חחחחח

greeneye

New member
חחחחח

איזה סותרים הם בפרסומת למעלה, על איל. כתוב שם "אייל קיציס בתוכנית חדשה.." ו-"אייל קיציס live" אבל כשלוחצים על הקישור כתוב- "את איל קיציס אין צורך להציג..." אז תחליטו תפוז. עם 2 י'...או משא י' אחת?
תעלומה.

greeneye

New member
../images/Emo32.gif

טוב שלא ישבתי עם חיוך מרוח על הפרצוף... מה אני לומדת מהכתבה? חדשות טובות: איל וטל עובדים על מופע קטן! (כולם לפצוח בצהלולים מרגשים) חדשות רעות: אנ"ה חוזרת...אבל לא באוקטומבר! בנובמבר! (לאאאאא!!!!) על מה אני מדברת? על הכתבה החמודה ביותר שקראתי בחיי ועשתה לי את היום. כאן.

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif

כזה חמוד. "עם בגדים מנומרים" ולאנ"ה יהיו 28 תוכניות
זה המוווווווון

kfm

New member
יאאאאאאאאאאאאא איזה כיףףף

עשית לי תיום גל!!!!! מופע של קיציס ופרידמןןןןןן
אגב בידיעות של אחד הימים האחרונים היה איזה שתי מילים על קיציס.. אם הסורק שלי ישתף פעולה אני אנסה להעלות

Kido2222

New member
מתאכזב... אבל אני אספיק להיות...

באיזה שתי תוכניות... אולי שלוש אם יירצה השם... :) ומי יודע... אם אני אתקבל לחיל הים אולי אפילו יידחו לי את הגיוס... ואז אני אהיה ביותר... :) מה שכן! 28 תוכניות!!!! 28!!! לעומת 14!!!! הידד!!! :) אני כבר לא יכול לחכות... :) איזה יופי... :) נ.ב. גל... ראיתי BlogTV והוא (המנחה...) קרא משהו... והוא אמר על הכיבשה... זו היית את במקרה שכתבה את מה שהוא קרא? אני כמעט בטוח שכן. :)

Kido2222

New member
דרך אגב...

מה הטימטום... למה הביאו את קיציס לפורום ביפ?! כאילו... יש לו פורום משלו! "קיציס ופרידמן..." אני לא מבין למה לביפ... דבילי...

פIלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יששששש

מופע של קיציס ופרידמן! זה הכי טוב שאפשר! אני אומר נעשה מפגש פורום במופע

greeneye

New member
לצערנו, אדון פוליער, בוידאו צ'אט עם

איל, נאמר שהמופע הואט מופע סגור, לעובדי מפעלים וכאלה. תשחד את תקע ושקע, אולי תצליח לבוא.

למעלה