני חוטים בסך הכל... ) וחיברתי במקומו ( דרך שני חוטים ארוכים ) רמקול פיצפון שהוצאתי מתוך כרטיס ברכה מנגן ( לימיי הולדת ) פלוס נגד מישתנה כדי לישלוט בעוצמה של הצליל. כתבתי מנגינה קצרה ונחמדה של כמה שניות דרך בייסיק, ושומעים אותה ממש מעולה כשהרמקול הקטנצ´יק הזה מונח מתחת למיזרון. עכשיו מה שנישאר לי לעשות זה ליכתוב תוכנית בייסיק קטנה שמשמיעה את המנגינה הזאת לפני השינה במשך חצי שעה כל שתי דקות לאימון לפני שנירדמים, ואחר כך משמיעה אותה בחצי שעה האחרונה של השינה כל 5 דקות כדי שאני אזכור אם היה לי בגלל זה חלום צלול.
אני מקווה לסיים עם זה עד מחר ואז כל מה שנישאר לי לעשות זה ליבדוק אם זה באמת עובד, ההרגשה שלי שכן.
אני בעצם לא רואה סיבה למה שזה לא יעבוד... אבל נראה. ( האמת שזה עובד על אותו עיקרון של להגיד לדמות בחלום הצלול לבוא אליך בחלום הבא שלך ולהזכיר לך שזה חלום, כי בכל פעם שאשמע את המנגינה בזמן חלום אני אדע שזה סימן לבדיקת מציאות, כאילו שהדמות באה ואומרת לי! ) אז מה אתם אומרים זה יעבוד?
תחזיקו אצבעות. Lucid

למעלה